• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski işine geri dönmek

fkartal

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Sn. Hocam,

Allah sizleri ve bizleri bütün hayırlı ve güzel işlerde muvaffak etsin. Hayırdır inşallah diyerek rüyamı anlatmak istiyorum müsaadenizle:

Bugün sabaha karşı rüyamda, eski iş yerime geri döndüğümü gördüm. Müdürüm beni affetmişti ve eski iş yerimde çalışıyordum.

Gerçek hayatta bir kaç ay önce şöyle bir şey yaşamıştım: İş yerinde, bazı kişilerle birlikte farkına varmadan bir hata yaptık ve sistemde bazı sorunlar oluştu. Bu nedenle müdürümüz bize kızdı ve yerimizi değiştirdi. Aynı kurumda başka bir birime geçtim. Müdürüm, kurumdan bazıları gittikten sonra, beni eski iş yerime tekrar almak istediğini söylemişti.

Rüyamı yorumlarsanız memnun olurum Sn. Hocam. Allah razı olsun. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam kardesim..ins cumlemizi..Hayırdır inşallah

"Hayırdır inşallah diyerek duamı anlatmak istiyorum müsaadenizle:"
Tabii musaade Sizin de Duanizi neden Bana Anlatmak istiyorsunuz Allah a cc. munacaat edin.. Ruyanizi bana anlatin...sırıtık.:,

"rüyamda eski iş yerime geri döndüğümü gördüm. Müdürüm beni affetmişti ve eski iş yerimde çalışıyordum."
kardesim ayni iş yerinde Farkli masa veya farkli pozisyon sorumluluk mu?

Şu aralar rüya ve hayal aleminiz ve gerçekliğiniz gecmis ve geleceginiz birbiriyle çatışma ,korku haline girmiş gibi...
Aslında birşeylerin yanlış olduğunu düzeleceğini biliyor inanıyor fakat doğru yolu ve doğru başlangıç noktasını bulamıyorsunuz sanki...
Eşiniz de destekçiniz olmaya hazır ve hatta belki de sizden daha cesaretli bir şekilde tam da yanınızda olabilir.
ama Sizde bu korku oldukca Siz daha cook bocalarsiniz seklinde ruyaniz yorumlanir Allahu alem,,

Patronunuza kendinizi ispatlayip bir daha ayni hatayi yapmiyacaginizi kanitladiktan sonra ins..huzur ve eski iş yerinize de dondurulursunuz..
Ne zaman olacak ve ne tür engeller sizi bekliyor Allah bilir.. Ruyaniza binaen ama toparlayacağınıza isarettir..
Allah cc. kulunu sevindireceği zaman önce aptalca is yaptirip eşeğini kaybettirir sonra da ders ve aklini basina alinca buldurur. ...
Sevindirmenin buradaki manası da ;Eşeği kaybettiren de bulduran da kim? oldugunu UNUTMAYIN....
Hayirli gun ve HAYIRLI Kandiler...

fkartal

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Muhterem Hocam;

Yüce Rabbim, rüyalarımızı sizin vesilenizle anlamlandırıyor. Bizler de anlamaya çalışıyoruz. Allah sizden razı olsun.

Ben önceki gece rüyamda, yine eski işyerime döndüğümü bahçesinde ve binalarında gezdiğimi gördüm. Oradaki insanlara konuştuğumu ve işyerinin içindeki uzun büyük bir merdivenden yürüyerek yukarıya çıktığımı gördüm.

Önceki rüyamla ve yaşadıklarımla ilgisi olabilir ihtimali ile, bu konu altında yazdım hocam.

Bu rüyamı da yorumlamanızı istirham ederim. Bütün hatalarıma rağmen bana güzel rüyalar gösteren, ve sayısız nimetler lütfeden Yüce Rabbim'a sonsuz hamd ve senalar olsun. Allah sizden razı olsun. Allah çok merhametli ve bağışlayıcıdır.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Muhterem kardeşim Ya Allah ,Ya Nasip, Ya kısmet diyenlerdenim...
söyleyende söyletene ,yazanda,Yazdirana bak!! kelamdan manayı al geç gönül...

Rüyaniz Hayr olsun..
"uzun büyük bir merdivenden yürüyerek yukarıya çıktığımı gördüm."

Maddi, Manevi yükseleceği ,anlayiş ve zekaya sahip olur. Bazilari da, merdiven basamağıi ibadet eden zahid bir kimsedir derler...
Rüyada basamaklardan yukanya çikmak, azar azar nail olunacak yükseklik ve Cennetteki derecedir...

Rüyada eski işine geri dönmek Görmek;
Eski iş yeri ile bugün çalıştığın iş yeri arasinda bir ilişki, bağ olmasi, eskiden ders almak,
ayni hatalari tekrarlamamak daha fazla yeni şey öğrenmek gerektiğini temsil eder.

Eski işine yeniden başladığını görmek ;
şu anki işiniz hakkında endişelerinizi temsil eder. Grup çalışmalarına daha fazla katılmak,
kendini güvende hissetmek gereğini simgeler...Allahu Alem..
Allahu Tealadan her şeyin hayırlısını dileyin...

"Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur..."Mevlana
İsra suresinde ;" İnsan hayra dua eder gibi şerre dua eder; çok acelecidir insan" buyurur Rabbimiz...

"...Belki kötü olduğunu zannettiğiniz şey sizin için hayır, hayırlı olduğunu zannettiğiniz şey de sizin için şer olabilir.
(Çünkü) Allah (herşeyi en iyi) bilir. (Fakat) siz bilmezsiniz." Bakara Suresi 216. ayet
Selametle Yolunuz açik olsun...

koguz55

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Emekli olduğu İşe Geri Dönmek

Rüyada eski işine geri dönmek.
Selamün Aleyküm. Yaklaşık 9 aydır akciğer kanseri tedavisi görmekteyim. İki yıl önce de 27 yıllık askerlik mesleğinden kendi isteğimle emekli oldum. Son 2-3 aydır rüyamda sık sık emekli olduğum mesleğime geri döndüğümü görüyorum. Bu dönemde yaklaşık 25 defa oldu ki her defasında farklı bir şekilde olmak üzere (Komutanla konuşurken, askeri araçla giderken, çalışma arkadaşlarıma mesaideyken, değişik askeri görevlerde vs.) ama hepsinde askerlik mesleğime geri döndüğümü görüyorum. Bazen öyle oluyor ki, bu rüyayı görürken uyanıyorum ve tekrar uyuyunca rüyam kaldığım yerden devam ediyor. Bu durum bana çok anlamlı geliyor. Mesleğimi çok severek yaptığımı söyleyemem ve emekliliğe de kendi isteğimle ayrıldım. Emekliliğimin üzerinden ise 2 yıl geçti. Lütfen rüyamı yorumlar mısınız? İyi çalışmalar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Muhterem kardeşim Ya Allah ,Ya Nasip, Ya kısmet,Önce Sağlık diyenlerdenim..
Allah Şifa Versin..Herşeyin hayırlısı ....

Şu aralar rüyalarınız ,hayaleriniz,hayatın ve gerçekliğiniz birbiriyle çatışma haline girmiş gibi...

Emekli olduğu (askerlik mesleği ) İşe Geri Dönmek ;

Emekli olduğunuz (askerlik mesleği ) İşi ile bu günkü Hayatınız arasında bir bağ, Geçmişteki sizle buluşun ve Yüzleşin !! Kötü anıların gitmesine izin verin..
Geçmişe takılı kalan duygu ve düşünceleriniz yaşama gücünüzü azaltabiliyor..
Geçmişi geri getir sadece onun üzerinde bir şeyler inşa etmek istiyorsaniz!!
Yoksa anılarda bırakın gitsin.

Bazende ;Kuvvet,kudret ,disiplin, iradenize sahip olmak, ve SABIR ile yorumlanır.
Hiç birşey çaresiz değildir.herşeyin bir haal çaresi ,oluru ,alternetifi ve çözümü mutlaka vardır ...bir tek ölüme çare yoktur..
çaresi olan her derdin bir de zamanı var bu zaman için sükut içerisinde sabretmek ve Allah’a itaat etmek,abd kul olup halinden razı olmanız gerektiğine yorumlanır...

Sıkıntılar, bize bir şey öğretmek için gelirler ve bize öğretileni ,öğretmeden de yada biz öğrenmeden de gitmezler....
Azalarını er ,asker kıl nefsine emredecek kadar cesur ol.
Hakkın adalet terasizi öyle ince ve hassastir ki bir kere dengesini bozdun mu kul hakkına girersin...kendine de zulm edersin!!!

nefsinin komutanı ol ki azaların sana itaat etmek zorunda kalsın..Adalet terazisini vicdan kürsüsüne kur ve dinle once sonra HAKKca karar ver ve uygula gereğince....
Tek bir lafım kaldı: Hayırlısı... selametle...

Üst Alt