• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski işyerini görmek

Mehmett

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Hayırlı Günler;

Ben daha önce bir şirkette üst düzey yöneticiydim.Tayin sistemi vardı ve bir süre sonra ayrıldık.
Ben rüyamda eski şirketimde başka şehirde görev yaptığım yeri gördüm aynı işyerinde normal işçi olarak çalışmaktaydım.. Yorumlarsanız sevinirim.Saygılar..

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam Mehmett, hayırlı günler, rüyanız hayır olsun inşallah.

Eski işyerinizde üst düzeyde görevli iken işçi olarak çalıştığınızı görmeniz. Kırgınlık ve hayal kırıklıklarınıza işaret ediyor. Yada geride bıraktıklarınıza duyduğunuz özlem olarak yorumlanır. Hayırlı günler.

kader2010

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski işyeri

Ruyamda eskı ısyerımde calsıyorum ve ıse gıtmek için gece kalkıyorum. Hava karanlık cunku gece calsııyordum. Ruyamdada aynı sekıldeydı hersey. Kalktım ıse gıtmek ıcın yola cıktım, yanıma arkadasım geldı ruyamda onu tanıyodum ona seslenıyordum ısmıyle, ama uynadıktan sonra hatırlayamadım. İse gıttıgımiz bır guzergah var duz bır yol orda her tarafta telefon var her yer telefon bunlar kımın dıyoruz bırbırımıze ben daha oncede boyle bır sey gormustum dıyorum bunları kım nıye atıyor dıyorum. Sonra pencereden bır arkadasım onlar kımın dıyor bız bır den telaslanıyoruz bızım degıl kımın bılmıyorum. Neyse bız gec kaldık ıse dıyoruz sahıblerı gelıp alır zaten dıyoruz ve ıse dogru yola devam edıyoruz. Sonra ıse herzaman gıderken bır arkadasım daha olur yanımızda o nerde dıye bırbırımıze soruyoruz bılmıyorum dıyorum hıc gormedım beraber kalıyorduk odada da hıc gormedım dıyorum ıste bukadar benım ıcın yorumlarsanız sevınırım.
YÖNETİM:

Üst Alt