• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski kıyafetler görmek

umutsuzlady

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı günler,merhabalar..
Belki yoruma değer değil ama etkilendiğim için anlatmak istiyorum eski sevgili rüyaları hep bilinçaltıdır, buna inanırım fakat eski erkek arkadaşım kendini bana iyi ve dindar olarak tanıtmıştı, psikolojik problemleri vardı onun isteğiyle ayrıldık.
Rüyamda bana sesleniyodu, heryerde beni arıyordu üzerinde eski püskü kıyafetler vardı, bende eski bir servis aracının içindeydim
camın önüne kadar gelince saklandım beni görmesin diye ve beni göremedi gitti sonra pişman oldum servis aracından inip ona seslenmeye ve aramaya başladım sonunda buldum ve kavuştuk bana sarıldı daha öncede rüyamda değişik şekillerde oldugunu gördüm sıkıntılı oldugunu hatta bir keresinde bi kadına dönüştüğünü gördüm..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada kıyafet, elbise, giysi, giyecek, kıyafetlerini görmek dış dünyada nasıl algılandığınıza işaret eder.
Elbiseler ayrıca toplumsal statünüzü de belirtmektedir.
gelecege, yenilige, guzelige umuta hayat ve iman ile bakin ..
o insandan ayrildiginiza sevinmelisiniz..O iyi bir insan olabilir Allahu alem.. ama psikolojik sorunlari ve kaprisleri ,
kendisi ile ic catismasi olan insanlar ile duygusal iliski Sizi de yiprattir...
Rüyada eski püskü elbiseler giydiğini görmek yanlış düşünceleri,gam, keder, SIKINTI, caresizlik sembolize eder.
Allah cc. yar ve Yardimcisi olsun Sifa, deva ve ruh sagligi versin onun icin hep Dua edin olur mu kardesim...

Yola kusur bulmam samimi ol derim yolcuya
arabada saklanma inandigin gercegi soyle..
İnandığını yap yaptığına inan derim
Gerisi zaman ve enerji israfıdır bilirim
Ne gelir ki elimizden insan olmaktan başka...
Hayirli gunler..

umutsuzlady

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
allah razı olsun ferahlattınız.. beni üzdü falan ama vicdanlı biri sayılırım arada rüyalarıma giriyor bu şekilde bende merak ediyorum ondan haberde alamıyorum bunun için sormak istedim hayırlı günler

Üst Alt