• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski müdürünü görmek

fadik12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
S. a kardeşim eski çaılıştığım yerden istemediğim bir şekilde ayrıldım ve bir hafta sonra rüyamda bayan müdürümü gördüm, beni çağırıyordu ama ben gitmek istemiyordum, daha ne istiyor benden diyordum. Sonra kendisi geldi seninle bir kahvaltı yapalım, bende tamam dedim. Arabaya doğru giderken arabanın arkasında bir erkek ve kucağında erkek çoçuk oturuyordu. Ön kısmında da kız çoçuğu. Arabanın yanına geldim ne göreyim arabanın içi çamur, bayan müdürüm gidip çamurun üstüne oturdu, ben ise oturmadım. Peçeteyi ver kendi oturacağım yeri silip öyle otururum dedim, o da verdi. Elimde ki peçeteye baktım, birde oturacağım yere baktım resmen parlıyordu. O an sübhan allah nasıl böyle tertemiz oldu dedim, sonra da sabah namazına uayndım. Şimdiden allah razı olsun kardeşim. Dualarınızda bizide unutmayın inş.
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hos geldiniz
Hayirdir insallah..
Rüyada çamur görmek bir ikaz işaretidir ve dikkatli olarak davranılması gereken olayların yaşanacağına
ve halihazırda da birtakım hatalı işlerin içinde olabileceğine işarettir .
Çamura girdiğini gören kişi mutlaka bir sıkıntıya düşer..
Siz temizlemeye calismissiniz..ve Allah-in izni ile temizlemissiniz.
insallah bu SIKINTININ arkasi ferahlik ve muradir..Allahu Alem..
Rüyada eski müdür görmek; iş yerinde bazı sorunları yasadiginiza işaret eder..
gecmise TAKILMAYIn. gelecek ins.Sizin icin daha HAYIRLIDIR seklinde yorumlanir..
Hayirli geceler..

mavili

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada eski müdürünü görmek

Selamünaleyküm, Merhaba ben iki hafta önce genel müdürümün bana iftira atması sonucu istifa ettim ve işten çıktım.agla..:, Tabiki çok üzüldüm. Ruyamda süreki eski işime geri döndüğümü ve eski iş yerimde tekrar işe başladığımı görüyorum. Müdürüm benim haklı olduğumu biliyor ve gerçekleri ortaya çıkartmış genel müdüre rica etmiş. İşe başladığım gün beyaz bir uçağın, iş yerimizin karşısında bir binanın çatısına düştüğünü görüyorum. Yağmur yağıyor ama ben ıslanmadım. İçeri girdim ve muhasebe kayıtları inceliyoruz, takvim yaprağı görüyorum 16.07 tarihli ne işi var bu takvim yaprağın kayıtların arasında diye kendime sorarken, muhasebe müdürüm o an soruyor muhasebe kayıtlarında 14 rakamını görüyorum toplamını soruyor bana 16 diyorum evet doğru diyor şaşırıyorum, eksik sormuş ama ben soruyu doğru cevaplamışım. Rüyamda kendi Müdürüm beni çok korudu. ama gerçekte koruyamadı haklı oldupum halde savunmadı beni. agla..:, Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun.

Üst Alt