• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski nişanlımı görmek

• Konuyu başlatan Bilal Basoglu
  • Başlangıç tarihi
B

Bilal Basoglu

Kayıtsız
Misafir
selamun aleykum arkadaslar,

Yurtdisindan yaziyorum. Turkcem biraz kotu kusura bakmayiniz..
Ben dun gece istihareye yattim, ve kismetim eski nisanlimi diye dua ettim, iki rekat namazimi kildim ve yattim.
Ruyamda eskinden kaldigimiz evimizde oturuyoruk.
Aydinlik bir gundu pencereden iceriye isik giriyordu.
Annem koltukta oturuyordu kucagina eski nisanlim ( birkac ay once ayrildi ) basini koymus hafif sekilde uzaniyordu uzerinde yesil bir pike vardi uzerine ortmus.
Bende ona hemen soru sormaya basladim, sevgilin var mi hayir yok dedi, benden sonra var miydi evet dedi, onada askim diye hitap ediyormuydun diye sordugumda oooohoo dedi ve tebessum etti cok guzel sekilde, bende ruyamda sinirlenip yuzune vurmaya basladim.
Ama belliki cani hic acimiyordu.
Sonrada bardak attim ona dogru.
Ruyamda beyaza daha yakin, bir gri pijama/ gecelik giyiniyordum.
Ve sonrada elinde telefon vardi bende onu almak istedim ve yine vurmaya basladim zorla telefonu aldim ve hala tebessum ediyordu.
Telefonu aldiktan sonra ablam elimden telefonu almak istedi vermedim.
Bende oyle uyandim..
Yardim edebilirseniz gercekten cok sevinirim..
Allaha emanet olun..

Bilal Basoglu
Yas 24
Hollanda/Rotterdam

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
Yook turkceniz gayet guzel..eski nisanlinizdan niye ayrildiniz ve simdi de HAYIRLI mi olur diye istihare kilmissiniz.. anliyamadim ..

DEVE KUŞU Şu Nefsim, Başın Kuma Sokuyor.
“YÜK” Desem: “Kuşum” Diyor, “Uç” Desem: “Ben Deveyim”
Dışta Derviş Davası, İçim Kibir Kokuyor.
İki Arada Bir Derede, Bilemedim Ben De Neyim?...

misali..kardesim siz ne istediginizi ve evlenmeyi dusundugunuz sevgilide neler aradiginizi bir karar verseniz artik...

cunku ayrilmadan once istisare yani hakkinda sorup, arastirir onu bilen guvenilir insanlardan olumlu bilgi aldiktan sonra istihare kilinir..
ve kismettim mi diye degil de HAKIMIZDA HAYIRLI mi diye niyet eilip istihare KILINIR...
Hayirdir insallah..
"pencereden iceriye isik giriyordu." her eve penceresi kadar düşer ay ışığı"
Yani olanlarda hic kimseyi suclamadan bir kendi kabiniza bakin!!
olaylari nasil ve ne kadar idrak edebiliyorsunuz...

Rüyada birisini vurmak ona iyilik etmektir. Vurulmak ise büyük sevinç ve yardımdır.

Rüyada telefon gormek;haber, iletisim, diyalog, muhabet karsilikli konusmaya yorumlanir..
Kardesim siz neden ayrildiginizi tekrar gozden gecirmeniz seklinde yorumlanir ..
Yapilabilecek bir sey var ise barismak icin yapin yok ise Hayirlisi diyerek bu konuyu kapatarak.. ins. Daha HAYIRLISI gelir diye hayattiniza devam edin..
ama sizde bu sinir ve ofke oldukca.. sevmek ile sahiplenmeyi karistirdikca Siz biraz zor kendinize es bulabilirsiniz...
Allah en iyisini bilendir..
siz kendinizi degistirmedikce etrafinizda olup biten, sart ve kosullarda degismiyecektir...
Hayirli Gunler...

B

Bilal Basoglu

Kayıtsız
Misafir
ruyada eski nisanlimi

Selam,

Neden ayrildigimizi tam olarak bilmiyorum, dedigi biz mutlu olamayiz, ve ayrilirken beni sevdiginden eminim.
Yillardir aradigim ozelligi zaten eski nisanlimda bulmustum.
Sahiplenmek degil tabiki amacim, Allah biliyor onu Allahin kullu oldugu icin cok seviyorum, ve bir esim olarak yani benim ikimiz gibi goruyordum diyebilirim.
Cok tskr ederim yorumunuz icin.
Allaha emanet olun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gurbetci Kardesim Merhaba..
Ben de sizin gibi gurbetci olan bir ablanizim..
Meslegim insan Dogu BATI ilmini okumus Hamd olsun insanlari cokca seven biraz da muzipce olan bir mizacim var...
Yani Karsimdaki beni iyi tanisa bazen YARI Saka YARI ciddi muhabet etmeyi severim...
"Neden ayrildigimizi tam olarak bilmiyorum" Siz bilmiyorsaniz Ben nerden bileyim misali...cddvb..xxzzl..
ortada bir yanlis anlasilma, dedikodu, suizan gibi bazi seyler olmus olabilir...
Belkide Siz farkinda olmadan sevgisinde guveniniz olmadigi imajini vermis olabilirmisiniz?
pencereden iceriye isik giriyordu." her eve penceresi kadar düşer ay ışığı"
Yani olanlarda hic kimseyi suclamadan bir kendi kabiniza bakin!!
olaylari nasil ve ne kadar idrak edebiliyorsunuz...hmmnn
yani bu ayrilik meselesinde cok buyuk bir yanlis anlasilma idrak etme var sanki...
Biz mutlu olamayiz dediginde Peki neden MUTLU olamayiz sorusunu sorup bu gercegi bilme HAKKINIZ oldugunu hic ustelemediniz mi? cunku Kadinlar bir sey soyler baska bir seyi ima eder baska bir cevap beklerler...ilginç::.sırıtık.:,
"biz mutlu olamayiz" diyen bir kadin sunu bekler..
Neden mutlu olamiyalim Ben ikimizinde cook mutlu olacagimizi,birbirimizi mutlu edecegimize, sevgine, sadakatine guvenim sonsuz..demesini bekler..
ahh su kadinlar!!ne istediklerini, kendilerini neyin rahatsiz ettigini ivirmadan, kivirmadan, dolayli yoldan deyip sevdigini kaybetmeden bir acikca dobra, dobra erkek gibi haykirabilselerdi...
Ben senin Ailen ile yasamak istemiyorum..Senin bu huyunu sevmiyorum.. diyebilselerdi...kzgnn..utngc..
kardesim ruyanizin sonunda tel gormustunuz..
ben yine derim ki mademki aradiklarinizi onda bulmustunuz bana soylediginiz bu sozleri tel acip Ona soyleyin..
onu kirmadan, incitmeden, yardilayip, sorgulamadan.. neden ayrilmayi istedigini ve bunu bilmeye HAKKINIZ oldugunu soyleyin..
ablanizi agbi ve kardeslerinizi degil kalbinizin sesini dinleyin.. Hayirli, huzurlu , kendiniz ile barisik gunler dilerim..

acilangul1

B

Bilal Basoglu

Kayıtsız
Misafir
ruyada eski nisanlimi

Allah razi olsun sizden icimi gercekten rahatlatiniz.
Gururla soylemiyorum ama ben cok saf biriyim, karsimdakini kendim gibi gorurum, galiba en buyuk hatam bu :)
Biz 6senedir tanisiyorduk ve 2 sene nisanli kaldik. Malum okul ve ekonomi durumlar :)
Kendi hatalarimi cok iyi biliyorum Allaha sukur.
Hergun namazimi kilar duami ederim, hayir neyse onu ver derim.
Ama nedense ayrildigimizdan beri ne sevgim nede umudum hic bitmedi :(
Her yatmadan once dua ederim rabbim hayirlisini ver eski nisanlim geri gelcekmi lutfen goster diye dua ederim. Allaha hamd olsun bugune kadar hep umud verecek ruyalar gordum.
( tabi kendim yorumlamaya csalistim ruyalarimi )

Size son bir soru sorabilirmiyim? Bir yerde ya latif ya habir diye dua okumustum ve duydum.
Birkac sitede, duayi yazip yastigin altina koyup 7 kere okunmasi gerek diye yaziyordu ve bazilarida 9 defa okunup, uyuyana kadar ya latif ya habir diye zikredilmeli deniliyor. Bir bilginiz varmi bu dua hakkinda? Size zahmet olmazsa beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cumlemizden kardesim inanin Sizi rahatlatmak icin degil sadece Allah RIZASI icin Ruyanizi bildigim kadar yorumlamaya calisiyorum...
Kardesim her seyin bir zamani ve Vakti var...bazen bir seyin zamani gelmedi ise vakti gelene kadar boyle sudan sebepler ile olmiyabilir...
olana care yok...ama gecmiste yaptiginiz hata ve yanlislardan ibret alarak ins.. daha olgun, akilli ve olaylara yaklasim sekliniz farkli olacaktir...
daha yasiniz da kucukmus.. Ben ister KIZ ister erkek olsun 26 yasina kadar hic bir sekilde evlenmelerini uygun bulmuyorum.. neden mi? Cunku Beyin gelisimi anca 25 yasindan sonra gelisimini tamamlar..
yani 25 yasina kadar insanlar hic bir seyi hic bir sekilde ciddi ve olgun ve gercegi ile HAKKI ile kavriyamiyorlar...
Hava gibi oluyorlar.. duygu ve dusunceleri her an inis ve cikisda Gel -Gitmelerde sanki....
Vicdaninizi Rahatlatmak.. Mutlu olmaniz icin ins. Rabbim size ikinci bir sans vermesi icin Sizler icin Dualar edecegim..

O Esmaul Husnalar hakkinda oyle bir bilgim yok...ama Bildigim..
Allah’ı anlamak hayatın bir zorunluluğudur. Ve bu zorunluluk Cennete gitmekten öte bu dünyada yaşamak için lâzımdır!
Hayatın problemleri olacaktır şüphesiz. Problemsiz bir hayatı kim yaşamış?
Peygamberler de büyük insanlar da büyük yerlere gelen insanlar da önlerine gelen problemleri aşarak bu yerlere gelmişler.
Hayatın kanunu bu. Hayattan vazgeçmek yok. Sabırdan vazgeçmek yok. Allah’tan vazgeçmek yok.

Hayatın tüm problemlerinin altından kalkacak güç yine inançta vardır Allah’a sığınmakta vardır Allah’ın şefkat ve merhametinde vardır.

Allah zâlim değildir mutlak adâlet sahibidir. İnsafsız değildir sınırsız merhamet sahibidir.
Duyarsız değildir sonsuz şefkat sahibidir. Kör değildir hadsiz basîret sahibidir.
İlgisiz değildir eşsiz rikkat duyarlılık ve yumuşaklık sahibidir.
Allah cc. Rahman ve Rahim dir...

B

Bilal Basoglu

Kayıtsız
Misafir
ruyada eski nisanlimi

Ruya yorumu icin tskr etmedim, :) bana geri yazmaniz vakit ayirmaniz bile beni cok rahatlatti acikcasi. Yazmadan once onumu goremiyordum simdi cok azda olsa gorebiliyorum. :)
Size daha fazla zahmet ve vaktinizi almiyim.
Allah sizden razi olsun, rabbim insAllah size; bana ve butun musluman kardeslerimize hayirli omur verir. ( Amin )
Ben ne olursa olsun Allahtan umidimi kesmem insAllah. Yine beklerim kismetimi insAllah. Dedigin gibi abla sabir her derdin devasidir. Sabir ve sukur imanin yarisi. Dedigin gibi belki boyle hayirli yada bu benim icin bir ser arkasindan gelen hayiri beklemek gerek dimi? :) Allaha emanet olun, size en guzel duam bu olur herhalde, her kalp atisinizda, Allah Allah diye zikreder insAllah..

B

Bilal Basoglu

Kayıtsız
Misafir
ruyada eski nisanlimi

Eger fazla olmicaksam bi ruyami daha yorumlama ihtimaliniz varmi?

Ben yaziyim eger vaktiniz varsa yorumlarsiniz insAllah.

Yine istihareye yatmistim bir hafta once.
Bu sefer bembeyaz bir yerdeyiz etrafimiz o nurdan gozukmuyordu.
Eski nisanlim ve ben vardim sadece, ben ona beni hicmi dusunmuyorsun diye sordum oda seni hergun dusunuyorum hergun acaba erkenmi karar verdim ayrilmakla diyor.
Baska erkek arkadasin varmi diye soruyorum oda var diyor tebessum ediyor sonra bana bakti hayir yok dedi, bende neden yalan konusuyorsun diyorum cevap vermiyor sadece tebessum ediyor.

Sonra birden bire ormanda agacin dibinde oturuyorduk ben sarilmisim.
Aniden kalkiyor annem geliyor benim gitmem gerek diyip gidiyor annesinin yanina. Anneside kizgin sekilde beni ariyor ormanda, beni gormesin diye yere yuz ustu yatiyorum topragin ustune toprakta tertemizdi.
Sonrada aniden ikimiz elele alisveris merkezinde geziyorduk, sohbet ediyorduk, aramizdan yasli bir kadin bisikletle kucaginda sirin kucuk bir kopek vardi aramizdan bizi ezecek sekilde gecti.
Ben arkami donup baktim yasli kadin bisikletten indi devam yurudu.
Bizde disari cikiyorduk otomatik kapi acilir acilmaz bembeyaz bir aydinlik geldi.
Biz disari cikarken bir suru insan vardi disarda annesi ve babasi vardi ( babasi rahmetli ) onlari gorur gormez ailesinin yanina gitti, bende baska yone dogru yurudum ve kosmaya basladim icimdende alisveris merkezinin etrafindan eger kosarsam belki bidaha gorurum diyorum.
Sonrada uyaniyirum..
Ha istihareye yatmistim ve cok dua etmistim.
Birlescezmi, evlencegim kisi o mu, gostersin diye dua etmistim..

Zahmet olmazsa eger bu ruyamida yorumlarmisiniz?
Biraz cok oldum galiba ama danisacagim pek fazla kimsem yok..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cok olmaz kardesim..
sadece bir sey dikkatimi cekti..iki ruyada da hep ayni sorulari sormaniz?
"Baska erkek arkadasin varmi diye soruyorum oda var diyor tebessum ediyor sonra bana bakti hayir yok dedi"

"Bende ona hemen soru sormaya basladim sevgilin varmi hayir yok dedi benden sonra varmiydi evet dedi onada askim diye itap ediyormuydun diye sordugumda oooohoo dedi ve tebessum etti cok guzel sekilde"

Rüyada tebessüm, Sünnet-i Seniyeye uymaya isarettir...kardesim bu soru bu kadar kafanizi kurcalayip icinizde Kurt gibi kemirecegine Ona bunu gercekten hic sordunuz mu?
ondan bu gunlerde hic haberiniz var mi?

Hayirdir insallah..Rüyanız; kafanızın karışık olduğuna sizden beklentilerin fazla olduğunu düşündüğünüze
bir meseleyi düşünerek çözmeye çalıştığınız halde hatalar yapabildiğinize iyi niyetinizin suistismal edildigini halen kendinizi hakli gordugunuz bazi konulari tekrardan vicdaniniz ile bir gozden gecirmenizgerektigi seklinde yorumlanir...

kardesim olanlari oldugu gibi bir sureligine birakin ki aklinizin karışıkligi gecip durulana kadar..
okullunuzu bitirin ,maddi manevi sabir bir duzeye gelin..sonra zaten kismettinizde O varsa merak etmeyin Sizi bulur...
Sabir Dua ile Hem sizin hemde sevdiginizin olgunlasmasi ve etrafinizdaki kasirgalarin durulmasi icin zaman en iyi ilactir..

Boşver hayallerin gerçek olmasın once yeşersin!! yeter ki umut solmasın. Derde talip ol ki dertle ruhunuz olgunlassin...
Garibin gözyaşı günahın olsun! Olsun be aldırma Yaradan YAR'dır...
HER ŞEYİN BİR OLMA VAKTİ VARDIR . .
Asla kendinden şüphe etme...
Sen ne hissediyorsan O her doğrudur...
cunku icinin icine O Hissi naks ettiren RAHİM ve RAHMAN dir..
Hayirli Aksamlar...

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ha abla bu ruyamin sonunda manavdan uzum satin aldigimi gormustum.
Soylemesi ayip manavda arka tarafimdan kan gelmisti, yere damlamisti, pis bir kan akmisti. Hatta manavin sahibinden ozur diledim, sorun degil demisti ama yuzunden sanki sorun yarattin gibi bakiyordu yani rahatsiz olmustu, bende utanmistim.. Simdi aklima geldi ekliyim dedim..

LALESAM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüya da eski nişanlıyı görmek

MERHABALAR. Ben rüyamı anlatmak istiyorum. Rüyamda eski nişamlımla tekrar birlikteydik, bir yerdeyiz tünel gibi bir yer var merdivenle inilen, Eski nişanlım inelim diyor ama ben yok diyorum, güvenli gelmiyor bana. Kendisi indi bir yola girdi ama o arada bir duman geldi ve insanlar kaçışmaya başladı, birşey oldu tünelin içinde herkes çıkmaya çalışıyor.Ona seslendim hemen geri dön diye ama dönemedi. Tünelin kapısında bekledim onu gelmedi çok ağladım rüyamda çıkamadı diye. Yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Rüyanız Hayr olsun..
Rüyada eski nişanlıyı görmek ;
Rüyanız bilinen eski sevgili, eski nişanlı olup yeni bir mesaj vermemekte, geçmişte yaptığınız hatalardan ders çıkarmanız gerektiğini, içinde bulunduğunuz kızgınlık veya kırgınlık gibi duygulardan uzaklaşmanız gerektiğini hatırlatan uyarıcı bir rüyadır.

anılardan uzaklaşmanın size yarar getireceğini belirtirken, bunun kafa karışıklığından ,İçinden Çıkılmaz tünel den kurtulmanızı sağlayacağını ifade etmesidir.

"Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni ,nasip ve kısmeti de görür. "

Üst Alt