B
Bilal Basoglu
Kayıtsız
Misafir
selamun aleykum arkadaslar,
Yurtdisindan yaziyorum. Turkcem biraz kotu kusura bakmayiniz..
Ben dun gece istihareye yattim, ve kismetim eski nisanlimi diye dua ettim, iki rekat namazimi kildim ve yattim.
Ruyamda eskinden kaldigimiz evimizde oturuyoruk.
Aydinlik bir gundu pencereden iceriye isik giriyordu.
Annem koltukta oturuyordu kucagina eski nisanlim ( birkac ay once ayrildi ) basini koymus hafif sekilde uzaniyordu uzerinde yesil bir pike vardi uzerine ortmus.
Bende ona hemen soru sormaya basladim, sevgilin var mi hayir yok dedi, benden sonra var miydi evet dedi, onada askim diye hitap ediyormuydun diye sordugumda oooohoo dedi ve tebessum etti cok guzel sekilde, bende ruyamda sinirlenip yuzune vurmaya basladim.
Ama belliki cani hic acimiyordu.
Sonrada bardak attim ona dogru.
Ruyamda beyaza daha yakin, bir gri pijama/ gecelik giyiniyordum.
Ve sonrada elinde telefon vardi bende onu almak istedim ve yine vurmaya basladim zorla telefonu aldim ve hala tebessum ediyordu.
Telefonu aldiktan sonra ablam elimden telefonu almak istedi vermedim.
Bende oyle uyandim..
Yardim edebilirseniz gercekten cok sevinirim..
Allaha emanet olun..
Bilal Basoglu
Yas 24
Hollanda/Rotterdam
Yurtdisindan yaziyorum. Turkcem biraz kotu kusura bakmayiniz..
Ben dun gece istihareye yattim, ve kismetim eski nisanlimi diye dua ettim, iki rekat namazimi kildim ve yattim.
Ruyamda eskinden kaldigimiz evimizde oturuyoruk.
Aydinlik bir gundu pencereden iceriye isik giriyordu.
Annem koltukta oturuyordu kucagina eski nisanlim ( birkac ay once ayrildi ) basini koymus hafif sekilde uzaniyordu uzerinde yesil bir pike vardi uzerine ortmus.
Bende ona hemen soru sormaya basladim, sevgilin var mi hayir yok dedi, benden sonra var miydi evet dedi, onada askim diye hitap ediyormuydun diye sordugumda oooohoo dedi ve tebessum etti cok guzel sekilde, bende ruyamda sinirlenip yuzune vurmaya basladim.
Ama belliki cani hic acimiyordu.
Sonrada bardak attim ona dogru.
Ruyamda beyaza daha yakin, bir gri pijama/ gecelik giyiniyordum.
Ve sonrada elinde telefon vardi bende onu almak istedim ve yine vurmaya basladim zorla telefonu aldim ve hala tebessum ediyordu.
Telefonu aldiktan sonra ablam elimden telefonu almak istedi vermedim.
Bende oyle uyandim..
Yardim edebilirseniz gercekten cok sevinirim..
Allaha emanet olun..
Bilal Basoglu
Yas 24
Hollanda/Rotterdam