• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski nişanlısını görmek

ATİYE

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm, ben rüyamda eski nişanlımı ve eskiden çok yakın arkadaşım olan, ayrıldıktan sonra nişanlımla beraberlik yaşayan ve hala da beraber olan terbiyesiz kızı gördüm. Gece vakti insanlar bizim oturduğumuz apartmanın bahçesinde curcuna içinde geziyor, eğleniyorlar. Hava bayağı karanlık. Bazı insanlar yürüyor, bazıları masalarda oturuyor. Masaların birinde de o eski kız arkadaşım oturuyor. Biraz sonra yanıma eski nişanlım geliyor ve kısa bir müddet durduktan sonra kendisini eski arkadasımın masada beklediğini, gitmesi gerektigini söylüyor. Ben çok üzülüyorum. Neyse kızın yanına gidiyor oturuyor, ancak aralarında bir samimiyet yok. ikisi de önlerine bakıyorlar. Ben artık dayanamayıp eve gidiyorum. Evimiz epey yüksekteymiş. En üst kata çıktıktan sonra pencereden aşağıya onlara bakıyorum. Ortalık aydınlanmış, gece bitmiş. Gökyüzü berrak hava güneşli. Kalabalık curcuna dağılmış. Aşağıda eski nişanlım dışında hiç kimse yok. O da tek başına masada oturuyor kafası önüne eğik üzgün bir şekilde. Aradan ne kadar zaman geçse de her aşağı bakışımda tek başına aynı şekilde oturduğunu görüyorum. Rüyam bu şekilde değerli kardeşim, yorumunuz benim için çok önemli. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Kardeşim Rüyanız hayr Olsun
Rüyada eski nişanlıyı görmek ;
Rüyanız bilinen eski sevgili, eski nişanlı olup yeni bir mesaj vermemekte, geçmişte yaptığınız hatalardan ders çıkarmanız gerektiğini, içinde bulunduğunuz kızgınlık veya kırgınlık gibi duygulardan uzaklaşmanız gerektiğini ,kendinize, geleceğinize bakmanızı hatırlatan uyarıcı bir rüyadır.

anılardan uzaklaşmanın size yarar getireceğini belirtirken, bunun kafa karışıklığından ,İçinden Çıkılmaz tünel den kurtulmanızı sağlayacağını ifade etmesidir.

"Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni ,nasip ve kısmeti de görür. "

Rüyanız 2 mesaj vermektedir.
-Birincisi, yaşamınızda kısa bir zamanda önemli ve güzel gelişmeler olacak.
-İkincisi ise içinizdeki kin ve öfkeden kurtulmanız, uzaklaşmanız gerektiğidir. Bunu başardığınızda tam bir iç huzura kavuşup hayata daha farklı ve güzel bir pencereden bakacaksınız.

"Gökyüzü berrak hava güneşli. Kalabalık curcuna dağılmış. Aşağıda eski nişanlım dışında hiç kimse yok. O da tek başına masada oturuyor kafası önüne eğik üzgün bir şekilde"

inşaAllah kısa zamanda Sizin içi nde Güneş doğacak ... ilahi adalet var Herkes hak ettiğini yaşar ...Yaşadıklarını hak eder.
Belki o an yaşadıklarını hak etmiyorsundur ancak o anları yaşayıp göğüs gerebildiğin için sonradan yaşayacağın mutluluğu ve güzelliği hak edersin.
Ya da gerçekten de birinden aldığın mutluluğu senden alır.ilahi Adalet Sahibi Rabbim..

Kalpler kırılacak, gönüller alınacak, sövülecek, sevilecek, ağlanacak, gülünecek... ve Hayat devam edecek!!
Ruhumuzun boşluklarından aldığımız ayazlar yüzünden, devamlı ızdıraplar kalacak yine...
Ben kendime gelemiyorum. Sen beni bana getir Ya Rabbi selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada eski nişanlıyı görmek

Assalamu aleykum varahmatullah. Rüyada eski nişanlıyı görmek ve tanımadığüın biriyle evlenmek neye işarettir?
Ben az önce uyandım ben gerçekte şu an nişanlıyım ama nişanlılığımız 5-6 yıl sürüyor erkek tarafı ev falan diye diye uzatıyor. Neyse rüyam "Eski nişanlımla nedense tartışmışım, evlenmiyeceğimi söyleyip başka hiç tanımadığım bir adamla nişanlandık ve hemen nikah kıydık, düğün falan yaptık.

Eski nişanlım geldi yanıma el sıkışalım küs bitmesin dedi tamam dedim gülümseyerek. Sonra parmağından yüzüğü çıkardı sıkışıp tekrar taktı, eşim nikahtan sonra eve gidip hazırlık falan yapıyordu sanırım düğünde herkes damadı bekliyordu gelini yani beni alması için beklerken birden kendimi üvey annemle sahilde buldum, acayip taşlı koca koca taşlar vardı, ikimiz tam deniz kenarındaydık ve neredeyse 2 metrelik dalgalar üstümüze geliyordu. Ben de dalgalar beni taşa vurmasın diye hemen sahilden çıkmaya çalıştım ama her yer taş, dalga beni kıyıya vurup vurup taşa itiyor ben kendimi zar zor kurtarıyorum taşlardan, üstünden falan sürünüyorum ama baya canım acıdı. Bir şekilde aralarından geçe geçe kurtuldum sağ salim ve direk yeni evimizin az ötesinde buldum kendimi.

Damat evden çıkıyordu ev villa kocaman, evin önü korumalar dolu ben de zengin olduğunu anladım. Sonra koşarak düğün yerine gittim geliyor falan dedim ve geldi. Elinden tutup arabaya doğru gidiyorduk ama başım açıktı "normalde peçeliyim" ve kendime benzemiyordum arkadan tanıdıklarım gelip taç gibi bir şey ve küçük bir duvak taktılar kafama. Eve geçtik evde ne oldu bilmiyorum, ben sedyedeydim kanlar içinde ama aramızda bir şey olmamıştı. Hastaneye vardık ben sanırım yakında ölecektim hastalığım çok ciddi değildi ama ölecekmişim. Sonra eşim gitti eski nişanlım gelmişti, elimi falan tuttu iyi olacaksin gibi şeyler söyledi yanımda o vardı sadece. Eşim ise telefonda eski sevgilisiyle konuşuyordu buluşalım falan diyordu, eğlenelim sıkıldım gibi diye konuştular bu kadar.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada eski nişanlıyı görmek

Selamun aleyküm, adim candan. Ruyamda annemle birlikte yuksek bir apartmanin en ust dairelerinden birine gidiyoruz. Burasi sevdiğimiz bir tanıdığımızın evi onu biliyorum. Annemin de başı örtülü eski bir eşarp takmış o dikkatimi çekiyor ve annemin eşarbını elimle düzeltiyorum. Sonra aşağıya bakıyorum balkondan. Bana çok acılar cektiren eski nişanlımı görüyorum. Elinde yeni bir bavul, üzerinde yeni kıyafetler, mavi uzun bir mont. Bir de saclarini biraz uzatmış ve arkadan bağlamış. Yaninda arkadaşları da var. Muhtemelen onu yolcu etmeye gidiyorlar diyorum ama çok mutlu yuzu gülüyor. Ben neden yukarıya çıktım ki keşke aşağıda olup onun beni görmesini sağlasaydım diyorum ve ağlıyorum. Ağlarken uyandım. Allah rizasi için rüyamı tabir eder misiniz. Hala etkisindeyim.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Merhaba 2 gecedir eski nişanlımın ailesini görüyorum ilk gördüğümde annesi ve eski nişanlımla sohbet ettiğimizi gördüm bu gece yine gördüm bu sefer 2 ablasıyla yolda karşılaşıp konuşuyorduk İlkin Bn konuşmak istemiyordum önlerinde kaçıyordum sonra onlar gelip bnmle konuşuyorlardı pişman olduklarını keşke her şey böyle olmasaydı diyorlardı nişanlımı arıyorlardı orada uyandım anlamı nedir acaba çok merak ediyorum

Üst Alt