Selamın aleyküm, ben rüyamda eski nişanlımı ve eskiden çok yakın arkadaşım olan, ayrıldıktan sonra nişanlımla beraberlik yaşayan ve hala da beraber olan terbiyesiz kızı gördüm. Gece vakti insanlar bizim oturduğumuz apartmanın bahçesinde curcuna içinde geziyor, eğleniyorlar. Hava bayağı karanlık. Bazı insanlar yürüyor, bazıları masalarda oturuyor. Masaların birinde de o eski kız arkadaşım oturuyor. Biraz sonra yanıma eski nişanlım geliyor ve kısa bir müddet durduktan sonra kendisini eski arkadasımın masada beklediğini, gitmesi gerektigini söylüyor. Ben çok üzülüyorum. Neyse kızın yanına gidiyor oturuyor, ancak aralarında bir samimiyet yok. ikisi de önlerine bakıyorlar. Ben artık dayanamayıp eve gidiyorum. Evimiz epey yüksekteymiş. En üst kata çıktıktan sonra pencereden aşağıya onlara bakıyorum. Ortalık aydınlanmış, gece bitmiş. Gökyüzü berrak hava güneşli. Kalabalık curcuna dağılmış. Aşağıda eski nişanlım dışında hiç kimse yok. O da tek başına masada oturuyor kafası önüne eğik üzgün bir şekilde. Aradan ne kadar zaman geçse de her aşağı bakışımda tek başına aynı şekilde oturduğunu görüyorum. Rüyam bu şekilde değerli kardeşim, yorumunuz benim için çok önemli. Allah'a emanet olun.