• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski oturdugu evi görmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönül Sızım Abla, Hayırlı akşamlar,

Rüyamda eski oturduğumuz apartmanı ve evi gördüm. Önce aşağıdan zillere bastım. Otomatiği açan olmadı. Bakınca kapının zaten açık olduğunu farkederek yukarı çıktım. Oturduğumuz dairenin önüne geldim ve zile bastım. Kapı açıldı ama ben annemleri görmeyi bekliyordum. Hiç tanımadığım kapalı bir bayan çıktı karşıma ve bana annemlerin artık orada oturmadıklarını söyledi. Hayal kırıklığına uğradığımı hatırlıyorum.

Bir başka rüyamda da gece karanlıkta çarşıda dolaşıyordum. Markete gidecekmişim ama hava karanlık olduğu için tedirginim. Sonra babamın sesini duydum ve ona doğru gittim. Babamı bulunca rahatladım.

Biraz uzun bir mesaj oldu kusura bakma :) Hakkını helal et.

Gamzelendi yine gönül devası ah'tır.
Gönlü mahzun olanın dostu Allah'tır...(C.C.)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Sana da Hayirli Gunler kardesim.. kusura bakmayin Yorumu biraz gec yazmaktayim..eger Forumda okuduysaniz KIZIM Turkiyeye stajyapmak icin gitmisti dun gece Hamd olsun sag salim geldi ve onun ile biraz vakit gecirdim.. birazdan yine beraber alisverise cikacagiz..

Ruyaniza hayirdir ins. diyerek yorumlamaya Allah-in izni ile basliyalim..
Ev rüyaları daima önemli sayılırlar. Bunlara dikkat etmek ve yorumu da iyi yapmak gerekir. Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu gören kimsenin hayatı da istediği gibi olacaktır. Güven içinde yaşayacak ve yaptıklarından zevk alacaktır. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Ev pis ve karanlıksa sıkıntı demektir. Ev dağ başındaysa rüya sahibinin çok yükseleceğini ve herkesten üstün duruma geleceğini anlatır...
lakin sizin ruyaniz birazfarkli.. lutfen gecmisinize fazla kendinizi kaptirmayin..gecmis.. gecmistir..HAYAL KIRIKLIGI yasamayin..diye gelecege konsantre olun.. gecmisinizde olmus, bitmis bazi olumsuzluklarin bugununuzu etkilemesine izin vermeyin..
Gece,karanlik vs.. gibi ruyalar..Temkin Ya Hu..Kardesim bu sozumu hic unutmayin..her seyde Tedbir ve Temkinli olun...

"Yaratılıştaki herşey sizin içinizdedir ve içinizdeki herşey yaratılıştadır. Siz en yakın şeylerle sınırsız bir temas içindesiniz ve dahası, mesafe, sizi uzaktaki şeylerden ayırmak için yeterli değildir.
En aşağıdakinden en yücesine, en küçüğünden en büyüğüne her şey, içinizde eşit bir şekilde var olur.
Tek bir atomda, dünyadaki tüm elementler vardır. Tek bir damla su, okyanusların tüm sırrını içinde barındırır…"
HALİL CİBRAN

Fury85

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm.
Rüyamda eski mahallede eski evimi dışardan gördüm. Evi sadece dışarıdan diğer karlarla beraber gördüm. Apartmanı aşağıdan yukarı doğru suzdum. Fakat apartmandan içeri girmeden rüya sonlandı.
Aciklamaniz için şimdiden teşekkürler.

Üst Alt