• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada eski sevdigini gormek

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum Hayirli geceler
Allahim rahmeti uzerinizde olsun insallah. Iysinizdir inshallah?

Oncelikle hayir olsun. Bu gece ruyamda eski sevdigimi gordum kendisiylen yaklasik 4 sene gurusuyoduk cidi anlamda. Aileler karsi cikti dogrusu benim ailem en basta karsi cikti olmadi. Ve yaklasik 2 senedir haberim yok ondan. Ve yaklasik 8 aydir ogrendimki nisanli.
Gece ruyamda onu gordum evdeydim ve kapimizi caldi. Annem de dediki yine omu geldi burda ne isi var. Once kuzenim kapiyi acti konustu onunlan sonrasinda ise yine zili caldi ve buseferde ben actim kapiyi. Bana bakti ve agladi cok agladi sarildi bana. Bende ona sarildim ama soguk davraniyodum ve dedimki ona allah mutlu mesut eder insallah seni senin adina cok sevindim dedim.
Sonrasinda bende cok agladim.

Sizce bu ruyayi nasil yorumlayabilirim?

Sunuda belirtim size o artik kesinlikle aklimda yok. Hic uzulmuyorumda cunku biliyorum bizim cok olsun istediklerimiz ser olabiliyor. Ben hep hayirlisini istedim rabbimden ve buyle oldu. Allah buyuk. Bu ruyayi gormeden once etkiylen yatmadim ama bugun biraz kafama takildi neden birden ruyama girdi.

Simdiden tesekurler..
Hayirli geceler
Rabbim Yar ve Yardimciniz olsun insallah

Adim: Senay
Yas:21
Ogrenciyim
Yer: Hollandadgüüll,.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam guzel kardesim hosgeldiniz...iyiyim hamd olsun..
desenize Siz de Ben gibi gurbetcisiniz..
Hayirdir insallah..
Ruyada Eski sevgiliyi gormek: Eskiye özlemdir..
İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık veya onlari terk edenlerin terk edis sebeplerini sorgulama işareti veya
O an iclerinde bulunduklari duygu bosluguna da isarettir..
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir
bu da vicdanen rahatsizlik duyulursa meydana cikabilir..

Rüyada eski sevgili ile karşılaşmak eski sevgiliyle karşılaştığını görmek Karşı cins ile tanışmak iletişim konularında problemler yaşadığınızı yada şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı simgeler. ..
kardesim olan olmus gecen gitmis ve bitmistir.. Siz siz olun
bu 4 senelik beraberlikten ders ve kendinize bir Hisse alin..
onemli olan yasadiklarinizdan bir ders ve tecrube kazanip ayni hataya tekrar dusmemektir...
Ailenizin karsi cikacagi birisini akliniza bile getirmeyin...

olaylar değil bu olayları nasıl yorumladığıniz tepki verip ve nasıl anlamlandırdığıniz önemlidir...

Rüyada ağlamak görmek büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir...
Sonrasi ferahliktir Allah-in izni ile Hayirli geceler...

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda yeniden onu görmek

selamunaleyküm gönül sızım abla.. aylardır buraya üyeyim imkansızaşık nikiyle varım gerçekten öyle sanırım..ben bu gece bir rüya gördüm rüyamda bir talibim oluyordu doktor ama daha zaman geçmişti sanki.. sonra o esnada ben o imkansızaşk dediğim kişiyle buluşuyordum aradan zaman geçmiş gibi duruyordu bana diyordu evlendinmi hayır bekledim diyordum peki ailen biliyormu dedi biliyor tabi dedim şaşırdı beni nasıl bekledin diyordu yüzü kıpkıprmızı oluyordu bende sustum yüüzüme bakınca suretine baktım dokundum sonra geri çekildim o esnada bir mesaj geldi telefonuma o doktor olan kişi mesaj atıyor ama ben numaramı dahi vermemiştm kim diyordu ben bilmiyorum diyordum cilt doktoruydu bana evlenme teklifi ediyordu ve ben karar verme esnasındaydım orda bitti rüya .uzun zamandır rüya görmüyordum bunun manevi bi açıklaması olablirmi yorumlarınızı bekliyorum şimdiden ALLAH RAZI OLSUNsaskn..

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam ve Rahmetullah aşık kardeşim. İznin olursa rüyanı ben yorumlayacağım.

Gördüğünüz bu rüyayı eskiye özlem olarak yorumluyorum. Bu rüyanızın bir ucu. Diğer ucuna bakınca o noktada gerçekte rüyayı çağrıştıracak olaylar yaşayıp yaşamadığınıza bakmak lazım. Yani gerçek hayatınızda, yeni bir başlangıç, isteme, söz, nişan v.s gibi olaylar veya bu konularla ilgili konuşmalar var mı? Gerçek hayatınızda var ise, bir ikilem içinde kalacağınıza ve karar aşamasında oldukça zorlanacağınıza işarettir. Gerçek hayatınızda bahsettiğim olaylarla ilgili bir alakanız yoksa. Eski duygularınızın depreşmesi olarak yorumlanır. Doğrusunu bilen sadece Allah c.c dir.

Size Yusuf Şahan'ın güzel dizeleriyle hoşçakalın diyorum. Herşeyin umduğunuz gibi olması dileğimle

olmadı hiçbir zaman
bir dengi
bir gün pembe
diğer gün
kül rengi
o mutlulukla
mutsuzluk arasında
bir gidip
bir geldi
ne nişanlandı
ne de evlendi
o yıllar önce
benim sevgilimdi

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
gerçekte var isteyenler ama benim gönlüm de bri var oda o :(

GÖNÜL SIZIM ABLA BANA NİYE CEVAP VERMEDİ SELAMIMIDA ALMAMIŞŞ :/

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski sevdiğini görmek

Selamın aleyküm. Nasılsınız? Karşıdan gelen Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ederim.
Bu gece rüyamda okuldaydım. Eski sevdiğimle ders yapıyorduk. (Eski sevdiyim beni önceleri karşılıksız sevîyordu. Ben onu sevdikde artık beni sevmiyordu) O bana işimizi çabuk bitirelim,sevgilimi görmek istiyorum. Çabuk bitirsek olur mu? Diye sordu. Ben de olur dedim. Çok sevindi. Çok teşekkür etti ve sevincinden bana sarıldı. Ben de arkadaşımla okuldan çıkınca onun sevgilisini gördük. Bizi görünce çok iyi karşıladı. Evine davet etdi falan. Ben de kendi-kendime "bu kız önceleri beni seviyordu diye bir garip davranıyordu beni görünce,şimdi be oldu?" diye düşünüyordum. Neyse, ben de ona sevgilini beklemiyor musun? Dedim. Seninle buluşmak istiyordu dedim. O da hiç bi şey olmaz dedi. Merdivenleri çıkınca ona "Sen önceleri benden hoşlanmıyordu ,değil mi?" dedim. Oda hayır,öylr bi şey yok dedi. Sora evlerine geldik. Bize çok iyi davranıyordu. Tabi bende şokdaydım. Bir yandandan da sevgilisi bununla görüşmel istiyordu. Neden gitmiyor,"? Diye düşünüyordum. Sonra eve dönünce arkamızdan 2 tane çocuk geliyordu. Sonra öne geçdiler. Bir az yol gitdikden sonra arkadaşom bana "O Rövşendir(sevdiyim)" dedi. Bende ne yani deminden beri o oydu mu? dedim. Sonra arkadaşım bana "Hep sana bakıyordu" dedi. O arabaya bindi. Bizde yanından geçtik eve. Ve hala bana bakıyordu. Hep bakmak istiyordu. Lütfen,tabir edermisiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hamd olsun iyiyim Ya sen Bakü güzeli
Nasılsınız?
senin de Karşıdan gelen Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik etmeden Ramazan-ı Şerif Mübarek Olsun ..
Oglumda ayni seyi sordu Anne ramazan bayrami ne zaman!!!
abooww dur hele bir Ramazan-ı Şerifi hAKKI ile bir gecirelim de bayrami HAK edelim diye tebessum ederim..sırıtık.:,
Ben de on beş yaşında Lise ogrencisi ;fidan gibi cicegim burnumda olsam bana da Her günüm bayram olurdu...:tamam:.

Hayirdir insallah..
Gördüğünüz bu rüyayı eskiye özlem olarak yorumlanir..
İnsanlar eski sevgiliyi,uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Eski sevgiliyi; görmek bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık,neden, nicin gibi sorularin bilincalti yasanmasidir...
sevdiğiniz o cocuk ta ne istedigini bilmiyenlerden Deli -KAN- caginda..hersey bir heyecan ve gecici olarak duygularini yasadigina yorumlanir..
hayirli gunler...

acilangul1

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Aslında ben şimdik sevdiğime aşık olunca eski sevdiyimi falan her şeyi sildim. Sanki,aşk benim için sıfırdan başladı. Bir de mesajınızın sonunu anlayamdım. Umarım,yorulmuyorsunuzdur,amma benim için izah edermisiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Fidan kardesim hayattim Siz gibi gencler ile calismak ile geciyor..on beş,on yedi yaşında ki gençlerin ruh haliyesini yakindan bilirim..
Deli-KAN-li ,gelip geçici hevesler, boş,bir damla sevgi ve ilgiye hasret,ruhsal ve duygusal,akli bir dengeye sahip olmiyan melankolik her gun farkli bir mevsimi yasiyan bir gençlik cagidir!!
onlari suclamiyorum..Ben de Sizler gibi idim..hormon, fiziksel degisim ve gelismeler duygularimizi da etkiliyor!!
demem o ki..
"şimdik sevdiğime aşık olunca eski sevdiyimi falan her şeyi sildim. Sanki aşk benim için sıfırdan başladı"
bu ne Sizin icin ne de o eski sevdiğiniz icin ne ilki nede sonuncusu olacaktir...
gençler sık olarak aşık oldum!!diyerek bu hazzı yaşamaya baslarlar.. “büyük aşk” yaşadıklarınız zannedip kendilerini yoğun bir duygu
seline kaptirirlar ama bir zaman sonra heyecan ve hevesleri gecince bunun “büyük aşk”degil sadece bir heves ve bir Takinti olduklarini anlarlar..

Deli -KAN- caginda..hersey bir heyecan ve gecici olarak duygularini yasandigini unutmayin......diye size bir abla nasihati olarak yazdim..
aslinda soylenecek, yazilacak cok sey var da sizin seviyenize, anliyabileceginiz duruma gore kisitli.. bir gun beni Yad edersiniz..
asagidaki konuyu okursaniz sevinirim..
...

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/20226-nabersiniz-genclik.html
acilangul1

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamı tabir erdiğiniz ve İzah etdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hayırlı günler

BLUE_MOON

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Merhaba,hayırlı akşamlar
ben rüyamda eski sevdiğim plotonik olduğum çocuk bana vuruyor bakışları benden kurtulmak istiyor nefret ediyor gibi bilinçaltı rüyası olabilir ama ona karşı bir nefret beslemiyorum ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,hayırlı akşamlar,rüyaniz Hayr olsun
Rüyada eski sevdiğini görmek;
rüyayı eskiye özlem olarak yorumluyorum. Bu rüyanızın bir ucu. Diğer ucuna bakınca o noktada gerçekte rüyayı çağrıştıracak olaylar yaşayıp yaşamadığınıza bakmak lazım.
Yani gerçek hayatınızda, yeni bir başlangıç,sevilme, sevgili isteme, gibi olaylar veya bu konularla ilgili konuşmalar,Duygular Ve Düşünceler mi var?
Gerçek hayatınızda bahsettiğim olaylarla ilgili bir alakanız yoksa. Eski duygularınızın depreşmesi olarak yorumlanır. Doğrusunu bilen sadece Allah c.c dir.

herşeyin hayırlısını diliyor ve kendimizi dualar eşliğinde kaderin akışına bırakmalıyız diye düşünüyorum.selametle..

acilangul1

burjuwa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Merhaba. Dün gece hayır olsun rüyamda yıllarca sevdiğim ve yaklaşık olarak 2 ay önce konuşmayı kestiğim çocuğu gördüm. Evimizin bir odasında onu saklıyormuşum. Evden dışarı birşey için çıkmam gerekiyordu. Tam evimizin kapısına gelmiştim ki ablam ve çocuk holde karşılaşıyorlar. Ablam gülmeye başlıyor ve bana senin evleneceğin insan diyor. Erkek kardeşimde gelip ablama katılarak bana gülüyolar. Çocuga kızıyorum neden çıktın geri dön saklandığın odaya diye. Sonra erkek kardeşimle ablamı alıp odaya götürüyorum. Sakın annemlere söylemeyin o benim evleneceğim kişi değil diyorum.. Hayırlara çıkar inşallah. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz hayr olsun.
Eskiye özlem..İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi ,kendinizi sorgulama işaretidir..

Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir

Gördüğünüz rüya eski sevgiliniz ile henüz halledilmemiş kimi konular olduğunu, o konulardan ders çıkarıp aynı hataları yeni ilişkinizde tekrarlamamanız gerektiğini ifade eden uyarıcı bir rüyadır.
Doğrusunu bilen sadece Allah c.c dir.

kendinize biraz zaman verin!!enkazdan daha yeni çıktın ..
Öyle ya bir ilişkin daha bitti. Üzgün belki biraz da kırgınsın. Hakkındır. Ama sakın bunalıma girme çünkü değmez!
acele etme. Önce biraz kendinle kal. Ne istediğine karar ver! Acını yaşamadan, eski sevgilini unutmadan yeni bir ilişkiye başlarsan hem karşındakini hem de kendini boşu boşuna üzersin. Sabırlı ol. Doğru zaman geldiğinde anlayacaksın...

Şu anda öyle hissetmiyor olabilirsin ama bu ayrılık sana çok iyi gelecek. Bu acılardan güçlenerek ve yepyeni biri olarak çıkacaksın.
Kendine biraz zaman tanı. Ani kararlar verme. Bu ayrılığı bir avantaja çevir ve hayatını şekle sok. Sen mutlu ve meşgul oldukça yeni aşklar kendiliğinden gelecek!

kendinize, kalbinize biraz zaman verin Ya Hu...
her şeyin bir vakti, zamanı vardır. O zaman geldiğinde, sebepler devreye girer ve istenen durum hasıl olur.selametle..

target16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Selamün Aleyküm,

Dün gece İstihare Namazı kıldıktan sonra niyet ettim ve Kıble'ye doğru yattım. Niyetim Allahım eğer hayırlıysa eski sevdiğimin kişinin bana tekrar dönmesini nasip eyle şeklindeydi.
Gördüğüm rüya ise, kendimi sevdiğim kızın evinde görüyorum ve onu istemeye geliyorlar. Evin içi kalabalım kendi annem ve akrabalarımda var. Sonrasında ise istemeye geldiklerini anlıyoruz ve evlerinden gitmeye hazırlanıyoruz.
O kadarını hatırlıyorum sonra uyandım.
Bu rüyanın yorumu ile ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkür ederim.

Saygılarımla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz hayr olsun.
Eskiye özlem..İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi ,kendinizi sorgulama işareti yada bir
Bilinçaltı'nın rüyası olabilir..
Siz elinizden geleni yapin gerisi Allah kerim..selametle..

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/36431-istihare-nicin-yapilir.html

çalıkuşu1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, Rüyam hayrolsun 2 gün üst üste aynı erkeği rüyamda görüyorum. Birincisini de tek, ikincisinde annemi ve o sevdiğim erkeği. Ve elime bir altın veriliyor zincirli bir çeyrek altın. Teyzem tarafından verilmiş, yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz hayr olsun.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi ,kendinizi sorgulama işareti yada bir
Bilinçaltı'nın rüyası olabilir..

Rüyada evli olan birinin eski sevdiğini görmesi;
evli birinin rüyasında eski sevgilisini görmesi, genelde "aile içi kargaşa, aile içi iletişim sorunlarına ve hoşnutsuzluğa delalet eder.

"zincirli bi çeyrek "

nefse düşkünlük yerine kendini sınırlamak,nefsine zincir vurmak gerekir..yoksa nefsiniz size zincir vururda nefsinizin kulu ,kölesi olursunuz..

De ki: Her insan kendi seciye ve karakterine göre davranır. Kimin daha isabetli olduğunu ise asıl Rabbiniz bilir."(İsra Suresi, 17/84).
Her insan ancak kendinden sorumludur.......Yaradan'a Kulluk, Yaradılana Sorumluluğu Gerektirir..

ALLAHIM ! Bizleri Kazanma Kuşağında Kaybedenlerden Eyleme... Dünya İçin Gaflete Düşenlere De Hidayet Ver...amin..
RAHMANİ DÜŞÜNCE İLE ŞEYTANİ,ŞEYTANİ DÜŞÜNCE İLE RAHMANİ AMACA ULAŞILMAZ.
ESTAĞFİRULLAH Dilimle söylediğim tüm kötü sözlere…
ESTAĞFİRULLAH Gözümle gördüğüm çirkin şeylere…
ESTAĞFİRULLAH Ayağımla gittiğim haram yerlere…
ESTAĞFİRULLAH Kulağımla duyduğum faydasız ve boş sözlere…
ESTAĞFİRULLAH Bilerek ya da bilmeyerek işlediğim bütün günahlarıma…
Estağfirullah! Estağfirullah! Estağfirullah!
"Başınıza gelen herhangi bir musibet kendi ellerinizle kazandıklarınız yüzündendir. Bununla beraber Allah yine de çoğunu affeder."42/ŞÛRÂ-30
Rahmana emanet ol.

adayadayı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Selamün aleyküm,
Rüyamı tam olarak hatırlayamıyorum. Hatırladığım kadarıyla anlatacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Rüyamda eskiden sevdiğim insanı gördüm benim kalbimi çok kırmıştı. Uzun zamandır onu görmüyordum. Bu sene sınava hazırlanıyorum. Rüyamda okuldaydım Marmara üniversitesinin kampüsüne benziyordu. Sevdiğim kişi rüyada okulu ziyarete geldi. Çok zayıflamıştı yüzü daha da beyazlamıştı. Bahçeye çıktı onu takip ettim. Bahçe çok güzeldi. Yemyeşildi güneş açmıştı. Ona çarptım da gülümsedi. Sonra nasıl olduysa ben ona sarıldım. Oda sarıldı ama sıkı sıkı değil. Ben bunu dediğim zaman bir şey dedi ama hatırlamıyorum. Bir kez daha boynuna sarıldım çok tuhaf oldum. Ardından fotoğraf çektirdik. İki tane fotoğraf çektirdik. Ben bunları çıkartmak için koşa koşa eve gittim bilgisayara yükleyip fotoğrafçıya gidecektim. Ailemin eviyle gittiğim ev ayrıydı. Gittiğim ev küçük beyaz bir evdi. Birden babam geldi bilgisayarı istedi bende görmesin diye vermek istemedim. Aldı sonra bana vurmaya başladı kızdığı için. Gerisini hatırlamıyorum. Yorumlarsanız sevinirim, teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyanız hayr olsun.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi ,kendinizi sorgulama işareti yada bir Bilinçaltı'nın rüyası olabilir..

Rüyada birine sarıldığını görmek ;
sarıldığınız kişinin niteliğine göre hasret giderme veya yardımlaşmaya ,geçmis konusunda muhasebe yapmanıza işaret eder.

Rüyada fotoğraf çektirdiğini görmek;
gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz bir sorun hakkında yeterince derin analiz yapmadığınızı sadece yüzeysel, görünen şeylere dikkat ettiğinizi gösterir.
bazen de geçmiş ya da geçmişe özlemlerinizi işaret etmesidir.

"babam geldi bilgisayarı istedi bende görmesin diye vermek istemedim. Aldı sonra bana vurmaya başladı "
babanızın uyarı,ikaz ve tenbihlerini dinleyin yoksa ileride Iyi olmaz.. selametle

Üst Alt