• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski sevgilinin evinde yaşadığını görmek

Çicey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Size ilk önce kendimden bahsedeyim. 35 yaşındayım daha önce bir evlilik başımdan geçti 5 yaşında bir kızım var. Ailemle birlikte çalışıyorum, muhasebeciyim. Ayrıldıktan bir kaç yıl sonra karşıma bir beyefendi çıktı ama çok uzak yerlerde yaşıyorduk, uzaklık iletişim eksikliği, yanlış anlaşılmalar derken ayrıldık. Ben kızımın sevdiklerinden uzakta kötü etkilenir endişesi ile her ne kadar uyumlu bir kişiliği olsa da ayrılığı üstelemedim, birbirimize kişilik olarak çok benzesek de unutmaya karar verdim. Artık düşünmüyordum da eskisi gibi, derken sizin yorumlamanızı istediğim rüyamı gördüm.

Bundan yaklaşık bir 1 -2 ay önce sabaha karşı gördüm rüyamı. Eski sevgilim beni evlerine götürdü birbirine bitişik 10-15 katlı apartmanlar görüyorum. Apartmanlar biraz eski yapı gibi ama bakımsız değil. Şunu da belirtmeliyim bu rüyam genel itibariyle bir kaç ayrıntı dışında renkli değildi daha çok pastel toprak renkleri hakimdi. Evin içine girdiğimizde hemen karşımda oda vardı odanın tamamını görmedim ama sanki biraz küçüktü. Eşyalar biraz eski ama temiz düzenli ferah ortamdı. Babası annesi yan yana sandalye üstünde oturuyorlardı. Babası beyaz gömlekli, biraz koyu bir pantolon vardı üstünde. Annesinin başında beyaz bir yazma vardı. Arkalarında kardeşi ayakta duruyordu hafif gülümseyerek, üzerinde koyu bir takım elbise vardı. Bir erkek kardeşi daha var ama onu görmedim evde. Gerçekte de farklı bir ilde yaşıyor tayinini almaya çalışıyorlar. Pencerenin önündeydiler, beyaz perde ve tülle örtülüydü. Güneyde oturdukları için mi neden güneşin ışıltısı içeri akıyordu. Babası bir erkek ismi söyledi hatırlayamıyorum ismi, kişi gelecek odana geç kızım dedi. Ben de özel bir şeyler konuşacaklar herhalde deyip içimden odama geçiyorum. Odam çok büyük 2 belki 3 salon büyüklüğünde; yine eski gibi eşyalar ama temiz düzenli ve çok ferah. Odamda kendimi mutlu huzurlu hissediyorum. Sonra eski sevgilim beni bir parka götürüyor. Parkın demir kapısı kilitli altı aralıklı ama ben altından geçiyorum sevgilim de arkamdan geçiyor. Parkta kimse yok bomboş. Ağaç tek tük ama yemyeşildi, masalar vardı. Ben en sondaki masayı seçiyorum dibinde ağaç var oturuyorum, arkamdan da eski sevgilim oturuyor. Tam hatırlamamakla birlikte sanki yanımızda bir arkadaşım daha vardı. Burada uyanıyorum hayırdır inşallah diyerek.

Aslında bir büyüğüm rüyalarını anlatma diye tavsiye etmişti ama benim için önemli sizin yorumlamanızı çok istedim. Hayır için yorumluyorsunuz Allah razı olsun.

Yaklaşık 1-2 hafta önce sabah beni aradı eski sevgilim. Çok şaşırdım eski günleri andığını, güzel günler olduğunu söyledi benim de hatırlayıp hatırlamadığımı sordu. Arada hatırladığımı ama düşünmemeye çalıştığımı sonuçta yollarımızı ayırdığımızı söyledim. Çok konuşamadık, işimden dolayı sonra konuşalım mı dedim o da konuşalım dedi. Ama cesaret edemedim bir türlü, kafamda kızımla ilgili endişelerimden dolayı daha çok. O da aramadı belki onda da endişe var ya da benim aramamı bekliyor bilemiyorum.

Geçmiş rüyalarımda çok çıkan oldu iyi de kötü de. Başta yorumlayamadım ama sonradan bunun için görmüşüm rüyamı dediğim çok oldu. Bu rüyada acaba bir işaret bir haber olabilir mi. Çok uzattım belki kafanızı şişirdim kusura bakmayın yorumlama için önemli olabileceğini düşündüm, gözünüzde canlandırmaya çalıştım hakkınızı helal edin hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, kardeşim Rabbim Sizi Sizin gibi anne, baba olma duygusunu bilen,sorumluluk ,emaneti, ahiretti bilen vicdan sahibi hayırlı bir insan ile karşılaştırsın...
size hayırlı bir eş nasip etsin ama ona bir Baba bulamazsınız..

Siz kendinize kendiniz gibi başından bir evlilik geçirmiş vicdan sahibi baba olmuş birine bakın..
bekar olan,yada hiç evlenmemiş biri sadece aklı nefsinde olur o sevgiyi, anne, baba olmak nedir, fedakarlık nedir bir anne, ANNE için evlad nedir bilmez ..! Kendinize uygun ,Denklik evlilikte uyumu sağlamak için kabul edilmiş bir tedbirdir..

bir tarafın hayattan kötü birikimleri ve yaşanmışlıkları var. diğerinin ise yeni başlayacak bir hayatın ilkleri. iki taraf içinde çok zor, hiç evlenmemiş durumdaki taraf daha sevecen daha beklentili. diğer taraf ise her şeye karşı birikmiş bir önyargılı olabilir...
burada tecrübe konuşuyor...

Rüyada eski sevgilinin evinde yaşadığını görmek ;
Size burada iki seçenek veriyor ya eski sevgilinin evine gidip yaşarsınız yada eski sevgilinin evini terk edip burada yada yeni bir ilişki evde yaşarsınız ..selamet
le...

Çicey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok haklısınız zaten baba bulamayacağım ben de biliyorum. İlişkiye başlamak bile istememiştim bu durumdan dolayı ama onun ilgisi pozitifliği benim kararımı etkilemişti. Her zaman benim geçmiş evliliğimi, bir çocuğumun olmasını onu için önemli olmadığını iki kişinin anlaşmasının önemli olduğunu söyledi ve hissettirdi. Beni çocuğumla kabul etti ve sevdi. Kızımsız bir hayatı asla kabul etmeyeceğimi bilir ve etmemem gerektiğini söyler. Onu sevdi. Ben şimdiye kadar bu kadar uyumlu olduğum birini tanımadım belki de bu yüzden de kopamadık. Uzakta ilişki yürütmek zor hakikaten gerekli özeni gösteremedik galiba. Beni kızımı mutsuz etmek korkutuyor kendi mutluluğumu isterken yakın yerlerde yaşasaydık bu kadar ikilemde kalmazdım. Sağolun yorumunuz ve nasihatlarınız için Allah hepimize hayırlı olanı versin. Hayırlı geceler.

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/38850-uzun-mesafeli-iliskiler.html

Üst Alt