• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski sevgilinin konuşmak istememesi

kadriye.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski sevgilinin konuşmak istememesi.Hayırlı günler ilk defa yorumlatacağım rüyamı inşALLAH hayırlara vesile olur. Öncelikle rüyamda eski sevgilim benim kuzenimmiş onunla teyzelerim telefonda konuşuyorlar. Bende ellerinden alıyorum onunla konuşmak için ama o istemiyor gibi, böyle uzak duruyor benden bahaneler uyduruyor falan ama ben çok konuşmak istiyorum gerçekten. Sonra onun silületini görüyorum gülümsüyor bana karşı teyzem odaya geliyor fotoğraf cekineceğiz diyor, aynaya bakıyorum yüzüm gayet güzel benim ve teyzemin bacağında siyah fileli çorap var. Altına spor ayakkabı deniyorum olmuyor çıkartıyorum hemen sonra stiletto bir ayakkabıya bakıyorum ama giydim mi hatırlamıyorum. Ayrıca peynir gibi bir şeyi ezdiğimi ve sütlü bir şey gördüm teşekkür ederim şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler rüyanız hayr olsun inşALLAH
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler bazan geçmişin bir yansıması muhasebesi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlenmesi veya hasret, özlem icinde kalbinizin, yüreğinizin görmek istediği olay ve kişileride görebilmekteyiz.

Rüyada eski sevgilinin konuşmak istememesi;
bir iç hesaplaşma,aynı zamanda mevcut durum ve yaşadığınız koşulda bir dengesizliği ve kaosu işaret edebilir.

Eğer birini yada kendinizi seviyorsanız onu ve kendinizi özgür bırakın.
Bir insanı özgür bıraktığınızda size geri dönüp dönmemesi, sizin, sevginiz ile de ne kadar alakalı ise kendisi ile de alakalıdir...
biz bilemeyiz her seyin gercegini insanlarin İçinde bulunduklari durumu sadece Rabbim bilir..
Kula düşen Allah'a gönülden bağlanarak ,samimiyet ile hayırlısı icin dua etmektir. ...

Bazen Ne kendi içimizdekini tam biliriz ne de Onun. Ama ne güzel ki SAHİBİMİZ var bizi bizden iyi bilen..
GÖRELİM MEVLA'M NEYLER... NEYLERSE GÜZEL EYLER...
selametle..

Üst Alt