• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski sınıf arkadaşını görmek

kalp ağrım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski sınıf arkadaşını görmek, rüyada eski sınıf arkadaşlarını görmek, rüyada eski okul arkadaşlarını görmek
Merhaba, ilkokul eski sınıf arkadaşlarımı yaklaşık beş yıldır rüyamda görüyorum ama son beş aydır neredeyse her gün görüyorum. Daha önce sevdiğim biri bir kez bile rüyama girmemişken onu bu şekilde görmek hem rahatsız ediyor hemde daha çok merak etmeme neden oluyor. Ki bahsettiğim zaman içinde en fazla üç kere görmüşümdür. Aynı zamanda annesini de bana sarılırken görüyorum. Kendimi kötü hissediyorum çünkü ona aşık değilim sadece karakterine hayranım bu kadar. En son rüyamı daha bugün gördüm ve bu rüyamda eski sınıf arkadaşımla ilk kez konuşuyorduk ve yine annesini de gördüm her zaman ki gibi bana içten bir şekilde sarılıyordu. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba, ilkokul eski sınıf arkadaşını yaklaşık beş yıldır rüyanda görüyorsan bunun da bir sebebi,hikmeti vardır....
bunun sebebini de ancak RAbbim ve o insan bilebilir..

Dünyada tesadüf diye bir şey yoktur. Her şey Yüce Allah’ın kontrolünde gelişir. Her şeyin yaratılmasında bir sebep vardır. Her şeyin bir kaderi vardır.
Yaşadığımız tüm olaylarda karşılaştığımız kişiler kaderlerine göre hareket ederler. Ve bizler de onları izlerken ,onlar ile kendimizi tamamlar kendi kaderimizi yaşarız.

Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada eski sınıf arkadaşlarını görmek;
eski arkadaşlarınızla yeniden ilişki kurma ihtiyacınız olduğunu yada
geçmişiniz ve geleceğiniz arasında bir bağ, bir iletişim olduğunu alametir...
Allahu alem.selametle..

Burak181818

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyamda eski okuldan sinif arkadasimla yeni okulumun onunde bir sevgili edasiyla geziyorduk. Sonra susamistim ve bunu ona soylemistim. O da tamam git asagidan al demisti. Gidip asagidan aldim ve yukariya cikarken sagda giyimi ona benzer birini gordum. Ya yanlis biriyse diye yanina gitmedim ve arkamdan beni birakip gidiyor musun gibisinden birseyler soyledi. Dönüp yanina gittim ama aldigim sudan hic icmemistim. Elimden suyu aldi bir yudum icti ve bana geri verdi.

Alya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski sınıf ve okul arkadaşlarını görmek

Rüyamda sınıf arkadaşım beni öpüp duruyordu durduramadım. Sevdiğim kişi bunu görünce gitti ama tepkiden vermedi. Eski okul arkadaşlarımı sınıfta gördüm aralarında küs olduğum iki kişi vardı onlardan kaçtım ve sonra biriyle yüzleştim, ağlayarak onun bana yaptıklarını kalbimi nasıl kırdığını herşeyi bir anda döküverdim ama sesim kısıtlı zor söylüyordum. Sonra gözlerim sevdiğim kişiyi aradı ama göremedim.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada eski sınıf ve okul arkadaşlarını görmek

Rüyamda sınıf arkadaşım beni öpüp duruyordu durduramadım. Sevdiğim kişi bunu görünce gitti ama tepkiden vermedi. Eski okul arkadaşlarımı sınıfta gördüm aralarında küs olduğum iki kişi vardı onlardan kaçtım ve sonra biriyle yüzleştim, ağlayarak onun bana yaptıklarını kalbimi nasıl kırdığını herşeyi bir anda döküverdim ama sesim kısıtlı zor söylüyordum. Sonra gözlerim sevdiğim kişiyi aradı ama göremedim.
Sınıf arkadaşının öpmesi gayret ve başarıya işaret edilir.
Eski sınıf arkadaşlarınızı görmek , eski arkadaşlarınızla yeniden iletişim kurmanızın gerektiğine işaret edilebilir.
Ağlamanız, gerçek hayatta da ağlayacağınıza işarettir. Selametle.

Üst Alt