• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Eşya Görmek

Rojbin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm.
Bu yazacağım rüya aslında bir arkadaşımın kendisinin interneti olmadığından tabirlere bakmamı istemişti, bende sizin yorumlarınıza güvendiğim için yazmak istedim . Arkadaşım boşanma aşamasında ve mahkeme için gün verileceği akşam görüyor bu rüyayı ve şuan ailesiyle kalıyor.
Rüya şöyle : Rüyamda evlenirken aldığım eşyalarımı yorgan,tabak çanak vs. almaya evime gidiyordum, evim yüksek kayalıkların olduğu bir yerdeydi, aşağıya bakıyordum uçurum birden dengemi kaybettim bir kayaya tutundum ama düşmedim o an tam hatırlamıyorum babam mıydı yabancı bir adammıydı biri o uçurumdan kurtarıyordu. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleyküm selam Rüyasi Hayr olsun inş..
Rüyada eşya görmek birkaç şekilde yorumlanır.

"Rüyamda evlenirken aldığım eşyalarımı yorgan,tabak çanak vs. almaya evime gidiyordum, evim yüksek kayalıkların olduğu bir yerdeydi, aşağıya bakıyordum uçurum "

boşanmaya giderse onun icin hayırlı olmiyacağina delalettir..
Rüyada uçurum görmek, tehlike, sıkıntı, kıtlık ve zor bir duruma düşmeye işarettir..

Hayat mevsimler gibidir; bazen yaz bazen bahar bazen de kış olabilir.kainatta 4 mevsim hep devru devran gecmekte..
hangi kış hiç bitmemiski bu da gecer Ya Hu diyebilenlere ne Mutlu..
Hayat bir yol..Dar ve taşlı bir yolda yürümek, bazı tartışmalar ,SIKINTILAR ve belalar ile imtihan edilmeye isarettir..

Hayatınızda kritik bir noktaya geldiğinizi ve kontrolü kaybetme korkusu taşıdığınızı sembolize eder.
Allahu teala ruhunu sadece insana üfürmüştür...
Bu da zaten insanı en değerli varlık kılar...
Ruh Allahın emrindendir. Ruhu negatif olaylarla asla bir tutmamak gerekir...
Ruh İnsanda iyiliği emreder. Yani Allahın yasak ettiklerini işlememek ister emrettiklerini ise yerine getirmek ister...
bunun aksini yaptigimizda ruhumuz daralir.. Ruhun telkinlerine ne kadar uyabilirsek o kadar mutlu oluruz.
seklindede ruyaniz yorumlanir..

"bir kayaya tutundum ama düşmedim" cok sukur kurtulacaginiza isarettir..
hayirli geceler..

Rojbin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun fakat zaten eşi dava açmış kendisi bitmemesi için baya bir direnmiş. sagolun hayırlı akşamlar.

Arveles

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstiharede sürekli yeşil eşya cisim vs görmek

Selen aleyküm istihareye yattım evlilik için yeşil göz damlası kutusu gördüm içinde pembe kutuda vardı dayımdan bozuk para aldım ve banyo yapıyordum kapı sürekli kapanıyordu bende açıyordum daha öncede istihareye yattığımda yeşil ve kırmızı bayrak görmüştüm ama hep kırmızı ve yeşil birlikte görüyorum rüyamı yorumlar mısınız Allah rızası için....

Üst Alt