• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ev görmek ne demektir?

lizbon

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ev görmek, rüyada yeni ev görmek, rüyada eskimiş ev görmek.
Selamunaleykum hayırlı günler dilerim. Rüyamda eski nişanlımın evine gitmişim (ben onunla nişanlı iken evleri çok eskiydi ayrıldıktan sonra yeni ev yaptılar ) ben yeni yaptıkları o eve gitmişim ve içerde dolaşıyorum, evde eşya yok, evi yeni yapmış olmalarına rağmen evin oda kapıları eski, yerler kara çimento ve delik deşik gibi düzgün değil yani içersi harap bir durumda gördüm. Mutfak öyle, eski halde bende nasıl şey bu böyle yeni ev yaptırdılar sözde evin içi eski, kapıları eski, mutfak dolaplarını tekrar koymuşlar yerlerde hiç bir şey yok bu nasıl yeni ev diyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık ALLAHA emanet olun, saygılar..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam bildiğiniz gibi üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ,beklentileriniz,ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.

Rüyada ev görmek;

Ev ile ilgili görülen rüyalar çeşitli şekillerde yorumlanmaktadır. Bu nedenle ev rüyalarının, rüyada görülen diğer olaylar ve unsurlarla birlikte tabir edilmesi daha doğru sonuç verecektir.
evin fiziki durumu ve şartlarıyla, yorum değişiklik gösterir..

Rüyada ev görmek,;
kişinin dünyası ve günlük yaşamı ile ilgili haber verir..
Rüyada görülen ev güzel, temiz, ferah bir ev ise yaşanacak hayatın da gönlüne göre olması beklenir. Mutluluk, ferahlık sevinç olarak yorumlanır.
Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Karanlık ,harap ve pis ev sıkıntı anlamındadır.

"Rüyamda eski nişanlımın evine gitmişim.....yani içersi harap bir durumda gördüm "
Iyi bir rüya değildir. Bu rüya ,Allahu alem,eski nişanlınızin,maddi, manevi bakımdan yıkılmış olduğuna yorumlanir..
ALLAHA emanet olun, selametle...

busemu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kiralık ev görmek

Selamın aleyküm
Rüyamda erkek arkadaşım ile günlük kiralanan evlerden birine giriyorduk. Ellerimiz poşetler ile dolu yiyecek almışız. Normalde bu evler kirli ve soğuk olur. Ama girdiğimiz ev ayağımı bastığımda anlıyorum ki çok sıcak ve çok temiz bir ev. Işıkları girdiğimizde yanıyordu ve biraz küçük bir evdi. Erkek arkadaşım salonda otururken ben mutfağa giriyorum orası da tertemiz çok mutlu oluyorum. Yorumunuz için şimdiden Allah razı olsun.

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ev görmek

Selamun aleyküm,
Ben rüyamda üniversitede okurken tanıştığım en iyi sınıf arkadaşlarımla(Rabia,Şule) bir evde olduğumuzu gördüm. O ev sanki Şule'nin öğrenciyken kaldığı evlerden biriymiş. Zannediyorum eski bir ev. Ama evin içini geniş mi değil mi pek hatırlamıyorum. Yalnız Rabia evdeki eşyaları yerleştiriyor. Önce bir sürü abiye elbise var ve onları askılara asıyor. Benim bir kıyafetimin üstü ayrı bir askının içinde askının üzerinde başka bir elbise, aynı kıyafetimin altı başka bir askının içinde üstünde başka bir elbise asılıymış. Ben kıyafetimin altını ve üstünü aynı askıya asalım diyorum ama Rabia istemiyor. Benim kıyafetler askının arka tarafında, onunkiler ön tarafında asılı. Odada oturuyoruz. Tanımadığım bir kadın da ayakta bizimle konuşuyor. Şuleye bu evi ilk fördüğümde de sevmiştim gibi bir şey diyorum. Neyse rüyamın yorumunu merak ediyorum. Yorumlanırsa çok memnun olacağım. Herkese hayırlı ramazanlar:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam rüyaniz hayr Olsun
rüyada ev görmek;
Ev ile ilgili görülen rüyalar çeşitli şekillerde yorumlanmaktadır. Bu nedenle ev rüyalarının, rüyada görülen diğer olaylar ve unsurlarla birlikte tabir edilmesi daha doğru sonuç verecektir.

Rüyada ev görmekle ilgili olan ve evin fiziki durumu ve şartlarıyla değişiklik gösterebilen rüya yorumları şu şekildedir:

Rüyada ev görmek, kişinin dünyası ve günlük yaşamı ile ilgili haber verir. Bu nedenle rüyada bütün bölümleriyle yeni bir evinin olduğunu görmek, eğer fakir ise zengin olmasına, üzüntülü ise üzüntü ve kederin gitmesine, sıkıntıda ise genişliğe, sanatçı ise üne kavuşmaya, zengin ise malıN artmasına işarettir. Bu rüya herkes için hayırlıdır.

Rüyada görülen ev güzel, temiz, ferah bir ev ise yaşanacak hayatın da gönlüne göre olması beklenir. Mutluluk, ferahlık sevinç olarak yorumlanır. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Karanlık ve pis ev sıkıntı anlamındadır.

yeni bir başlangıç yapma zamanı ,hareket, yolculuk, bereket zamanı geldiğini, temsil eder.selametle..

Üst Alt