• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ev görmek tabiri

Lalezar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ev görmek, rüyada eve girmek, rüyada evler görmek. Rüyada ev görmek ne demektir.
Selamunaleykum
Ruyamda yurtdisindaki kizkardesimin evindeydim. Geri donus zamani gelmisti ve beni ugurladilar. Elimde kucuk bir valizim yoldaydim uzunca bir yol ve sagli sollu evler vardi, cok sakindi kimseler yoktu. O esnada tuvalete gitme istegim oldu ve bir eve yaklastim, kapisi acikti kimse yoktu hemen hemen ordaki tum evlerin kapisi acikti. Kimse hirsizdan korkmuyor herhalde diye dusundum ayagimdaki kislik botlarimi cikardim ve iceri girdim. Disari ciktigimda kislik botlarim yerinde yoktu. Ben botlarimi ararken genc bir kadin geldi, megerse onceden tanisiyormusuz eskiden arkadasmisiz. Kadin turktu ve bir kadin daha geldi durumu anlattiktan sonra asagi sokaga indik . Kizkardesiminde burda ayni sehirde yasadigini soyledim onlara ve telefon edebilirmiyim dedim. Hemen karsida acik bir dukkan vardi. Ordan izin istedik verdiler. Telefonun basindaydim rehberden bir turlu kardesimin numarasini bulamadim. Kadinlar artik eve gitmemiz gerek dediler ben ne yapacagimi bilmeden ortada caresiz kaldim. Isyerinde sorunlarim var vede yakinlarda olup olmamaya karar veremedigim ve korktugum bir ameliyatim. Yorumlariniz icin simdiden Allah razi olsun. Hayirli gunler diliyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Bildiğiniz gibi bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman,
gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz, ,hayal ,beklentileriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi,nitelikleri birlikte değerlendirilmeli
ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır
Rüyada ev görmekle ilgili olan ve evin fiziki durumu ve şartlarıyla değişiklik gösterebilen rüya yorumları şu şekildedir:

Rüyada ev görmek;
genellikle hayırlıdır, ev,kişinin dünyası ve günlük yaşamı ile ilgili haber verir.

"yakinlarda olup olmamaya karar veremedigim ve korktugum bir ameliyatim. "

isterseniz bunu yapin;Allah'ım; dinim, imanım, geleceğim, dünyam ve ahiretim için bu iş hayırlı olacaksa bana bir ışık, bir yol,bir kolaylik karar vermeme yardımcı olacak bir işaret nasip et dersin, namazını kılar , duanı edersin.. Rüya görmek şart değildir, kalbe doğacak bir sıcaklık veya soğukluk, bir his ,buduadan sonar gelişecek olaylara bakarsin....
ALLAHIN RAHMET KAPISI HER ZAMAN AÇIK. ...

bu konuda acele etmeyin...beklemek sakinleşmek istişare edip danişmak,teferuatlica konuşmak..daha doğrudur.

Zaman gözlerimizin önündeki cam sileceğidir Fazla yağmur ıslatsa da o gide gele camlarımızı temizler Acele karar vermeyin ..
Rabbim herşeyin hayırlısını istemeyi öğretsin bizlere..
Allahu Tealadan her şeyin hayırlısını dileyin..
selametle.

Üst Alt