• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evde fare görmek

C

catalca

Kayıtsız
Misafir
Allah'ın selamı üzerinize olsun...

Rüyamda evimde fare olduğunu gördüm çok korktum midem bulandı.Küçücük siyah farelerdi.Eşimin beyaz çorapları dikkatimi çekti ayağıyla ezerek birkaç tanesini öldürdü.Bende yapışkan fare zehirinden her köşeye sıktım bi tane fare o yapışkana yapıştı eşim onuda aldı attı sonra antreden bir inleme sesi geliyor eşim bana sesleniyor sakın gelme burda lağım faresi var yapışkana takılmış sarı poşeti ver içine koyayım ölmüş diyor bende sarı poşeti veriyorum içine koyuyor evde en son iki fare kalıyor ceviz büyüklüğünde ve siyah.. Biri duvar dibinde yürüyor biride sehpanın üzerindeydi uyandım.. Şimdiden Teşekkür Ederim..

Nilüfer Gürkan Evli Yaş:26 Ev hanımı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah-in selami,selametti, bereketi sizin de uzerinizde olsun..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Ruyada Fare gormek;Fesatçı bir kadına veya hırsıza, zarar ve ziyana..
Evde dolaşan çok fare rızka, ucuzluk ve bolluğa, Fare avlamak kötü huylu bir kadınla dostluk kurmaya,
Fare sesi duymak; bir tehlikeyle karşılaşacağınıza ve dikkatli olmanız gerektiğine…
Bir farenin kapana düştüğünü görmek; bir sorun yaşayacağınıza…
Fare rüyaları hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları ayini zamanda sağlıkla ilgilidir. Ayrıca işte başarısızlık, zarar vb de işarettir.
Bir yerde farelerin dolaştığını gören insan birden hastalanır. Evine fare girdiğini gören zarara uğrar.

Beyaz çorap: malın zekatını vererek onu güvence altına almaya...Zekât malı eksiltmez, aksine malı korur, telef olmasını önler ve bereketlendirir..
Kardesim kurban bayrami yaklasiyor..evlerimizi, kalblerimizi, ceplerimizi Allah RIZASI icin acalim..
Bazen biz Allah rizasi icin az bir parayi sadaka vermekten sakinirken isler durur..hastalik olur kaza ,bela olur o vermek istemedigimiz
miktarin 10 mislisini kaybederiz...
dargin, kirginliklari unutup barisalim..hic kimsenin ahini almiyalim...
Hayirli geceler..

Üst Alt