• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada eve hirsiz girdigini görmek

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm gönül sizim. rüyamda yeni bir eve tasinmisim baska bir mahalleye, ve icimde derin bir pismanlik ve korku keske tasinmasaydim burada hic güvende degilim diye sizlaniyordum, eski bir arkadasimi görüyorum eskiden yasadigim mahallede, kendisiyle görüsmüyoruz aslinda, rüyamdada gercekteki gibi görüsmüyoruz ama onu görünce soruyorum neden benimle konusmadigini biliyorum ama senin düsündügün gibi degil derken yeni evimde oluyorum, kapida bana ilgi duyan bir adam var ama o adam hirsizmis, ve kapinin kolunu tuttugu an kapi acilmaya basliyor ve adamin yüzü beni cok korkutuyor, mavi gözlü uzun sacli neredeyse sarisin denecek kadar bir görüntüye sahipti ve yabanciydi, giremezsin bu eve diyorum ve kapiyi kilitlemeye calisiyorum ben kilitledikce o iceri girmeye calisiyordu ve kapi bir türlü onca cabama ragmen kapanmiyordu, sadece basini sokabildi bedeni disarida kaldi. pismanliklar icerisinde sizlandim rüya boyunca keske buraya tasinmasaydim hic güvende degilim diye. ALLAH razi olsun kardesim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hos geldiniz kardesim..
Hayirdir insallah...
icinde bulundugumuz ruhsal durum,stressli,gergin, endiseli bir donem yasiyorsaniz bazen bu tip ruyalar gormeniz cokca Dogaldir..
Bir kimsenin rüyasında evine bir hırsız girdiğini ve hırsızla kavga ettiğini görmesi; o kimsenin manevî bir acı çekeceğine,Bazen de kendi nefis olarakta tabir edilir..

"keske buraya tasinmasaydim hic güvende degilim" gibi kendinizi hissetmeniz
sırrınızı paylaşmaktan pişmanlık duymak veya hazir olmadiginiz bir sorumlulugu yuklenmek seklinde yorumlanir Allahu alem..

Her şeyin bir sonu var., Allahdan gayri…
Biliyorum tüm mutluluklarında bir sonu var tüm acılarında…
Var olan her şey yok olup gitmeye mahkum…
Biraz hızlı biraz yavaş, ama bitecek bir gün tüm sevinçler ve tüm kederler.
Dünler mazi bile olmayacak unutulup yok olacak.
Biraz sabır biraz gayret geçmişin üzerine kalın sünger çekecek.

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun gönül sizim. herzaman oldugu gibi kalbimin icini okutmus YÜCE ALLAH. sorunlar olumsuzluklar mutsuzluklular ile siniyor YARADAN, imtihan bu, insallah gecebilenlerden olurum bende. gecmisi silip atmak gerekiyor bu cümleyi bu siralar cok duyuyorum deger verdiklerim tarafimdan, sanirim birseylerin degismesi gerekiyor, ve degismeli. bu kisir dönge cok yordu beni, bir hamle yapip icinden cikmaliyim . ilk önce gecmiste anneme dair olan öfkelerimden kurtulmayi deneyecegim, ve vakit kaybetmeden ondan özür dileyip bu öfkeyi yatistiracagim, cok zor olacak ama bu zoru deneyecek hayatimi degistirmeye baslamaliyim, aksi taktirde ne kendime nede etrafimda bana ihtiyaci olanlara faydali olamiyorum.. senden tek ricam gönül sizim benim icin dua et. RABBIM senin gibi güzel gönüllü kardeslerimizin dualarindan mahrum etmesin bizi.. iyi aksamlar diliyorum sana kardesim...

Üst Alt