selamünaleyküm gönül sizim. rüyamda yeni bir eve tasinmisim baska bir mahalleye, ve icimde derin bir pismanlik ve korku keske tasinmasaydim burada hic güvende degilim diye sizlaniyordum, eski bir arkadasimi görüyorum eskiden yasadigim mahallede, kendisiyle görüsmüyoruz aslinda, rüyamdada gercekteki gibi görüsmüyoruz ama onu görünce soruyorum neden benimle konusmadigini biliyorum ama senin düsündügün gibi degil derken yeni evimde oluyorum, kapida bana ilgi duyan bir adam var ama o adam hirsizmis, ve kapinin kolunu tuttugu an kapi acilmaya basliyor ve adamin yüzü beni cok korkutuyor, mavi gözlü uzun sacli neredeyse sarisin denecek kadar bir görüntüye sahipti ve yabanciydi, giremezsin bu eve diyorum ve kapiyi kilitlemeye calisiyorum ben kilitledikce o iceri girmeye calisiyordu ve kapi bir türlü onca cabama ragmen kapanmiyordu, sadece basini sokabildi bedeni disarida kaldi. pismanliklar icerisinde sizlandim rüya boyunca keske buraya tasinmasaydim hic güvende degilim diye. ALLAH razi olsun kardesim...