• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evin balkonunun yıkılması

fazilet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm. ben rüyamda tek katlı olan evimizin balkonunun yıkıldığını gördüm. Şuan rahatsız olduğumdan dolayı annemlerde kalıyorum eşimse akşamları kendi evimize gidiyor. ben dün gece rüyamda eşimle beraber eve gittigimizi balkonda olduğumuzu gördüm ve balkonun ön duvarından başlayarark yıkıldı. Bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,rüyaniz Hayr olsun..
Gönülhanenizi,Evinizi;Sevdikleriniz,ve eşiniz kırmasın da!!dış kapının ,balkonun mandalı evin dışinda olan balkon ,Yabancı,olanlar balkonu pek de önemli değil!!

Rüyada evin balkonunun yıkılması;Bir durum ile ilgili olarak belirsizliği ve kararsızlığı ifade eder...
Rüyada evin balkonu yıkılması Görmek " Dış Etkenlerin sebebi,etkeni ile geçici,Küçük bir hastalık geçirilebilmenize yorumlanir..
Sebep ne olursa olsun;eşinizle ayrı kalmayın...

hiç bir şeyi ve hiç kimsey kafanızı takmayın..
önemli olan oluşan olay ve hadiseler değil!. -Olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepkimiz yaklaşım şeklimiz..kendinizi harap etmeyin..

"Ey iman edenler, herhangi bir fâsık size bir haber getirecek olursa, onu iyice tahkik edin, doğruluğunu araştırın. Yoksa,
gerçeği bilmeyerek, birtakım kimselere karşı fenalık edip sonra yaptığınıza pişman olursunuz.“
Hucurat Suresi 6. Ayetin Meali

Sizi ümitsizliğe düşüren bir olayın etkisinden kurtulmak için mücadele verin!balkon tekrar inşaa edilebilir!
ya ümitsizsiniz, ya ümit sizsiniz..
Hepimiz çetin olaylar yaşadık kendimizce. ümitsizliğe kapılmayin!!bunun tek şartı ise sabır ve tevekküldür.
halinden şikayet edenin sıkıntısı artar, hamd ve sabır edenin sıkıntısı ise kaybolur gider.
Allah cc.Yar ve yardimciniz olsun.Hayirli,stressiz, huzurlu ,Sağlıklı Günler diliyorum!Selametle.

Üst Alt