• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evin çökmesi

Natre19

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
slmlar hocam öncelikle hyrlı günler diliyorum.
Dün gece rüyamda önce bi derprem olduğunu gördüm sonra evimin salonunun çöktüğünü duvarların çatladığını gördüm yalnız evimin altında bir bodrum katı daha varmış oraya inip ordan dışarı çıktım
bizim sokağın karşısındaki 1 km karelik boş bi arazi var orda 1 düzine aslan sıralı onun hemen önünde bir düzine koyun sıralı ve hemen onunda önünde 20, 30 tane siyah takım elbiseli adamlar vardı meydana ben gittiğimde bütün aslan koyun ve adamlar dağıldı sadece 4, 5 tane aslan kaldı adamlarda etrafımı sardılar sonra aralarından ayrılıp tekrar evime döndüm ve evimin içine girdikten sonra evimin sapa sağlam olduğunu gördüm.. (o kadar gerçekciydiki rüya sabah kalktığımda evimin hala asğlam olduğuna sevindim diye bilirim sizce bu rüyanın yorumu nedir..)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler Hosgeldiniz kardesim
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada deprem görmek pek hayra yorulmaz. Para ve mal kaybına ve sıkıntıya yorulur..
Cana gelecek olan malla gelir ins..
Rüyada deprem görmek İş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar çatışmaları gösterir

belki de bunlarin hic biri olmiyacak! insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..

insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..
rüyada depremin oldugunu görmek bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta..
Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..ve Rabbim de icinde bulundugumuz ortamin mekanin durumunu degistirir...
Rabbim Sizi düşmanın serrinden fitne ve iftiranin şerrinden tabii affetlerden cumlemizi korusun ins.
Hic bir rüya yasanilan ortamdan bagimsiz bir sekilde yorumlanamaz...

ruyaniz,yıkılmış enkaz halinde ki Ruh halinizi belirtmekte allahu alem..
Bence Giden gitmis biten bitmis..bundan ibret ve ders alarak hayattinizi devam ettirin..
Kendi ve ailenizin sagligina dikkat edin ..
stress,sinirden, kavga,tartismalardan UZAK durun...
Rabbimin her isinde bir SIRRI-i hikmet vardir

Rüyada evinin çökmesini görmek;ev sahibinin büyük bir musibete uzuntuye uğrayacağına işaret eder...
"lakin daha sonra evimin sapa sağlam olduğunu gördüm.. "

önemli olan oluşan olay ve hadiseler değil!. -Olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepkimiz yaklaşım şeklimizdir..
hic bir seydunyanin sonu degildir.. her imkansiz bin imkan ve yeni firsatlar dogurdugunu unutmayin.. siz sadece Dogru, durust, adil, vicdanli,imanli olun Kul HAKKIna girmeyin gerisi Allah kerim..
Hayirli gunler...

Üst Alt