• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evleneceğini görmek

ZORDURUMDA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada evlilik hazırlığı yapmak, rüyada evleneceğini görmek istihare rüyası yorumu.
Selamlar, ben de istihareye yattım ve gördüğüm rüyayı yorumlamanızı istesem. Çok zor durumdayım.. Rüyamda evlenecekmisim. Kız kardesimle ben çok telasliydik. Kız kardesimin eşi ve benim sevgilim de çok sakinlerdi. Bir odadalar, kız kardesimin eşi oturuyor, sevgilim uzanmış ikisininde elinde telefon gayet rahatlardi. Biz de kız kardesimle çok telasliydik. Bugün kınam varmış yarın evlenecekmişim, düğünüm olcakmis. Gelinliğimi bile kız kardesim sipariş vermiş. Bende hayalimde canlandırıyorum yarın evleneceğim diyorum. Kınam icin lacivert taşlı bir elbise giyiniyordum. Elbise kız kardesiminmis. Kız kardesim benden zayıf olmasına rağmen elbise bana büyük oluyordu ve onu üzerime göre daraltmaya bana giydirmeye calisiyorlardi. Ruyadaki tek renk o lacivert elbiseydi. Bizim bulunduğumuz oda, sevgilimin bulunduğu oda hersey, heryer beyaz kremdi tek renk elbiseydi. yorumunuzu bekliyorum hayırlı cumalar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada nişanlık görmek;
rüyayı gören kişinin aile hayatına düşkün olduğuna, evliliğe ve düzenli bir hayata inandığına bu nedenle de yuva kurup bu duyguları yaşamak istediğine alamet eder.

"Rüyada nişan ,evlenmek,telaş,gelinlik görmek;
bekar için evlenmeye,nasip, kismet ,yeni bir yaşam, yeni bir çevre anlamına gelir..
yeterki biraz sakin ve sabirli olun!!

Lacivert renkli taşlı bir elbise giymek, giydiğini görmek;
uygunluk ve bireysellik eksikliği ve zamansız gerçekleşmesini istediğiniz bir eylemi gösterir pek makbul bir rüya değildir.

zamansız ve Gönülsüz yenen aş, ya karın ağrıtır, ya baş ..

Psikolojik Yorumu;
Bu rüya genellikle duygusal ve aşırı tepkiler veren, çabuk morali bozulan veya hayata dair farklı bakış açısı bulunan kişilerin gördüğü bir rüyadır.

Bu rüya genellikle son zamanlarda bazı sıkıntılar içinde bulunduğunuzu veya aşırı tepkiler verip, alıngan bir yapıya sahip olduğunuzu gösterir.

Ey Vedud-u Rahîm! Aklımızı, fikrimizi, gönlümüzü, yönelişlerimizi haramdan uzaklaştır! Bize helâl olanı sevdir!
Aklımızı haram bir hedefle, öfkemizi vehmî bir düşmanla, gönlümüzü haram bir hülya ile imtihan etme!
Sevgimizi meşrû kıl! Ayağımızı kaydırma! Kullarını dirilttiğin gün, bizi azabından koru! Âmin!

Üst Alt