• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evlilik tarihi görmek

• Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum, rüyada evlilik tarihi görmek neye işaret eder? Ben evlıyım bır oglum var ve ruyamda hıc tanımadıgım bırıyle arkadas oluyorum bır kagıda bıseyler yazıyor aılemden bırı, kım oldugunu hatırlamıyorum. O kişi kagıda bakıyor ve kagıta senınle bır omur boyu bırlıkte olmak ıstıyorum evet dıyorsan 1 aralıgı bekle dıyor ve ben teklifi aldıgımda hala evlıyım, ayrıca o esnada nasıl olduğunu bilmeden o kişiden bir oğlum daha olduğunu görüyorum yeni doğmuş bir erkek bebek, göbeğinin altında bir ben var ve bana gülüyor çok tatlı gözleri acık, yeni doğmuş bebek. Hayırlara vesile olur inşallah anlamını çok merak ediyorum.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleykümselam, rüyada evlilik tarihi görmek tabiri;
Hayırdır İnşaallah.
Bu tür rüyalar sanıldığı gibi algılanmamalı. Genelde nasip kısmet olarak telakki edilir. Allahu alem bir zaman gelecek size yardımı olacak bir dost bir arkadaş şeklinde yorumlanır. Rüyada erkek çocuk ise, iyi haber zenginlik ve yakın zamanda hayatınızda olumlu değişikliklerin olacağı anlamına gelir.

İyi insanlarla karşılaşacağınız ve ya dürüst insanlarla iş yapacağınız anlamına gelebilir. Rüyada yazılı kağıt veya tarih çok çeşit anlamlara gelir. Bu sizin yaş cinsiyet ve bulunduğunuz şartlara göre yorumlanır.
Ya yakın zamanda ailenizde devlet işine girecek bir durum söz konusu. Ya da önümüzdeki kısa zaman diliminde bir takım değişikliklerin olacağı anlamına gelebilir.

Bir takım beklentileriniz varsa o beklentilerin uzak olmayan bir zamanda oluşma ihtimali olabilir. Her şeyi en doğrusuyla Allah bilir.

Üst Alt