• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evlilik teklif etmek

Muhammet54

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Evlilik Teklifi ettiğini görmek, rüyada evlilik teklifi etmek, rüyada evlenme teklifi görmek rüya tabiri.

Eselamun Aleyküm ve Rahmetullah hocam, saygılarımı sunar, sevgilerimi en icten dileklerimle iletirim. Ben 2 sene önce görmüş olduğum bir rüyayı anlatmak istiyorum. Kütüphanede bir kız arkadaşıma evlilik teklifi ettiğimi gördüm, ardından aynı rüyada fakat kısa bir süre sonra dekanımızla saatlerce muhabbet ettiğimizi gördüm. Bu ikisi arasındaki ilişki nedir? ayrıca bu kız arkadaşımı şimdi çok sevmemin bu rüyaya etkisi ne derecededir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve berekatuhu..
Rüyaniz Hayr olsun

Rüyada Evlilik Teklifi ettiğini görmek;
bekar kimseler için evlenme isteğinin bir göstergesidir. Bu rüya sizin evlenip, çocuk sahibi olmayı arzu ettiğiniz anlamına gelir. Bazen de böyle bir rüya bilinçaltındaki yeni bir başlangıç yapma arzusunun bir dışa vurumdur..

Rüyada kütüphane görmek;

yeni bilgilere yeni fikirler açık bir insan olduğunuzu ifade eder.Gördüğün rüyada hayatta kendini geliştirmen, öğrenmen gerektiğini, bunu yaptığında güzel şeyler olacağini ifade etmektedir..

"ben bir kütüphane de bir kız arkadaşıma evlilik teklifi ettiğimi gördüm "
insanların ortak özelliklerinin çok olmasi diğer meseleleri halletmek daha kolay olur..Çok hayırlı bir rüyadır.

"Dekanımızla saatlerce muhabbet ettiğimizi gördüm bu ikisi arasındaki ilişki nedir "
Siz kültürlü ,bilgili ,eleştiren (yapıcı eleştiri )yapan insanlar ile sohbet etmeyi ve fikir alışverişinde bulunmayi çok seviyorsunuz..selametle..

Üst Alt