• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evliya olmak

karadumankamil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm.Yaradanın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Rüyamda beyaz bir transit içerisinde, ben ve iki arkadaşım yolculuk esnasında iken, ben kapıyı açarak yere iniyorum ama ayaklarım yere değmiyor. Transit ile aynı anda yürümeye başlıyorum ve transitin önüne geçip, o anda boynumdan transitin önüne baglı olan siyah bir ip belirdi. Ben adımlarımı attıkça, göğe doğru yükseliyordum, transitte arkam sıra yükseliyordu, o esnada arkadaşımın: Bak kamile evliyalık verilmiş. Dediğini duydum ,bende : Bak evliya olduğumuz reklam oldu, diye kendi içimden geçirdim. Sonunda iki dağ arasında,önü kapalı olan bir yol belirdi,geriyede dönemiyorduk. Arkadaşımın bana: sen evliya olmuşsun, bir dua etde şu yolumuz açılsın. Deyince bende: haydi o zaman buyrun fatiha yı okuyalım. Diyorum ve üç defa fatiha okuyup amin diyoruz. Ve o esnada uyanıyorum saygılarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Allah`in Rahmetti, bereketti, himmeti Sizin üzerinize de olsun..
Hayirdir insallah..
"Rüyamda beyaz bir transit içerisinde, "
Her insanın hayatında bir dönüm noktası ve değişimin başlangıcı vardır... Bazıları için bir yakınına kavuşmak bazıları için ;
yeni bir işe başlamak veya tekrardan kendini, hayatini sorgulayip kendini tevbe ile temizleyip ,aritip başlamasina yorumlanir..

Rüyasında evliya olduğunu gören ;rüya sahibi, kendini yüce gönüllü bir mümin olmaya adamış ve saf,Temiz samimi riyadan uzak ,
Gerçek bir mümin gibi yaşamayı seçmek anlamına gelir...
yeterki; hikmetti, kerameti,güç ve kuvveti,nimetti kendinden bilme!!yoksa nimetti kaybeder kendine de yazik edersin...

Rüyada Fatiha'yi veya ondan bir ayet okudugunu, yahut kendi üzerine okundugunu görmek,
o kimseye Allah-u Teala'nin ser kapilarini kapayip, hayir kapilarini açacagina isarettir..Allahu alem...

İmamı Rabbani Hazretlerinin sohbetine katılanlar bir gün kendisine demişler ki:
-Efendim, sizde diğer evliyalar gibi keramet göremiyoruz.Sebebi hikmeti nedir?
İmam Rabbani Hazretleri buyurmuş ki:

-Evladım, suda yürümek,havada uçmak keramet değildir.Suda balıklar, havada kuşlarda uçuyor.En büyük keramet istikamet üzere olmaktır.
Sırtımızda bunca günah kamburu varken hala ayakta kalmamız en büyük keramet değilmidir?
Selametle..

karadumankamil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah c.c cümle Muhammet ümmetinden ( Rahman ın sonsuz salatı ve selamı o' nun üzerine olsun ki) ve sizlerdende razı olsunki içimdeki ateş, gün günü büyüyor.
Bu hal beni,toplumdan uzaklaşarak kendimi bulmaya azmediyor.inşaallah sizlerinde duasıyla o en sevgiliye o' na layıık bir şekilde kavuşurum.
Duam sizlerinde kevserden kana kana içmeniz, sırattan şimşek gibi geçmenizden yanadır. Yegane şefaatçimizin şefaatine nail oluruz inşaallah.amin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İnşallah, size çok güzel mânâ kapıları açılsın! İçiniz, dışınız hikmetle dolsun! Her gördüğünü Hızır, her geceyi Kadir bilenlerden olmanız niyâzıyla!
Hû! Allah’ım kelime-i tevhidi yaşarken de ölürken de zikretmeyi nasip eyle..Amin..

Üst Alt