• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Ezan Sesi Duymak

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Ezan Görmek
Esselamü aleyküm kardeşim. Şimdi rüyamı anlatayım ben.

Okulda olduğumu görüyorum. Zil çalıyor ve evlere dağılmak üzere dışarı çıkıyoruz ama vakit şafak vakti oluyor. Sabah ezanının okunduğu vakit oluyor. Ama etraf çok sesiz,sakin ve huzurlu. Şafak vakti. Sonra minarelerden ezan sesi gelmeye başlıyor. Allah-u Ekber diye başlıyor ezan olması gerektiği gibi fakat daha sonra "Semiallahü limen hamideh" diyor ezana devam etmiyor. Bende Allah Allah bu ezan değil ki ama diyorum. Fakat bu ses o kadar gür çıkıyordu ki sanki binlerce ezan aynı anda okunuyor gibi. En ufak delik bile ezan sesi ile doluyor. Yorumlayabilirseniz teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada Ezan Görmek hic duymadim..sırıtık.:,
Rüyada Ezan Sesi Duymak;islama imana hidayette kurtulusa rahmette bir çağrı bir dâvet olduguna delaletir..
Semiallahü limen hamideh ; Allahü teâlâ kendisine hamd edeni işitir, bilir. Siz yine de daralsaniz da SIKILSANIZ da..Allah cc. icinde bulundugunuz durumu işitiyor, biliyor ve goruyor..
Allah cc Yar ve Yardimciniz olsun.. hayirli gunler..

ruqeyya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada''Ezan sesı''duymak

Selam Aleykum. Ruyada Annemın dışarıda ezan sesı gelıyor haberıyle balkona cıkdım, ve gordugum butun bınalardakı ınsanlar balkona cıkmış ve dışarıda kı ınsanlarla bırkılte ezan okudugumu gordum. Ezan bıtdıkden sonra hem bırkılte cematle (ayet kursi)okumaya başladık yalnız sona kadar okuyama dık hıc kımsenın aklına gelmedı sonu. Cevap ıcın teşekkurler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hos geldiniz kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada Ezan Sesi Duymak;islama imana hidayette kurtulusa rahmette bir çağrı bir dâvet olduguna delaletir..

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada Ayetel Kürsi okumak;
makam elde edeceğinize işarettir

Kirmani: Ayetel Kürsi okumak; fakirseniz zengin olacağınıza hastaysanız şifa bulacağınıza üzgünseniz sevineceğinize bekar iseniz evleneceginize işarettir.
Siz Allah-in Yardimini dilerseniz de Allah cc icabet etmez mi?
Bu gunlerde bir Korku endise celiski var.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olacak seklinde de yorumlanir...

BAKU SOKAKLARINDA BIR AN SENI DUSUNDUM...
YA EZAN SESLERI ALTINDA ISTANBUL SAHILINDE MARTILAR ILE BERABER GONUL GONULE UCABILSEYDIK DIYE..

Iş çıkışı epey bir yürüdüm dün. Birden yağmur başladı. Sırılsıklam ıslandım. Yalnız olduğumu düşünen dostlar eşlik etmek istediler sağolsunlar. Kıs kıs güldüm.
Seni görememişlerdi. Oysa yanımdaydın. Birlikte ıslanıyorduk Rabbimin rahmet serpintilerinde.
Sonra yağmur dindi. Güneşe birlikte gülümsedik. O anda ne dualar ettim bilsen.
O zaman yine seni özledim. Meğer insan çok sever ve isterse yanında olanı bile özlermiş.
Bunu dün fark ettim: Dün iş çıkışı ıslandıktan sonra açan güneşe birlikte gülümserken...
Her hali her halimle özdeş sevgili seni seviyorum. özlediğim gözlediğim özümsemeye çalıştığım dost hoş geldin.
Ben seni ALLAH'a anlattım. çünkü sen bana ALLAH’tan armağansın. Ben ALLAH’a söylediğimi başka hiç kimseye söylemem. O bilsin yeter.
Şu âlemde her zerreye söylemek istediklerimi bile sadece ALLAH’a söylerim ben.
Hayirli aksamlar...

acilangul1

Yurdagül

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ezan sesi duymak

Selamun aleyküm.Ben rüyamda Anıtkabirde olduğumu anımsıyorum.Yani öyle olduğunu sanıyorum.Sonra ağaçların arasından ay yıldızlı bayrağımızın yükseldiğini ve herkesin "çabuk bayrak direğin son yerine gelmeden hazırolda olun " gibi sesler işitiyorum.Kat kat merdivenlikler var çok yüksekler en yükseğine çıkıyoruz babamla ve bir anda ben İstiklal marşı okunacağını sanırken önümde sağ tarafımda olan adam elini kulağına götürüyor ve şahane bir ezan okuyor.Onun ezanı okumasıyla herkes grup grup saf tutuyor ve benim yanımda babam var.Bir anda yanımdakılerin,namazda oturuş pozisyonunu aldığını ve benimde onlara uyduğumu görüyorum.Sonra selam veriyoruz hepimiz ve merdivenlerden aşağı inmemiz gerekiyormuş,sanki çevremdekiler bir bir iniyorlar adım atarak ama ben sağ ayağımı uzatıyorum ve adım atmadan merdivenlerin üzerinde uçuyorum adeta.Sonra tekrar oturuş pozisyonunu alıp hiç yürümeden babamla beraber o kocaman alanda diğer insanlarla uçuyoruz,hiç çarpışmıyoruz kılpayı kurtuluyoruz hep.Sonra kardeşimin bir çukurda olduğunu görüyor ve çukura girip onu çıkarıyorum.Babam,ben ve kardeşim ile oradan ayrılıyoruz.Yorumlarınız için şimdiden Allah razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyanız Hayrolsun inş.
Nefsini bilenlerden ol,silenlerden değil.Ne varsa harap bir kalpte var!
Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine,teslim ol.Bırak hayat sana rağmen değil,seninle beraber aksın.

Allah,içte ve dışta her an hepimizi Farkli olay ve imtihanlar ile tamama erdirmekte..
Yaşadığımız her hadise,atlattığımız her badire eksiklerimizi gidermemiz için tasarlanmıştır.
Kâinatta herşeyin bir Sebebi vegayesi vardır.

Rüyada Ezan Sesi Duymak;islama, imana, hidayette ,kurtulusa ,rahmette bir çağrı bir dâvet olduguna delaletir.. iki seçenek,iki Dünya arasında kaldığınıza da yorumlanir..
Selametle Hayra, Hidayette kalin!!

SERCAN463

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ezan' a eşlik etmek

Selamun Aleykum ağabeylerim, ablalarım, kardeslerim. Rüyamda okul gibi bir yerde sıralar da oturan üniversite öğrencileri ile vakit geçiriyorduk. Birden ezan okunmaya başladı ve bende ezana eşlik ettim. Son kısımda ALLAHU EKBER i bagirarak söyledim... Bir açıklama getirebilirseniz çok sevinirim. :)))) RABB ım ettiginiz yardimlar için sizlerden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyanız Hayrolsun inş.
Rüyada Ezan Sesi Duymak;islama, imana,hidayette ,kurtulusa ,rahmette bir çağrı bir dâvet olduguna delaletir.. iki seçenek,iki Dünya arasında kaldığınıza da yorumlanir..

Bazi farklı arkadaşlar,sizi adaletten doğruluktan, ibaddetten alıkoymasın..
Rüyada Allahü Ekber' diyerek tekbir getirmek tövbeye devam etemeye, şeref bulmaya, sevinç...İçinde bulunduğunuz dert ve sıkıntılardan kurtulmaya
AllaH büyüktür Bunlar da geçer ya Hu.. Selametle Hayra, Hidayette kalin!!

zeno

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda sabaha karsıydı, etraf aydınlanıyordu ben uyuyormusum, sonra Ezan okunmaya başladı. Ezan sesiyle uyku ile uyanıklık arasında gözlerimi açtım nişanlım benim odamdaydı, onu görünce şaşırıyorum ve neden geldin diye soruyorum. O da bana 'Rabbin seni huzura çağırıyor sen hala uyuyor musun kalk aşkım namazımızı kılalım' diyor.Sonra birden uyandım ve sabah Ezanı okunmaya başladı.Bu rüya neye işarettir?

YÖNETİM/UYARI: Kuralları okumadan mesaj göndermeyin!

Üst Alt