• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada fare görmek

• Konuyu başlatan tunakaan35
  • Başlangıç tarihi
T

tunakaan35

Kayıtsız
Misafir
islami rüyada fare görmek rüyada siyah fare görmek, rüyada beyaz fare görmek, rüyada fare görmek ve öldürmek,rüyada fare öldürmek, islami rüya tabirleri fare görmek
Rüyada fare öldürdürmek ; kötü bir kimseye karşı galip gelmeye işarettir.

Beyaz ve siyah fareler, gündüz ve geceye yorumlanır. Bir kimsenin gündüz uykusunda fareyi durmadan gezinirken görmesi, onun ömrünün uzunluğuna yorumlanır.

Rüyada fare gizli bir düşmana da işaret edebilir.

Bir farenin etrafta serbestçe gezindiğini görmek; öfke veya soruna

Fare sesi duymak; bir tehlikeyle karşılaşacağınıza ve dikkatli olmanız gerektiğine

Fare yakalamak; bir olayın ardından bahtınızın açılacağına

Bir farenin kapana düştüğünü görmek; bir sorun yaşayacağınıza

Çok sayıda beyaz fare görmek; bir konu hakkında boş yere endişe edeceğinize

Kör fare görmek; başkaları tarafından önemsenmeyeceğinize...

Kör fare öldürmek; bir hata işleyeceğinize veya bir hataya kurban gideceğinize işarettir.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için alttaki linkte bulunan yazıyı da mutlaka okuyunuz...

İslama göre rüyanızın yorumu

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyamda sağ ayak baş parmağımı fare ısırdı.Dinimizce bir anlamı var mıdır?
Selamun Aleykum Size Hayirli aksamlar efendim..
Hos geldiniz misafir kardesim..
Ruyanizi Hayra yoralim..Hayırdır inşallah diyelim..Hayat ruya gibidir hep hayra yormak gerekli...

Allahu Alem..ama bir yolla cikmayi dusunuyorsaniz veya bir is gezisi sizin icin pek hayirli olmiyacak sanki...
veya da istemiyerek zarar verdiginiz..kalbini kirdiginiz bir kadinin fesadindan Allah`a siginin...

.De ki: "Ben ağaran sabahın Rabbine sığınırım,
2.Yarattığı şeylerin şerrinden,

3.Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden,

4.Ve düğümlere üfürüp büyü yapan üfürükçülerin şerrinden,
5.Ve kıskandığı vakit kıskanç kişinin şerrinden sabahın Rabbine sığınırım!

Felak suresi...

Kainattaki tek güç ve hüküm sahibi, alemlerin Rabbi olan Allah’tır...

Mümin sadece Allah’a güvenip dayanır, sadece O’ndan medet umar, her türlü ihtiyacını, sıkıntısını Allah’a açar, Allah’ı dost ve vekil edinir...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

Bircan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum.
Ben rayada üç gündür üst üste fare görüyorum. Birincisinde fare evimize girmişti ve simsiyahtı ama fareye benzemiyordu. Yakalanıp dışarıya atıldı. ikinci gün fare tekrar evdeydi. Normal kahverengi bir fareydi ve kaç kez süpürgeyle vurmama rağmen sadece sersemliyordu. Üçüncü gün fare mutfaktaydı ve bu sefer uzun çabalar sonucu öldürüyordum. Cevabınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Ruyanizi Hayra yoralim..Hayırdır inşallah diyelim..
Rüyada fare görmek pek iyiye ve hayırlara işaret değildir..maddi manevi zarardir..

Beyaz ve siyah fareler gündüz ve geceye yorumlanır.
Kahverengi Fare;devlette karsi bir zarar veya borcun odenmesi gerekliligi..yoksa ileride daha cok zarar goreceginize ..
Yaşanabilecek sıkıntılara göre bir uyarı anlamını taşır.

Rüyada siyah fare; gizli bir düşmana da işaret edebilir.
Rüyada beyaz fare ;Etrafınızdaacikca alanen sizi çekemeyen kıskanç fitne fesat kimselere..

Bir farenin etrafta serbestçe gezindiğini görmek; öfke veya soruna…Olumsuz düşüncelerden sıyrılıp çözüm odaklı düşünceler ARAYIN...

"“Sevdiğini ölçülü sev bakarsın bir gün düşmanın olabilir.
Düşmanına ölçülü buğzet bakarsın bir gün dostun olabilir.”
Hadis-i Şerif
Hayirli gunler...

yasemn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Hocam rüyamda evimizde yavru beyaz bir fare gördüm. Ben farenin evde bulanmasından dolayı çok kızgınım fakat ailem bunu normal karşılıyor.Daha sonra o fareyi bir kokulu parfümle öldürüyorum, derisinin yüzüyorum ve farenin iskeletini gördüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Bildiğiniz gibi,bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,
Ruh haliniz ve sevinçleriniz ile hep birlikte yorumlanmalidir..

Rüyada fare öldürdürmek ; kötü bir kimseye karşı galip gelmeye bazen de günaha,kul hakkına girmeye işarettir.
Rüyada beyaz yavru fare görmek;korku, uysallık, kendini önemsiz hissetmeyi ve alınganlık hissinizi gösterir.
Bu rüya aynı zamanda bir güven eksikliği, yetersizlik veya korku duyguları yaşadığınızı ifade edebilir.

Bir farenin etrafta serbestçe gezindiğini görmek; öfke ile kalkan zarar ile oturur..Olumsuz düşüncelerden sıyrılıp çözüm odaklı düşünceler ARAYIN...
kızgınlığınızı ve öfkenize Hakim olun!!Yoksa haksiz yere masum insanlarin HAKKINA girebilirsiniz..

"Herkes kızabilir, bu kolaydır. Ancak doğru insana, doğru ölçüde, doğru zamanda, doğru nedenle ve doğru şekilde kızmak, işte bu kolay değildir.”
kızgınlık ve öfkede ölçüyü kaçıranlar,malesef bir Ruh hastası ve duygusal,akli bir dengesizlik olmasina alamettir...

kızgınlık ve öfke insanın fıtratı icabıdır. Ancak kişi bunun farkına vardığı ve kendini geliştirdiği ölçüde de kızgınlık ve öfkenin esaretinden kurtularak efendi olabilir.
Gerçekten öfke atakları geldiğinde insan zaman zaman kendine hakim olamıyor ve bunun bedelini hem kendisi hem de yakın çevresindeki sevdikleri ağır bir şekilde ödeyebiliyorlar..
Keskin sirkede ,öfkede kendi küpüne zarar verir . O zaman öfkemizi yenmeyi öğreneceğiz.. kissadan Hisse..Selametle..

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada fare görmek

Selamın aleyküm, Rüyamda evimizin bodrumuna gidiyorum.Bir köşede bir çok fare görüyorum.(fareler siyah)Annem farenin tekine vuruyor ve fare delikten kaçıyor.Ama öteki fareler orada kalıyor.Rüyamı yorumlarmısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz Hayr olsun..
Bildiğiniz gibi,bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki;
Korku ve endişeleriniz ,Ruh haliniz ve sevinçleriniz ile hep birlikte yorumlanmalidir..

Rüyada fare görmek; korku, uysallık, değersizlik ve kendine güven eksikliği gösterir. Yetersizlik duyguları ve çevrenizdekilerle kendinizi kıyaslamanız sonucu
korkularınızın arttığını temsil eder.
Rüyanızdaki farelerin çokluğu, kendine güven konusunda ciddi sıkıntılar içinde ve korku haliniz olduğunu göstermektedir.
Bunlari aşmanın yolunu bulmalı ve annenizin Size yardimci olmasina da yorumlanabilir...
sakin kafayla oturup, gerçek hayatta güçlü ve zayıf olduğun yönlerin listeleyip, kuvvetli olduğun yönlerinizi öne çıkarıp, zayıf yönlerini geliştirmek için
bir şeyler yapmaya başlamaniza da yorumlanir...

Rüyada siyah fare; gizli bir düşmana yada karamsarliğa işaret edebilir.
Allah'ın izni olmadan hiç kimsey hiç bir şey Size zarar veremezler..Selametle..

naturell

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada fare gormek

Selamun aleykum gonul sizim..nasilsiniz insaallah? ben iki gun once bir ruya gordum...ruyamda saclarimin diplerinde bir seyler hissediyorum,nedir bu? diye ellerimle sacimi kontrol ediyorum ,rahatsiz eden seyi elimle cikarip bir bakiyorum ki, kucuk siyah fare oldugunu anliyorum..boyle boyle uc dort tane saclarimin arasindan fareleri cekip cekip cikartip firlatiyordum...Fareler belki findik faresi, belki yavru farelerdi ama cok kucuklerdi. cekip cekip firlatip attigim fareleri evimizin kucuk depo gibi olan yere firlatiyordum, biraz ciyaklasir gibi oldular. O anda da fare pisliklerini de gordum, suna bak diyorum bir de pislemisler burayi, nasil temizliycem diyorum kendi kendime fare zehiri gibi bir seyler dusunuyorum o anda. Fare zehiri koyayayim bari diyorum, o anki ruh halim ise saskindim. Nasil bu fareler sacima kadar gelmis diyorum ama yok etmenin kararligi da vardi,cozum bulmaya calisiyordum. Bu ruyayi gormeden uc gun once de gun batimini izliyordum gun batmak uzereydi,fakat olagan ustu bir gun batimiydi sanki fotograftan cikmis gbiydi icimde buyuk bir huzurla gunes batimini izlemistim...cok huzurluydum ...bilmiyorum bu iki ruya birbiri ile baglanti kurulur mu? yoksa ikisi ayri mi? bilemedim...simdiden cok tesekkur eder,calismalariniz da basarilar dilerim...iyi ki varsiniz...sevgiler,saygilar...

naturell

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum site yoneticileri. Guzel kardesim hayatim boyunca bir hata yaptigimda kizaran, rahat olamayan bir insanim. Kendimi bir tuhaf hissederim, heleki bu bir ayipsa. Cok buyuk ayip yapmisim, kusuruma bakmayin... Kurallara goz gecirdim, lakin bu gozumden kacmis olmali. Biraz da dalgin bir insanim, kusuruma bakmayin. Bir paylasim yapmaya calistim, ozellikle esmaul husna ile ilgilenmekteyim su siralar. Bu yuzden ilgilendigim bir konu ile paylasim yapmak istedim. Allaha emanet olun, calismalarinizda basarilar ve esenlikler dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz Hayr olsun..
Bildiğiniz gibi,bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman,
gerçek yaşamınızdaki;Korku ve endişeleriniz ,Ruh haliniz ve sevinçleriniz ile hep birlikte yorumlanmalidir..

rüyada saciniz da fare görmek
Şu anda bazı sıkıntılar çekiyorsunuz ancak yaşamınızı güzelleştirmek çaba sarf ediyorsunuz,ancak bunu başarabilmek için biraz daha pozitif,
Hayatta olumlu bakmak ,her şeyi kafanıza takmamanız gerekir ki daha güçlü olmanız için unutmayin her şer de bile,bir hayır vardır...

Rüyasında siyah fare görmek;
korku, uysallık, değersizlik ve kendine güven eksikliği gösterir. Yetersizlik duyguları ve çevrenizdekilerle kendinizi kıyaslamanız sonucu korkularınızın arttığını temsil eder.
Rüyada fareler, özellikle size yakın birinden aldatmaca, kandırma, hile, sahtekarlık konularında uyarı mesajı verirler.

Rüyada günbatımı görmek ;
bir döngü veya durumun sonu gösterir. Bu dinlenme dönemi, yenileme ,huzur ve değerlendirmedir.
Selametle..

naturell

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gonul sizim Allah razi olsun, cok tatsiz bir gun gecirdim, saniyorum ruyam zuhur etti. Nasil bir yol, nasil bir yontem, bulamiyorum. insanlara olgunluk gosterdikce yaslaniyorum ama yine de iyi insanlardan umudumu yitrmiyorum. Peki gun batimi neydi? Ben hayatimda boyle bir gun batimi gormemistim, ruyalarda olsa bile. Cok tesekkurler.

Erchinnn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada fare öldürmek, rüyada fare görmek, beyaz fare rüya tabiri.
Selamin aleykum degerli dostum, ilk once selamin yayginlasmasi icin yazdigin seylere tesekkur ederim, selami yayanlardan allah razi olsun diyorum. Rüyama gelince calistigim is yerinde beyaz bir farenin havluyu kemirdigini gordum. Bunu gorunce bakkaldan cakmak gazi alip cakmak yapmaya calisiyorum. Orada fareyi yakayim ölsün diye.. Ruya yorumun icin simdiden allah razi olsun. Bu arada 28 yasindayim, bekarim ve Ankara'da yasiyorum. Yorum icin isine yarar diye yaziyorum. Allaha emanet ol.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Erchinnn Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada fare görmek;
pek iyiye ve hayırlara işaret değildir. Rüyada görülen fare
sağlığa delalet eder. Bunun yanı sıra maddi ,manevi zarar ve kayıplar anlamına gelir.

korku, uysallık, değersizlik ve kendine güven eksikliği gösterir. Yetersizlik duyguları ve çevrenizdekilerle kendinizi kıyaslamanız sonucu korkularınızın arttığını temsil eder.

Bazen de Rüyada fare görmek;
özellikle size yakın birinden aldatmaca, kandırma, hile,zarar, ziyan sahtekarlık konularında uyarı mesajı verebilir.
Ya da içinizi kemiren bazı sorular ,sorular, kuşkulardan ve kurgulardan bir an önce kurtulmanız gerektiğine yorumlanir..
yoksa kendinizi de ,sevdiğinizi de yakacaksınız

Rüyada beyaz fare görmek;
Dost ve arkadaş seçiminde daha seçici davranmanız gerektiğine delalettir. Bu oldukça önemli bir rüyadır. Beyaz renk her zaman aydınlığı, güzelliği işaret eder.
Siz yaşamınızda aslında iyi olmayan ,cahil birini, sadece güzel göründüğü için arkadaş olarak seçmiş olabilirsiniz, halbuki rüyanız diyor ki “sadece dışa değil, öze de bakmak gerekli”. Sonuç olarak bu rüya arkadaş seçiminin önemini işaret eder...

insan bir Muamma...İnsan akıldır, idraktir, irade –i farktır!

Rüyada fare öldürdüğünü görmek;
çevrenizde size hoş duygular beslemeyen art niyetli biri olduğunu ve bu yakınınızdan gelecek kötülüğü karşılayabilecek donanım, akıl ve zekaya sahip olduğunuzu ifade eder.aklınızı, zekanızı kullanmayı iyi bilmelisiniz..

Rüyada fare yakmak;
derin bir keder habercisi olabilir,kendinizi manevi yönden yenilemeniz gerektiğini düşündüğünüzü ancak bunun için bir şey yapmadığınızı belirtir...
Kızgınlık Ve Öfke Anında merhamet edebilmek ne güzeldir...

rüyanızın psikolojik olarak yorumu ;
ÖFKE İLE VE SABIRSIZCA KALKARSANIZ ZARARLA OTURUR YADA AYRILIK YAŞARSINIZ...
selametle...

RaduyevSalman

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ESSELÂMU ALEYKÜM

Ben rüyamda bir odanın içinde bir farenin dolaştıgını gördüm. Fareye hiçbir şey yapmadım. Gri bir fareydi. Benim oturduğum kanepenin karşısındaki kanepenin altından çıkıyor, odada dolanıyor, bana da hiçbir şey yapmadan çıktığı yere geri giriyordu. Daha sonra odaya annem ve kardeşlerim girdi. Aynı fareyi onlarda gördü. Onlar da tepki göstermediler. Odanın içinde rahatça dolanıyordu. En sonunda ben elime bir testere aldım yakalamaya niyetlendim ve beklemeye başladım. Ancak fare artık çıkmıyordu. Altından çıktıgı kanepeyi ve kendi oturduğum kanepenin altına baktım, yoktu. Fare olmadığı gibi delik de yoktu. Ancak fare kaybolduktan sonra kanepelerin altında değişik değişik böcekler türemeye başladı. İyice çoğaldılar.Bütün bunlar olurken annem ve kardeşlerim aralarında sohbet ediyorlardı. En son benim ayağım çok ağrımaya başladı ve anneme söyledim. Annem 'Aradığın fare çorabının içinde olabilir' dedi ve bir anda çorabımı çıkardı. Ben hayatta beyaz çorap giymem ama çorabımın beyaz olması dikkatimi çekti. Ayrıca çorabımın içinden de uçan, yürüyen bir sürü böcek çıkıyor.

Yorumlayabilirseniz sevinirim. Esselamu aleyküm, kolay gelsin.

Rapunzel

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm hocam hayırlı günler.Rüyamda eski köy evimizde yürürken birden bir odanın kapısı açıldı ve kedi büyüklüğünde gri bir fare önüme atladı hocam.bana bi zarar vermeden gözden kayboldu ama ben çok korktum, uykumdan uyandım bir süre uyuyamadım bunun anlamı nedir neye delalet eder yorumlarsaniz çok mutlu olurun hayırlara vesile olması dileğiyle hayırlı ramazanlar dilerim teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, hayırlı günler,Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada fare görmek;
pek iyiye ve hayırlara işaret değildir. Rüyada görülen fare
ruhsal, psikolojik mental sağlığa delalet eder. Bunun yanı sıra maddi ,manevi zarar ve kayıplar anlamına gelir.

Rüyada kocaman fare görmek;
Yaşamınızda ,başkalarının hayatındaki bazı küçük sorunların haal ve hareketleri sizi de negatif etkilediğini içinizi kemirdiğini ancak bunlardan etkilenmemek gerektiğini ifade etmektedir.

Rüyada gri fare görmek ;
genel olarak korku, uysallık, değersizlik ,belirsizlik, etrafınızda ki çıkarcı kimseye yada kendine güven eksikliği gösterir. Yetersizlik duyguları ve çevrenizdekilerle kendinizi kıyaslamanız sonucu korkularınızın arttığını işaret eder. Rüyada fareler Özellikle size yakın birinden aldatmaca, kandırma, hile, sahtekarlık konularında uyarı mesajı verirler.
Ya da içinizi kemiren bazı sorular ,sorular, kuşkulardan ve kurgulardan bir an önce kurtulmanız gerektiğine yorumlanir..
yoksa kendinizi yazık edeceksiniz..

hiç bir zaman başkalarının söz ve fikirlerin kalbinizde hissediklerinizden daha fazla kale almayın yanılırsınız kim ne derse desin siz kalbinizin , vicdanınızın, aklınızın sesini dinleyin...hiç kimse size Sizden daha iyi bilemez ancak Rabbim bilir selametle...

Üst Alt