• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Ferace denemeyi Görmek

karşıyaka1977

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
kzgnn..ÖNCELİKLE SELAMÜN ALEYKÜM DİYORUM VE RÜYAMI ANLATMAK İSTİYORUM.BEN RÜYAMDA ÜMREYE GİTMİŞTİM VE BİR BAYANIN ÜZERİNDE ÇOK GÜZEL BİR FERACE GÖRDÜM VE NEREDEN ALDIĞINI SORDUM BAYANDA YERİ GÖSTERDİ AMA ÇOK PAHALI OLDUĞU İÇİN BAŞKA YERLERE BAKMAYA BAŞLADIM.SONRA ÇOK FARKLI FERACELERİN OLDUĞU BİR YER BULDUM BAYANIN ÜZERİNDEKİ FERACENİN AYNISINI GÖRDÜM VE FİYATI 40 LİRAYDI AMA DAHA GÜZEL FERACELER GÖSTERDİ BAYAN BENDE DENEMK İÇİN KABİNE GİTTİM. AMA KABİNİN KAPISI YOKTU İP GİBİ BİR PERDE VARDI ERKEKLER BENİ GÖRÜCEK DİYE GİYMEDİM.TEK İSTEDİĞİM BİRAN ÖNCE BİR FERACE ALIP MEKKE GİDİP İBADET ETMEK İSTİYORDUM

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
osmanozcay_besmele.jpg

Aleykum Selam hosgeldiniz kardesim..
Muhabbet ile geldiniz de niye KIZGIN,tartisma ve kararsiz oldugunuzu anlamis degilim..
bunu nerden mi cikardim eklediginiz sembol ve ardindaki bunu ekliyen guzel insandan yani Sizden..
Hayirdir insallah.
Kişinin rüyada ferace görmesi üzüntü ve dertten kurtulmasına işarettir.Allahu Alem..

Bazi seylerin fiatti yoktur sadece paha bicilmez degeri vardir!!
imanın Rabbimiz tarafından bize verilen ne büyük bir nimet ve lütuf..bazen bu nimette kavusabilmek icin farkli imtihan katmerlerinden gecmemize yorumlanir...
İmanın Tadına varabilmek..
ahhh!! İmanın Tadı da mi var diye soran kardeslerimi duyar gibi oldum...

HER nimetin ve duygunun da bir tadı vardir..
Sadece yiyip içtiklerimizin değil yaşayıp hissettiklerimizin de… Hayatın tadı diyoruz meselâ eski günlerin tadı sevginin aşkın yalnızlığın ve ayrılığın… Tatlı ya da acı…
Ferahlatıcı ya da buruk… Ama nihayetinde bildiğimiz her şeyin damağımızda ya da dimağımızda kalan bir tadı var.
Bizlere bahşedilmiş bütün bu nimetlerin bir tadı olur da nimetlerin en büyüğü olan imanın bir tadı olmaz mi kardesim?
var elbet olmalı imanın başka hiçbir şeye benzemeyen ve başka hiçbir şeyle karşılaştırılamayacak bir tadı vardir..
Bu imani hissedenler..yasiyanlar kendilerini öyle güçlü hissederler ki ne cevrelerindeki insanlar nede kendi nefisleri ve seytanin oyununa kolay kolay gelmezler...

"DENEMK İÇİN KABİNE GİTTİM. AMA KABİNİN KAPISI YOKTU İP GİBİ BİR PERDE VARDI ERKEKLER BENİ GÖRÜCEK DİYE GİYMEDİM."

Farzları herkes yapabilir, ama haramlardan herkes kaçamaz. Ancak salih kullar kaçar. Dinimizde günah işlememek, ibadet etmekten daha kıymetlidir.
Hadis-i şerifte, (Bir zerre günahtan kaçınmak, bütün cin ve insanların [nafile] ibadetleri toplamından daha iyidir) buyuruldu

Emir ile yasak bir araya gelince, yasaktan kaçılır. Yani avret yeri açılmaz. Bir emri yapmak, bir haramı işlemeye sebep olursa,
haram işlememek için, o emir terk veya tehir edilir...seklinde ruyaniz yorumlanir Allahu alem..

Selam ve dua ile,Fi emanillah.
Miftahulkuluub...

(lutfen bir daha yazilarinizi buyuk harfler ile yazmayin..bu tur yazilar kizginligi ifade eder.)

Üst Alt