• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada fırtına,hortum görmek

• Konuyu başlatan yunus3189
  • Başlangıç tarihi
Y

yunus3189

Kayıtsız
Misafir
Selamun Aleykum. Hayırlı günler. Ben rüyamda bi denizde 4-5 tane hortum gördüm.ben bir binanın damından izliyorum. Yanımda da 5 yıl boyunca platonik olarak sevdiğim bir kız arkadasım vardı ve elini tutuyordum. Çok istedim fakat o nasip olmadı. Şuan onunla görüşmüyorum.Bayramlarda bir msj falan..2 gün önce evlilik niyetiyle, 3ay kadar görüştüğüm bir bayandan ayrıldım. Nasip olmadı.bu olaya biraz canım sıkılmıştı. Allah razı olsun hayırlı günler
Hatay'dan ,Yunus Yılmaz, Yaş 24,Memur, Bekar, Erkek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Ahh Kardesim her sey HAYIRLISI..nasip kismet..evlilik gonul isidir..

Hayirdir insallah...
haydi Bismillahirrahmanirrahim cekerek Allah a teslim olarak bu ruyanizi beraber yorumlamaya calisalim ?
Hayirdir ins. diyelim Rabbim de Hayirlara cikarsin..
bildiginiz gibi İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya
2- Şeytani rüya
3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.
Hayirdir insallah..
Rüzgar. Fırtına hortum rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini açıklar...
Rüyada fırtına ,hortum büyük değişiklik olarak yorumlanır.

Rüyasında dama çıkan kimsenin istedikleri olur. Olumlu değişikliğe delalettir.
Rüyada dam görmek kadinla yorumlanir...
Kardesim.. Sizin kaderiniz kim ise zaten Onu Rabbim KAPINIZA gonderecektir..
sakin haa sadece evlenmek icin evlenmeyin..
Allah cc. dan hakkinizda HAYIRLI olani isteyin..

"Hatta havada güneşliydi. Annemle birşeyler konuştuk"
Annenizi dinleyin ve ondan sakli gizli bir seye karar vermeyin Hayirli Gunler..

uqur21

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
fırtına hortum

S.a iyi günler rüyamı hemen anlatım lafı dolandırmadan rüyamda deniz kenarında yürürken birden fırtına cıkıyor herkes kaçmaya calışıyor dalgalar birden büyük olup sahile vurmaya başlıyor yanımda tanımadığım bir yaşlı teyze oda kaçmaya calısıyor ama geride kalıyor ben görüp bırakıyorum onu ama içimde bir his onu bırakma allah yolunda böyle olmaz diyor ve dönü onu geri alıyorum onu sırtıma alıp götürüyorum ama dalgalar bize vuruyor bırakmıyorum onuda sonra hortum cıkıyor ve bize doğru geliyor o yaşlı teyzeyi götürüyorum ama hortum bizi izliyor sonra teyzeyi güvenli yere koyuyorum ama kendimi feda ediyorum hortum beni gökyüzü cıkarıyor ve uyanıyorum şimdiden teşekkür ederim iyi günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam iyi gunler kardesim
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Hayirdir insallah..
Rüzgar. Fırtına hortum rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini açıklar...
Rüyada fırtına hortum büyük değişiklik olarak yorumlanır.

"ama geride kalıyor ben görüp bırakıyorum onu ama içimde bir his onu bırakma allah yolunda böyle olmaz diyor ve dönü onu geri alıyorum "

hayatta kalıcı hiç bir şeyi bencilik ve hile ile elde edilemeyeceğini..bencilik ile elde edilen şeyle mutlaka elden gidecegine isarettir..
sadece kendinizi dusunerek Sevdiklerinizden Vermedikçe .fedakarlik yapmadikca Allah'a cc ulaşamazsınız.
fedakarlık, müminin hayatının tümüne hakim olan ve O'na
gönülden iman eden ve vicdanının sesini dinleyen insan olmayi gerektirir..

Gunumuzde insanlar, genellikle kendi istek ve çıkarlarını ön planda tutar, her zaman “Önce benim rahatım, zevkim, konforum gelir” düşüncesiyle hareket ederler.
Fedakarlık ise, bu insanların nefsine çok zor gelir.
Egoist tavırlar uyanıklık olarak görülürken, fedakarlık genelde saflık olarak yorumlanır.
Oysa Allah’a iman eden ve Allah’ın hoşnutluğunu kazanmak için fedakarlıkta bulunan biri için fedakarlık hem büyük bir kazançtır, hem de son derece kolay bir ibadettir...
hic bir fedakarlik Hak kattinda karsiliksiz kalmiyacagini bilmeliyiz..
Hayirli gunler..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada fırtına hortum görmek

Selamun aleyküm, dün gece rüyamda teyzemin yazlığına gittiğimi ve orada birdenbire havanın kararıp heryerin simsiyah olup fırtına ve hortumun çıktığını gördüm. En az dört beş tane hortum sırayla geliyordu bir tanesi balkondan teğet geçiyordu hafifçe değdiği için ev biraz sallandı, evde hep yakın ailem var tam kaçalım derken birden güneş açıyor ve düzeliyordu. Rica etsem yorumlarmısınız?

Üst Alt