• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada fok balığı görmek

elifce626

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba arkadaşlar ben dün gece rüyamda fok balığı gördüm.Anneannemlerin evin çatısındaydık annemle ben çatının ucundan itibaren deniz vardı.yalnız çatıda 3.kat. annem çatının izasından fok balıklarına bakıyordu birini sopa gibi bişeyle çatıya çekti bende annne napıon falan diodum fok balığı bi süre hareketiz kaldı ta ki annem sopayı bi daha dokundurana kadar işte tam öle sopayla dokununca fok balığı bana baktı ve üzerime doğru gelmeye başladı bende merdivenlerden kaçmaya başladım.anneannemlerin salonda dedemin yanına gittim o sırada balıkda geldi meğer bana aşık olmuş o yüzden peşim sıra geliyormuş.bu rüya neye işaret yorumlarsanız çok sevinirim.çok komik bi rüya aslında :D Ama merakta etmiyor değilim....şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Cenab-ı Allah (c.c) Rüyanızı Hayırlara Vesile Etsin İnşallah.

Rüyada fok balığı görmek,zorlu bir düşman veya kiskanc,birisi ile karşılaşacağını işaret eder.
Bu insanin,yakın arkadaslarinizdan birinin olacağıda tabir edilir.
ayrica Rüyada görülen fok balığı, külliyatlı bir mal varlığından size de düşecek küçük bir payı ifade eder...
Seni seviyorum diyen herkese inanmayın!
Bu gunlerde Tedbir ve temkinli olmaniz gerekli seklinde ruyaniz yorumlanir..
Mesafe iyidir, ayrılık değil!
Hayirli gunler..

elifce626

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı peygamber efendimiz sav. şefaatçi olsun inşallah..çok teşekkür ederim.Nasihat şeklindeki yorumunuzu hayatıma nakletmeye çalışacağım inşallah..

Üst Alt