• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada fotograf albümü görmek

ebayba

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada fotograf albümü görmek, albüme bakmak.
Selamünaleyküm değerli kardeşlerim.
Rüyamda benden ayrılmış olan kocam ile bir odadayız, odada sadece masa ve sandalya var. Kendisine soruyorum 'hayatında biri varmı? '' diye, bana fotograf albümü gösteriyor, albümün sayfalarında kendisi ve sevgilisinin poz verdiği resimler var fakat resimler buğulu ve üstleri tozlu, yani fotograf sayfaları tozlu, sayfaları tek tek çevirip bakıyorum, her sayfada sevgilisi ile resimleri var. Sonra kocam odadan çıkıp kapıyı kapatıyor, bende sandalyeye oturup masaya yüzümü kapatıp aglıyorum..
(gerçek hayatımla ilgili bir bilgi vermek istiyorum ; kocam kendisine büyü yaptırdıgımı iddia ederek iftira atıp gitti. Allah rızası için bu iftira yapmadım öyle bişey)
Şimdiden Allah razı olsun sizlerden..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, değerli kardeşim.Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada Fotoğraf albümü görmek;
önceden yaşanmış,anı ve hatıraları simgeler ,geçmişte yaşanan günleri hasretle anacağınız halde geleceğin sizin için daha hayırlı olduğuna işarettir
ayrılmış olan kocanız bazı şeyleri nispet icin yaptığına yorumlanir ama İnsan ne yaparsa kendine yapar ....

Rüya sahibi kişinin amacına erişmek için sabırlı olması ve bir süre daha sıkı çalışıp sonucu beklemesi gerektiğine rivayet edilir. Bu rüya öte yandan kişinin verdiği emeklerin Allah katında olumlu karşılık bulacağına alamettir..
O cc. bilmiyor mu ki Allah, olan biten her şeyi görür siz ferah olun ..

HERKES SANA YAPMAN GEREKENİ SÖYLER,SENİN KENDİ CEVAPLARINI BULMANI İSTEMEZLER,ONLARA İNANMANI İSTERLER.
Kendi dışından bilgi toplamayı bırak artik!!!kendi içinden bilgi toplamaya başla.
İnsanlar içlerinden korkarlar,ve ihtiyaçları olan şeyi bulabilecekleri tek yer orasıdır..

GÖRELİM MEVLA'M NEYLER... NEYLERSE GÜZEL EYLER...
selametle..

Üst Alt