• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada fotoğraf çekilmek

azizim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare rüyasında fotoğraf çekilmek, rüyada fotoğraf çekilmek-çektirmek tabiri.
Selamun Aleyküm. Ben istihareye yatmıştım ve bunu yorumlatmak istiyorum. Hayır olsun inşaAllah diyelim..
Rüyamda yakın bir akadaşımın düğünü olacakmıs ve bizde beraber dış çekime gitmişiz fotograf için. Yanımda suan konuştugum erkek arkadaşımda varmış gibi sanki abimmiş de gibi tam hatırlayamıyorum. Güzel bir evin önüne gidiyoruz ev dediğim villa gibi bir yer ama içeri girmiyoruz, bahçe kapsının önünde fotoğraf cekiyorlar. Fotoğraf cekıldıkleri yerın biraz ilerisinde de göl var temiz suyu berrak cok guzel, bende göle bakıyorum izliyorum onlar fotoğraf cekilirken. Sonra başka yeşillik bir yere gidiyoruz orda gelin ağzına ince orta boylarda bir yılan alıyor ve oyle fotoğraf cektiriyor. Bende uzaktan bakıyorum. Ben yapamam, cesaret edemem böyle birşeye diyorum ve gelinin arkasında ucurum var ama gelin onu görmüyor zaten o tarafa da gitmiyor, gayet mutlu. Sonra gece vakti oluyor abim ve ben dışardayız. Manav gibi bir yerin önünden geciyoruz ama kuruyemiş satılıyor, sahibi dukkanı kapatmış ama cevizler dışada. Abim de eline iki tane ceviz alıyor, ben bırak haram sakın yeme diyorum zaten yediğinide görmedim rüyamda. Daha sonra ben tek başıma eve gidiyorum gibi, hava yine karalık bir tane adam beni kovalıyor ben kaçmaya calışıyorum binanın içinde. Sonra adam beni vuruyor ama kanım akmıyor orda uyandım. Acilen yorumlarsanız sevinirim. İstihareye yatma sebebim. konuştuğum kişinin hakkımda hayırlı mı şer mii olduğuydu. Evlenmeyi planlıyoruz da.utngc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyanız Hayr olsun
konuştuğum kişinin hakkında hayırlı mı şer mi olduğunu ancak Allah cc. bilir..biz bilemeyiz .

Rüyanızın Yorumu;
gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz bir sorun yada karar hakkında yeterince derin analiz yapmadığınızı sadece yüzeysel, görünen şeylere dikkat ettiğinizi gösterir.
Her şeyin bir yolu yordamı olduğu gibi, mutlu ve uzun
bir evliliğin de kuralları vardır. ... Sizin için önemli olan her konuyu mutlaka konuşun. ... emin olabilmeniz açısından, onun için önem taşıyan detayları mutlaka öğrenin.
Evlilik karşılıklı anlaşmadır..azizim...

30/21 : Birbirinizle huzur ve sükûnet bulasanız diye, size kendi cinsinizden eşler yaratıp, aranıza sevgi ve merhamet koyması, Allah'ın ayetlerindendir.

Allah hakkınızda hayırlar nasib etsin, hayırlı adımlar atma gücü versin amin.selametle..

azizim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
..

Allah razı olsun mü'min kardeşim..
Elbette olmuş ve olacak herşeye bilen tek kişi allah c.c. Fakat istiharede efendimizin s.a.v min bize buyurduğu bir konu. Sahabelere önerdiği bir konu bir konuda ya da yapacağımız işte kararsızlığa düşersek istihare yaparak allah'tan bir işaret bekleriz .. Bende ilerki geleceğim için eleneceğim kişi için rabbimden hakkımda hayırlı mı şer mi olacağını bildirmesini istedim.... Siz sadece fotograf cekinmeye takılı kalmışsınız sanırım yoruma bakılırsa oyle . Ben yeşillik gördüm beyaz temiz gelin,gelinlik gördüm . Berrak göl gördüm. Bunlara bakılırsa rüyam hayra yorumlanıyor. Tabi estagfurullah siz daha iyi bilirsiniz yorum benim işim değil lakin araştırmalarıma göre böyle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Elbette olmuş ve olacak herşeye bilen tek kişi allah c.c. Fakat istiharede efendimizin s.a.v min bize buyurduğu bir konu. Sahabelere önerdiği bir konu bir konuda ya da yapacağımız işte kararsızlığa düşersek istihare yaparak allah'tan bir işaret bekleriz .. Bende ilerki geleceğim için eleneceğim kişi için rabbimden hakkımda hayırlı mı şer mi olacağını bildirmesini istedim.... Siz sadece fotograf cekinmeye takılı kalmışsınız sanırım yoruma bakılırsa oyle . Ben yeşillik gördüm beyaz temiz gelin,gelinlik gördüm . Berrak göl gördüm. Bunlara bakılırsa rüyam hayra yorumlanıyor. Tabi estagfurullah siz daha iyi bilirsiniz yorum benim işim değil lakin araştırmalarıma göre böyle...

ALLAH cc. Cümlemizden razı olsun kardeşim Est.ben nerden daha iyi bilirim!! İnsanız işte hata yapıp gözden kaçırabiliriz.
aslinda rüya'nin yorumu rüyanin içerisinde gizlidir..

"İstihareye yatma sebebim. konuştuğum kişinin hakkımda hayırlı mı şer mii olduğuydu. Evlenmeyi planlıyoruz da."
ha işte ilk önce evlilik kararı hakkında yeterince derin analiz yapmadığınızı sadece yüzeysel, görünen şeylere dikkat ettiğinizi gösterir.
Her şeyin bir yolu yordamı olduğu gibi, mutlu ve uzun bir evliliğin de kuralları vardır. ...
Sizin için önemli olan her konuyu mutlaka konuşun. ... emin olabilmeniz açısından, onun için önem taşıyan detayları mutlaka öğrenin..
Evlilik karşılıklı anlaşmadır..azizim... büyüklerinizle istişare edin bu insan ve ailesi hakkında daha çok araştırın sonucu olumlu çıkarsa
anne babanızın da rızasını alarak İkinci Basamağa doğru adımı atarsınız..

"gelin ağzına ince orta boylarda bir yılan alıyor ve oyle fotoğraf cektiriyor. Bende uzaktan bakıyorum. Ben yapamam, cesaret edemem böyle bir şeye diyorum ve gelinin arkasında ucurum var ama gelin onu görmüyor "
Olayın, İçinde olursanız Olayı göremezsiniz !!dışına çıkmak gerekli bir de dışardan bakın...Gördüğün şey baktığın yere göre değişir...

"hava yine karalık bir tane adam beni kovalıyor ben kaçmaya calışıyorum binanın içinde. Sonra adam beni vuruyor ama kanım akmıyor orda uyandım. "

Kovalanma,kaçmaya calışmak sıklıkla görülen ve bilinçaltında fazlasıyla anlam içeren rüyalardandır!!
rüyada olduğu gibi,normal hayatımızdaki endişelerimizin bir sonucu olabilir.
Bu rüyalarda saldırgan bir hayvan, insan ya da bir objeden kaçıyor olabilirsiniz. Bu kaçtığınız şey, muhtemelen size zarar verecek ya da öldürebilecek bir canlı ya da eylem olabilir.
Sizi kovalayan her neyse ondan kaçacak, saklanacak veya onu atladatmaya çalışacaksınız.

Tercih edeceğiniz hareket, gerçek hayatta korku ve stresle, çeşitli durumlara nasıl karşılık verdiğinize bağlı olabilir.
Çoğu zaman, onun karşısında duracağınıza, ondan kaçıyor ve onu atlatmaya çalışıyor olabilirsiniz.
Kendinize sorun, sizi kovalayan kişi kimdir, böylece korkularınız ve endişelerinize anlam verebilmeye başlayacaksınız.

Kovalayan kişiyle aranızdaki mesafeyi değerlendirin. Bu sizin olaya yakınlığınızı gösterir. Kovalayan kişi, size yakınlaşıyorsa,
bu olay sizin peşinizi rahat rahat bırakmayacak gibi, gözüküyor.

Kovalama rüyalarını görmenizin bir nedeni de, saldırıya yada mutsuz olabileceğiniz korkusudur.
Allah hakkınızda hayırlar nasib etsin, hayırlı adımlar atma gücü versin amin.selametle.

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

"Bunlara bakılırsa rüyam hayra yorumlanıyor"
O zaman o insan ile evlenin hayırlı olsun..kalbiniz bu konuda mutmain ise bizden yana Sorun yok azizim!!
acilangul1

Üst Alt