• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Futbol Maçı

BilgeKağan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum. Öncelikle sizinle bir sohbet edelim isterseniz. Şaka şaka. Rüyam da okulun bahcesinde futbol maci yapiyorduk. Benim birde asirtma golum var macta :) Bizm takimda bi futbolcu var ki onu sevmiyoruz. Takim olarak. Ama kim oldugunu bilmiyorum. Hatta arda turan ben gol atinca sevinip yanima geliyo ve (fb liyim) bizim takimdaki o adamdan hosnutsuzlugunu dile getiriyo. Ben de icimden tasdikliyorum. Neyse maci da seyirciler shanin ortasindan izliyo. Evt tam ortasindan. Cok kalabalik bir seyirci. Tesekkurler. Selamun aleykum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykum selam..
hayy hayy!!sırıtık.:,.:tamam:.
Adam maça gitmis. Aldigi bilet tribünün en uzak kösesinde. Yerine oturmus birinci devreyi güç bela seyretmis.
O arada ön tarafta tam ortada bir koltugun bos oldugunu fark etmis. Devre arasinda siralar arasindan geçip o bos yere ulasmis. Yan koltuktaki adama sormus:
- "Burasi bos mu?"
- "Bos, demis adam..."
- "Nasil oluyor bu tiklim tiklim dolu stadda bos yer kalmis..."
- "Orasi benim esimin, demis adam, aylar önce bu maç için almistik. Ama esim vefat etti..."
- "Çok üzüldüm, demis bizimki, ama dost ve akrabalarinizdan birine neden vermediniz bileti?"
- "Onlarin hepsi su anda cenazede, demis adam

rüyada futbol oynadığınızı görmek veya futbol maçında olduğunuzu görmek, çok zor bir sınava gireceğinize veya iş hayatınızda çetin rakiplerinizle
mücadele etmek zorunda kalacağınıza delaletir...

BilgeKağan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Tesekkurler. Universte sinavina hazirlaniyorum :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Tesekkurler. Universte sinavina hazirlaniyorum :)

:maasallah:cok zeki ve akilli bir genc kardesimizsiniz...
universitte sinavinda basarilli olmak istiyormusunuz? ben mac tan hiic anlamam.. top pesinde kosanlari cozemedim..topu nasil baskasindan kaptiklarini da ama bu sinavda nasil basarilli olacaginizin SIRRINI size verebilirim...

En yetenekli olduğunuz yanınızı bulmalı ve onun üzerinde durmalısıniz...
Boşuna zaman ve enerji kaybetmemek için neye kabiliyetli olduğunuzu anlamaya calisin.. mesela ben sizde soyle bir yetenek kesf ettim..sizin beyin ve zihninizin belli bir kapasitesi var.. ve cok cabuk konsantre olup ve konsantrenizi kaybediyorsunuz..
bunun icin sinavlara hazirlanirken sessiz ve yanliz bir odada dikkattinizi dagitmadan...calismalisiniz ve Zihninizi faydasız ve gereksiz bilgilerden aritip yeni ve sadece sinav icin gerekli bilgileri depo etmelisiniz....
anca bu sekilde basarili olabilirsiniz..
aklinizda baska bilgi ve endiseler oldukca yeni bilgilere yer bulamiyorsunuz...

Üst Alt