• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada garip yaratiklar gormek

• Konuyu başlatan tuğba
  • Başlangıç tarihi
T

tuğba

Kayıtsız
Misafir
Hayirli aksamlar dilerim ..
Ben okullar acilmadan once bir ruya gormustum. Ruyamda ailem ve ben yayladan evimize donuyorduk. Arabayi abim kullaniyordu. Ama evimize sapan yol yerine benim okuluma dogru gitmeye basladi benn itraz ettim ama okula varmistik bile sonra siniflara dagildik okula yeni gelen bi hoca vardi ve bize okul bahcesinin aslinda cok tehlikeli bir yer oldugunu kimsenin bunu farketmedigini ancak en kisa zamanda kapattiracagini soyledi sonra bize isterseniz gizlice girip bakalim dedi bizde birkac kisi pesinden gittik bahcenin tehlikeli kismi cevriliydi o alana girdik orda topragin altinda yasayan ve bazen ustune cikan dikenli baliklar vardi topragin ustunde ucan tehlikeli baliklar ve bu sekilde daha garip hayvanlarda vardi
ve arasira cikiyorlardi. Biraz uzun oldu sanirim ama hakkinizi helal edin simdiden tesekkur ederim emeginiz icin:)
Tugba dolu
yas 17
Mersin
ogrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar..
rüyada gorulen gorulmez yaratiklar genellikle Sizin korku endise sek suphe ve nefisten gelen vesveselerzan seklinde yorumlanir!!

rüyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin...
Sakın zanna düşmeyin! zandan uzak durun yoksa o zan sizi o yaratik gibi devamli pesinizden kovalar!!siz de her an endise icinde olursunuz..
zan bilip bilmeden baskalari hakkinda yorum yapmak, konusmak, bazen de duydugunuz sozlere biraz katarak ve abartarak degistirerek anlatmak...
Biliyorsunuz zannın mânâsını... Yâni elde kesin sabit demir gibi bir belge ve delil yok fakat zannediyor ve etrafiniza yayiyorsaniz buda
Kul Hakkina girer vebali altindan kalkamazsiniz kardesim....

Rüyalarınızda sizi korkutan ve bazen ortaya cikan şey aynı zamanda kişiliğinizin bir parçasını niteliyor da olabilir...
icinde bulundugunuz : öfke kıskançlık korku hatta muhtemelan aşk gibi duygular korkutucu imgelerin ortaya çıkışı olarak kabul edilebilir.
Bu duyguları rüyanızdaki kendi kendinize karşı gösteriyor yasiyor olabilirsiniz...

her insanin icinde bir Ben var bende Benden icerug oldugunu unutmayin...
"Ham ervah kusuru hep başkalarında arar. Hakikat ehli arifler ise kendilerinde.’

mesela baliklarin dogasi suda olmalari ama sizin ruyanizda toprak altinda ve dikenli olmalari cook garip degil mi?
Lutfen ne kadar sinirli olursaniz olun Sizi ne kadar acitsalarda insanlik fitrattinizdan vaz gecmeyin..

Kötü Huy Diken Gibidir
Mevlânâ hazretleri, Mesnevi’de kötü huyun insanın nefsine ve çevresine nasıl bir eziyet yaptığı hakkında şöyle bir hikaye anlatır:

Huysuz adamın biri bir gün herkesin gelip geçtiği yol üzerine dikenli çalılar diker. Yoldan geçenler her ne kadar “Bunları buradan sök at” dese de o bunların hiçbirine kulak asmaz.
Yine kendi bildiğini okur. O dikenli çalılar büyür yoldan geçen halkın ayağına takılır, onlara eziyet eder.
O yoldan geçenler perişan olur. Bu durum valiye kadar intikal edince vali onu yanına çağırır.

Dikenleri sökmesi için emreder. O da sökerim diye söz verir; ama bugün yarın diye ertelemeye devam eder.
Ne sökmem der ne de sökmeye teşebbüs eder.

Bir gün vali onu yanına çağırır; “Verdiği sözde durmayan adam, emrimi uygula!” diye sıkı sıkı tembihler. Ağır ikazlarda bulunur. Çalıları diken huysuz adam da şöyle der: “Önümde hayli günler var.
Merak etme nasıl olsa günün birinde sökerim.” Vali ise çabuk olmasını söyler ve onu uyarmaya devam eder.
Ama adam sözden anlamaz. Dikenler de kök salıp büyümeye devam eder.
; “Her gün sen yarın bu işi görürüm diyorsun ama günler geçip gittikçe o dikenler daha da kuvvetleniyor.

Onu sökecek olan da ihtiyarlıyor, kuvvetten düşüyor.
Sen de her bir kötü huyunu bir diken bil.
O dikenler kaç keredir senin ayaklarına battı. Kaç kere oldu seni kötü huyun yaraladı.
Sen kendi tabiatından hastalandın da duygusuzluğun yüzünden habersizsin.
Çirkin huyunun da başkalarını rahatsız ettiğini bilmiyorsun.
Sen şu dikeni gül fidanı haline getir. Gül fidanı ile onu aşıla. Böylece sendeki dikenler gül fidanı haline gelsin.

Genc Kardesiom Sozum sana degil Bana ve hepimize..
Mesneviden bir hikaye anlattim her kes Nasibince faydalansin diye..Hayirli Gunler..

"bir insanın kendi kendine yaptığını, cümle âlem bir araya
gelse yapamaz”

"Ben okullar acilmadan once bir ruya gormustum" demissiniz evet okulla baslamadan yenilenmek, degismek, olgunlasmak guzelesmek gerekir...:tamam:.hmmnn

Üst Alt