• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Geçmiş Görmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu Aleyküm. Kardeşim rüyamın tamamını hatırlamıyorum. Ben şuan 10.Sınıf öğrencisiyim. Rüyamda 7.Sınıfta oluyorum. Şaşırıyorum "Allah Allah ben 7. sınıfı okumuştum diyorum. Eski okulumun bahçesine giriyorum. Okulun bahçesinin önünde Deniz olmuş oluyor. Ama Deniz'in suyu çok güzel. Masmavi böyle koyu bir mavi. Bulanık değil, güzel bir mavi tonu. Güneş'de havada ama vakit akşamüstü oluyor. Batmak üzere yani güneş. Sonra sınıflara giriyoruz eski arkadaşlarım falan var. Bu kadarını hatırlıyorum kardeşim. Birde bana birisi şey dedi. Geçmiş zaman tarihlerinden birini gördüysen, tarihin ayrı bir önemi var dedi. Ben gördüğümde 7.Sınıfın ilk günüydü. Yani 20.09.2009 - 20 Eylül 2009 tarihi. Rüyamın ne anlamı olabilir? Şimdiden teşekkürler selametle kalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bayram.GIF

Aleyküm selam kardesim masallah bilginiz ve muhabbetiniz var..
gecenlerde Foruma yazmistim..Burada hizmet bekliyenler lutfen Sizlerde Hizmettin bir ucundan tutarak..Birbirimizden istifade edebiliriz..
Burasini sadece Rüya Yorumları Sitesine lutfen cevirmiyelim..
diye Sizi de Hizmette davet etmekteyim..
Lutfen arada bir Dua,HAYIRLI paylasimlarini bekleriz..

Hayirdir insallah..
Çoğu zaman rüyada geçmişi görmek özlemleri gösterir.
Çoğu zaman insanlar çocukluklarını sık görürler.
Bazı zamanlarda da insanlar geçmişte yaptıkları hataları sık görür, beyin bunları insana hatırlatıp onlardan ders çıkarmak gerektiğini hatırlatır.
20.09.2009 Tarihi Sizin icin bir mesaj,gecmisteki bir onemli olay,hatira-dir!

20.09.2009 Ramazan Bayrami idi..yaniliyormuyum?

Rüyada DENİZ Görmek; Arzuların gerçekleşmesine, mala, işe, sanata; bitimsiz ihtirasa, tehlikeli iş ve dünya münasebetlerine delaletir..
Hayirli aksamlar..

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim kardeşim hayırlı akşamlar. Bende çok isterim bilgi paylaşmayı. Fakat tatilde olsa çok yoğunum. Bilgisayara da sadece rüya için geçebiliyorum. Ama yinede bahane uydurmak olmaz. Kaşılığını verebilmek için elbet elimden geldiğince dua veya güzel paylaşımlar yapmaya çalışırım. Hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ins. kardesim insallah..aslinda Hepimiz çok yoğunuz..
Mesela Ben su an cayimi iciyorum biraz stress atiyorum saat 2.30 oglenden sonra..
aradaki zaman farkini unutmiyalim..
saat 3.00 de evladligimi ve koruyuculugunu yaptigim iki tane 6 yasinda cocugumu okuldan almak icin yolla cikacagim..
ordan onlari alip berekat resturanta yemege goturecegim..
eve getiremem.. cunku saat 5.00 is yerimde olmaliyim..
onlari yedirdikten sonra helal markette gidip evde peynir ve kahvaltilik bitmis onlari alacagim.. cunku yolumun ustunde..
ordan cocuklarin okul sonrasi ödev yapma kursu var..oraya goturecegim..1 saat sonra onlari alip vakfa birakacagim ve ordan kosarak isime yetismeliyim..
Is yerim stress, taciz edilmis cocuk hastahanesinde her pers. aksami Nöbetciyim..
ordan 8.00 cikarken Pizza siparisi verip evime Pizza ile dönerken KIZIMI Tip fakultesinden ve ufakliklarimi alacagim..
eve geldigimde cocuklari yedirip onlari temizleyip selavaat, dua ve masalarini okutup yatiracagim ki biraz nefes alabileyim..
iste boyle hepimiz cok yoğunuz..ama bundan ziyade bu hızlı, yaşam temposu bizleri YIPRATIYOR...

ama Hizmet icin de biraz zaman ayirabilelim ins..aslinda baskalarina hizmet verir iken kendi sorunlarimdan
ve Gurbetligimi de unuttugumu, rahatladigimi farkindayim..buda Muhabbetin SIRRI ve guzeligi iksiri olmali...
Hayirli Aksamlar..

Üst Alt