• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gelecekten haber almak

E

evrem

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm, bu sabah alarmımı 6 ya kurmuştum ama daha uykum olduğu için kapatıp tekrar uyudum, sonra da 6.45 vivarlarında kalktım o ara da dedemi ilk kez rüyamda gördüm. Dedem 11,12,2012 de vefat etti ben o zamndan beri her gece dua edip rüyama gelsin diye yalvarıyordum, bu güne kadar hiç gelmemişti. Rüyamda önce evimizde geldi elinde bir sürü poşet vardı yiyecek birşeyler getirmişti sanırım. Dedem torunlarını çok sever biz onun herşeyi idik o yüzden hemen kuzenlerimi kucağına aldı sonra da dışrı çıktık, ben de onun peşinden gittim, kapıda bana baktı en çok neyi özledin dedi, öldüğünü biliyordum ağladım ve her zamn yaptığım gibi yüzünü ellerimin arasına aldım. Dedem napıyorsun bakalım nereye gidiyorsun deyip yanaklarından öptüm, sonra elini tuttum, koluna girdim merdivenlerden aşağı yürüdük. Bana döndü 'ama deden sana küs dedi gözleri hep ağlamış gibi kırmızıydı 'ne oldu dede neden küssün küsme bana' dedim, bana'sen katille gideceksin' dedi sonra yukarı baktı 'hayır hayır kayınpederine evleneceksin' dedi ben de 'ne diyorsun dede öyle şey olur mu yapmam ben öyle birşey gerekirse evlenmem bile kimseyle' dedim sonra uyandım. Çok kötüyüm şu an, dedem ne demek istedi bu doğru olamaz dimi, lütfen yardımcı olun, dedem harika bir insandı ömrünü cami ve ibadet için harcadı ve yine o yolda öldü. Bir kuran kursu için yardım ederken inşaattan düştü allahım onu peygamberimizle aynı yaşta ve kendi evinde aldı ama bu ne demek lütfen yardım edin. Ben üniversite öğrencisiyim, tıp fakültesinde okuyorum ama normalde istanbul da oturuyorum 18 yaşındayım...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..
Mekani Cennet olsun..evet ölülerin soyledikleri gercek,tir!Cunku onlar Hak,Hakikkat Diyarindan gelmekteler..
ins.okuyup iyi bir Doktorda olursunuz..
Hay Allah iyiliginizi versin..
Ölünün rüya sahibine yemek vermesi, ummadığı bir yerden rızk elde etmesine delâlet eder
Dedeniz size sunu soyledi..Allahu Alem...
bana'sen tatille gideceksin' kayınpederine elleneceksin'.
yani sanirim sizin konustugunuz biri var..sizde masallah cok guzel,birazda kontrol etmeyi seven..birazcikda gencligin verdigi Bana hep bana..sevgi,ilgi, hersey Bana...
ve konustugunuz bugun veya gelecekte biri O da universitte ogrencisi..
Babasi sadece okul ile ilgilenmesini ve kendi istedigi bir KIZI dusundugu icin kayınpederine elleneceksin'dedi ....
Ben ilk kez boyle yorumladim ve ins.da boyle ciksin...

Ölülerimizi ve Ölümü Unutmayalım. "Her nefis ölümü tadacaktır.""
Yakınlarımızın ölümü durumunda onlara duâ göndermek, onlara gönderebileceğimiz en iyi hediyelerdendir.
Onlar duâlarımızdan hissedar oluyorlar ve istifade ediyorlar.

Ancak halk arasında yanlış ve mesnetsiz bir uygulamayla, kırkıncı veya elli ikinci gecelerde pahalı bir merasim düzenlemek ve bu merasimde parayla Kur’ân ve mevlit okutmak, âdet ve alışkanlıklarımızı tatmin etmiş olmanın ötesinde hiçbir faydası olmayan, Kur’ân ve sünnette de yeri olmayan davranışlardır. Lükse ve riyaya kaçıldığında, günahtan bile uzak değildir.

Onun adına ziyafet verilecekse, fakir fukara gözetilmek şartıyla ailenin maddeten müsait olduğu her zaman bu yapılabilir ve yapılmalıdır.
Ölenlerimize göndereceğimiz birer Fatihamız varsa, bunu kırkıncı veya elli ikinci gecelerin inhisarından ve tekelinden kurtarmalıyız. Dilimiz döndüğü kadar her zaman onlara duâ yapmamız, en makbul olanıdır...
Hayirli gunler...

Azeri

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada geleceği görmek, rüyada gelecekten haber almak, rüyada gaipten haber almak tabiri.
Selam sizlere, Azerbaycandan katiliyorum.. Rüyamda büyük bir deniz gördüm. Denizde beyaz büyük bir gemi vardi. Geminin icinde kendimi ve genc bir adam gördüm.
Genc hayatda tanidigim biriydi. Hemen yanimizda başka bir küçük gemi vardi. Onunda içinde iki çocuk biri oğlan biri kiz. 15-16 yaşlari olardi. Gaipden gelen bir ses bana dedi ki, bu genc senin gelecek kocan, bunlarda sizin cocuklarinizdir.. Bu ruyayi 2-3 kere tekrar gördüm. Ne anlama geldigini bilmek istiyorum. Sagolun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam iyi akşamlarAzeri rüyanız Hayr olsun Sizinle ,büyük bir sır paylaşmak istiyorum. Fala baktırmak,
kehanet, geleceği tahmin konuları insanlığın var olduğundan beri en çok da sıkıntıda, hasta, çaresiz, yorgun, umutsuz, merakli insan grupları tarafından ilgi görmüştür.

Rüyada Gaipten ses duymak,gelecekten haber almak;
Gaipten, bilinmezden gelen sesin kişiye verdiği mesaj veya söylenen şey bu rüyanın tabirinde belirleyici olacaktır.
Eğer gaipten gelen ses rüya sahibine güzel şeyler söylüyorsa bu rüya hayırlara yorulur ve kişi için rüyanın hikmetli olduğu tabir edilir ..
bunlar olabilir şeyler ,bunların olacağına buna ya inanırsın ya inanmazsın bu size kalmış bir karar....

Rüyada ses duymak;
kendi duygularınız yada başkalarının duyguları ile uyum içinde olduğunuzu gösterir.

Rüyada gaipten ses duyduğunu görmek;
gerçek yaşamınızda içinizdeki iyi ve kötü yanların çatışmasını simgeler. duyulan ses iyi mesaj veriyorsa içinizdeki iyi tarafın etkin, kötü ses, inleme, haykırma,
çığlık gibi ses ise içinizdeki karanlık, uğursuz tarafın etkin olduğunu gösterir.

Bana göre rüyanız gaipten ses duymaktan çok mesajın ne olduğu önemlidir.verilen mesajın anlamını incelemek, ona dikkat etmek gerektiğini gösterir.
olumsuz olduğu zaman; içinizdeki kötü tarafın etkin olduğunu göstermekte, bundan kurtulmak için arınmalı, olumlu düşünmeli, dua ve hayırdan eksik durmamalısınız. Allah'a sığınıp, O cc dan her şeyin hayırlısını istemek gerekli...selametle..

glsm11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamun aleyküm rüyamda bir kadının bana geleceğimle ilgili bir haber verdi. Ve bana "İleride çok beklenen , el üstünde tutulan bir kızın olacak ve 10 yaşına geldiğinde genital bölgesinden kanlar boşalacak. Hepiniz kurtarmak için uğraşacaksınız ama ölecek." Dedi. Bunu Allah rızası için yorumlar mısınız ? Babamın bu sıralar işinden emekli olma durumu var önceki gece istihareye yatmıştım ama hiçbir şey görmedim. Aynı durumu annemde de oldu. Allah rızası için yardımcı olur musunuz ? Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,iyi akşamlar,rüyanız Hayr Olsun
GELECEKTEN HABER ALMAK MÜMKÜN MÜ?

Gelecek bilinebilir mi? Şu ayet-i kerîme, haşmetli bir üslubla Allah’ın ilminin herşeyi kuşattığını ilân eder:
“Gaybın anahtarları Allah’ın katındadır. Onları ancak O bilir. Karada ve denizde ne varsa hepsini bilir. Düşen hiçbir yaprak ve yerin karanlıklarında hiçbir dane yoktur ki, Allah onu bilmesin. Yaş ve kuru ne varsa hepsi Kitab-ı Mübîn’dedir.” (En’am, 59).
Ayetin genel üslubundan anlaşılıyor ki, gayb, kapıları kilitli bir hazine gibidir.
Bu hazinenin anahtarları da Allah’ın elindedir. Nitekim şu ayet, genel bir hüküm olarak gaybı ve geleceği sadece Allahın bildiğini haber verir:
“De ki: Göklerde ve yerde Allah’dan başkası gaybı bilmez.” (Neml, 65)

Fakat her genel hükmün istisnaları olabilir. “Kuğular beyazdır” dediğimizde “genelde beyazdır” manası anlaşılabilir. Zira az da olsa siyah kuğular vardır.

“Geleceği hiç kimse bilemez mi? Allah, kendi katındaki gayb hazinelerinin anahtarını başkasına veremez mi?” şeklindeki sorularımıza, şu ayet bir açıklık getirmektedir:

Gaybı bilen O’dur. Gaybını, razı olduğu rasulden başkasına bildirmez” (Cin, 26-27). Demek ki, “Gaybı Allah’dan başkası bilemez”
hükmünün de bir istisnası söz konusudur. Allah’ın bildirmesi şartıyla gaybı Allah’dan başkası da bir derece bilebilir.

Rüyada gelecekten haber almak ;
Geleceğiniz için bir işaret olabilir de, olmayabilir de.
Günlük hayatta kafanıza takılan şeyler ile ilgili rüya görmek sıkça karşılaşılan doğal bir durumdur.

Gaybın insanlardan saklı tutulmasının önemli hikmetlerinden biri de insanın başına gelecek musibet ve belaları öğrenmemesidir.
Eğer insan mesela on sene sonra başına gelecek bir musibetin olduğunu fark etse, on yıl boyunca bunun etkisinde kalacak ve hayat kendisine zehir olacaktır.
Keza, bir kişiyi düşünün ki, yirmi yıl sonra filanca ayın filanca gününde öleceğini kesin olarak öğrenmiş olsa, bu yirmi yıl boyunca her gün adım adım ölüm yılı ve gününe doğru gittiğini bildiği için hayat onun için çekilmez bir bela olacaktır.
Bu gün kesin olmamakla beraber, kuvvetli bir ihtimalle öldürücü bir hastalık olan kansere yakalananların durumu bunun bir kanıtıdır. ..

Rüyada geleceği görmek, gelecek ile ilgili bir gelişmenin olduğunu görmek;
kafanıza geleceğiniz ile ilgili çok şeyi taktığınıza işarettir. Geleceğiniz ile yaşadığınız kaygılarınızın yersiz olduğu, istediğiniz gibi bir hayata kavuşmak için zamana ihtiyacınız olduğuna da delalet etmektedir.

Rüyada gelecek ile ilgili bir haber alınması ya da duyulması ,aynı zamanda rüyanızda gelecek ile ilgili bir şeyler görmek kişinin bilinçaltının da bir yansıması şeklinde tabir edilmektedir.

Babanız işinden emekli olmak için gereken sigortalılık süresi, gün prim ödeme ve yaş şartlarına tabi olunca hayirlisı ile emekli olur..

duaa..

Üst Alt