E
evrem
Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm, bu sabah alarmımı 6 ya kurmuştum ama daha uykum olduğu için kapatıp tekrar uyudum, sonra da 6.45 vivarlarında kalktım o ara da dedemi ilk kez rüyamda gördüm. Dedem 11,12,2012 de vefat etti ben o zamndan beri her gece dua edip rüyama gelsin diye yalvarıyordum, bu güne kadar hiç gelmemişti. Rüyamda önce evimizde geldi elinde bir sürü poşet vardı yiyecek birşeyler getirmişti sanırım. Dedem torunlarını çok sever biz onun herşeyi idik o yüzden hemen kuzenlerimi kucağına aldı sonra da dışrı çıktık, ben de onun peşinden gittim, kapıda bana baktı en çok neyi özledin dedi, öldüğünü biliyordum ağladım ve her zamn yaptığım gibi yüzünü ellerimin arasına aldım. Dedem napıyorsun bakalım nereye gidiyorsun deyip yanaklarından öptüm, sonra elini tuttum, koluna girdim merdivenlerden aşağı yürüdük. Bana döndü 'ama deden sana küs dedi gözleri hep ağlamış gibi kırmızıydı 'ne oldu dede neden küssün küsme bana' dedim, bana'sen katille gideceksin' dedi sonra yukarı baktı 'hayır hayır kayınpederine evleneceksin' dedi ben de 'ne diyorsun dede öyle şey olur mu yapmam ben öyle birşey gerekirse evlenmem bile kimseyle' dedim sonra uyandım. Çok kötüyüm şu an, dedem ne demek istedi bu doğru olamaz dimi, lütfen yardımcı olun, dedem harika bir insandı ömrünü cami ve ibadet için harcadı ve yine o yolda öldü. Bir kuran kursu için yardım ederken inşaattan düştü allahım onu peygamberimizle aynı yaşta ve kendi evinde aldı ama bu ne demek lütfen yardım edin. Ben üniversite öğrencisiyim, tıp fakültesinde okuyorum ama normalde istanbul da oturuyorum 18 yaşındayım...