• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gelin görmek neye işarettir?-Tabiri

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada gelin görmenin tabiri, rüyada gelin görmek islami, rüyada gelin damat görmek

Selamun aleyküm gönül sızım.
Ben evleneceğim insanı çok merak ediyordum, bu yüzden gece 2 rekat namaz kılıp Allaha bana evleneceğim insanı göstermesi için dua ettim ve sonra uyudum. Rüyamda tanıdığım bir genç kız evlenecekti ama üstünde gelinlik yoktu, beyaz bir kıyafet vardı ve ayakkabılarını bulamıyordu. Sonra damat gelmeyecek diye haber aldık ama sonra tekrar kararından vazgeçmiş ve gelmeye karar vermişti. Bizde damadı beklemeye başladık. Ben bir odaya girdim, orada bir şey aramaya başladım yanımdada bir erkek vardı, ben o odadan sonra sokağa çıktım. Dışarısı çok kalabalıktı, yine yanımda başka bir erkek gördüm bu erkek gülümsüyordu ama sonra yanına bir bayan geldi ve arabaya binip gittiler. Ondan sonra bende dışarıda damadı beklemeye devam ettim. Rüyamı yorumlarmısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam gönül Dostum 15 Yaşındasın Yarın kadar yaşayacağımıza dair bir garantimiz var mi..?varsa O zaman sohbet edelim..
Kiminle evleneceğim diyerek rüyaya yatılmaz. İnsanın rüyasında gördüğü kişiyi evleneceği kişi olarak kabul etmesi doğru değildir.
Rüya ile amel edilmez.

Çok insana rüyasında "sen filan kişiyle evleneceksin" denildiği halde rüyasında denilen değil de başka birisiyle evlenmiştir.
Bu gibi rüyalara itibar edilmemelidir...

Gelecek ile uğraşarak, kafa yorarak , Bu günü kaçırmayın.
Bugünün hakkını verenler ancak geleceği inşaa ederler…boş seyler ile uğraşmayın..enerjinizi olumlu şekilde şu an için harcayın..

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada gelin görmek ;daima iyiye yorumlanır. Kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günlere işaret eder.
hakkınızda hayırlısı Selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Gelin Görmek

Hayirli gunler ruyamda 4 tane gelin vardi bunlardan biri bendim ve halay cekiyorduk dugunde...acaba ruyam ne anlama geliyor cevap verirseniz sevinirim.

duayolunda

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanır. Kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günlere işaret eder. Rüyada gelin veya güveyi olduğunu görmek, evlenmeye, iyi ve kazancı bol işlere veya dünya işleriyle çokça meşgul olmaya işarettir. Evli kadının kendini gelin olarak görmesi, güzel bir kız çocuğu doğurmaya veya iyi bir işe başlamaya yorulur.

Üst Alt