• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gelin görmek

• Konuyu başlatan orhan elmas
  • Başlangıç tarihi
O

orhan elmas

Kayıtsız
Misafir
Rüyada gelin veya güveyi olduğunu görmek, evlenmeye, iyi ve kazancı bol işlere veya dünya işleriyle çokça meşgul olmaya işarettir.

Rüyada gelinlik görmek, Gelin olmak veya onu giymek genç kız için evlenmeye, bekar erkek için sevdiği kızla söz kesilmesine.

Orta yaşlı kadının gelinlik giymesi sevinç ve sürura, yaşlı kadının beyaz gelinlik giymesi vefat etmesine işaret eder. Güveyin tabiri de gelin gibidir.

Evli kadının kendini gelin olarak görmesi, güzel bir kız çocuğu doğurmaya veya iyi bir işe başlamaya yorulur.

Rüyada görülen gelinlik temiz ve güzel ise mutluluğa, yırtık yada kirliyse sonu belli olmayan evliliğe işaretle tabir olunur.

Bazı durumlarda rüyada gelin olmak, kadınlar için başarı olarak yorumlanır.

Genç ve güzel bir gelin görmek, helal mal ve serveti, meşru kazancı ifade eder.

Çirkin ve yaşlı gelin ise haram mal ve gayri meşru kazanç işaretidir.

Rüyada görülen gelin süslü olursa, bolluk ve ucuzluk alametidir. neşe, huzur, güzel haber, nasip kısmet, ve yaklaşan güzel günlere yorumlanır.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: selamün aleyküm, dün gece rüyamda ayrıldığım eşimi gördüm bütün aile bir aradaydık bana beni bırakma diye yalvarıyordu bu arada 2 tane gelin gördüm..saygılarımla allah razı olsun

Yorum: Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..

"eşimi gördüm bütün aile bir aradaydık bana beni bırakma diye yalvarıyordu"
çoğu zaman yaşanmış şeylere ve bilinçaltımızda yer eden olaylara işarettir Eskiye özlem ,muhasebe seklinde yorumlanir..

Rüyada gelin görmek: daima iyiye yorumlanır.
Gelin neşe, huzur, güzel haber ,nasip, kismet ve yaklaşan güzel Günlere yarumlanir Allahu alem..

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder..
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

nirvana

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
gelin görmek

selam aleyküm rüyamda halamın kızı ve onun 3 yaşındaki kızını ve onun eşinin bi akrabasını gelinlik giymiş olarak gördüm sınıftayız ders bitsin hemen gidelim diye bekliyoruz küçük çok güzel olmuş bende onu seviyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz ve Hayirli cumalar kardesim..
Hayırdır inşallah
Gelin neşe huzur güzel haber nasip kismet ve yaklaşan güzel Günlere yorumlanir Allahu alem..
ruyada gelinlik görmek :evlilik,iyi haber,terfi veya yeni bir olayın başlangıcı olarak yorumlanir..
ayrica; güzel haberler alınacağına; ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..

Özlemçik

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm size etkisinde kaldığım rüyamı anlatmak istiyorum.ayrıca yaptığınız bunca yorumlarınızdan dolayı ALLAH sizden binlerce razı olsun... Ben rüyamda akrabamızın kına gecesine gidiyorum kalabalıktı.üzerimde kırmızı yöresel elbise ve başımda kırmız şık bir şal vardı bu rüyada kendi kendime bu nedir nasıl giyindim şaşırmış anlamaya çalışıyorum birde baktım önümde bir gelin bana bakarak mutlu neşeli birşekilde koşarak gidiyordu bir baktım kardeşimle beraber danımadığım birinin arabasına bindik. Sizce Bu neyi işaret ediyor. hmmnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam cumlemizden Hayirdir insallah..
kardesim olaylara Hikmet ve kader penceresinden de bakmayi unutmayin..
Gelin neşe huzur güzel haber nasip kismet ve yaklaşan güzel Günlere yarumlanir Allahu alem..

Rüyada kıyafet, elbise, giysi, giyecek, kıyafetlerini görmek dış dünyada nasıl algılandığınıza işaret eder.
Elbiseler ayrıca toplumsal statünüzü de belirtmektedir
Kırmızı elbise; mutluluğa ve ibadet ehli olacağınıza…ayrica yakında romantik bir aşk iliski kismet yaşarken ayni anda ic ice beraber birtakım tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir.
Her nimet kulfetti ve imtihani ile de gelir..
Gerçek yaşamınızda duygusal bakımdan tutkulu bir yola girdiğinizi ve sonunda istediginize ulasacaginiza delalettir..
Hayirli aksamlar..

Yöresel elbise; fakirliğe…safliga temizlige isarettir.hayirli geceler.

kraliçe

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada gelin görmek

Ben bekar bir genç kızım evlenmek istiyorum. Rüyamdada ayakta boncuk gibi dizilmiş bir sürü gelin gördüm. Ben bu gelinlerin gelinliklerine bakıyordum bir tanesinin gelinliği çok açıktı ve bende ona senin gelinliğin çok açık güzel değil dedim ve orda uyandım yorumunuz için teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Hayirli gunler..
güzel kraliçe kardesim her yerde, forum ve meslekte oldugu gibi burasinin da bir adabı usulu vardır...
Bu Size ilk uyarimiz degil ..kacincisi Allah bilir lutfen Ruya yorumunuzu yataktan duser gibi sormayin..
cunku ruya yorumlari sormak icin kurallar vardir..
simdi biz bunlari sizin icin cignersek diger kardeslerimize haksizlik olmaz mi?
Edep ile Gelen, Lütuf ile Gider..
Edeb, her şeyi gereğince ve yerince yapmaktır.
Arifler: "Önce usul, sonra vusul" demişlerdir. Yani, maksadına ulaşmak isteyen kimse, önce o işin usulüne göre yola çıkarsa, hedefine varır, yoksa yolda kalır..

kardesim nicin illa selam vermemeye direndiginizin sebebini sorabilirmiyim?
Siz arkadaslariniz ile nasil soze baslarsiniz bunu da merak ediyorum..
mesela ben Hayirli gunlar, Hayirli aksamlar.. Merhaba ,Selamun Aleykum diye baslarim...
YA SABIR...

Selamsiz Ruya yorumu istiyenler..Lutfen Selamsiz geldiginiz gibi Sabahsiz Yorumsuz hikmetsiz de
da gidebilirsiniz...cunku Sevgili peygamber efendimiz sav buyuruyor..

"Selam vermeden söze başlayan kimseye selam verinceye kadar cevap
vermeyin.” (Taberani). “

https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

nuricihan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayirli gunler olsun ablacigim nasilsin
Ablacigim ben ruyada denizin ortasinda bir botun uzerinde beyaz gelinlik giymis bir gelin ve sanirim bir damat gordum damati tam olarak hatirlamiyorum botun etrafindada cok guzel mor renkte salkimsalkim taze akasya yada salkim sogut cicekleri cicegin ismini bilmiyorum vee beyaz taze laleler gordum deniz uzerinde botla gidiyorlardi vee eyleniyorlardi birara bot devrilir gibi oldu gelin denizdde suyun icindeydi ve gayet mutluydu
Ablacigim benim sehir disinda olan bir erkek arkadasim var bana zaman ayiramiyordu soyledigimdede cok yogun oldugunu soyluyordu enson olayda dayanamayip ayrildim 5gun oldu cok ozluyorum kendiside cok inattir donmez diyorum bende aramaya korkuyorum
Ablacigim biliyorum gunah oldugunu ama bana bir kadin fala bakti eger onunla evlenirsen mutsuz olacaksin ve bosanacaksin sana cift kismet gorunuyor dedi yillar once yildiznsme bakan biride bunu soylemisti oyuzfen cok korkuyorm ne yapacagimi bilmiyorum abla bana duaet yalvaririm hayirlisi neyse onun olmasi icin bu olaylar elimi bagliyor sma onu ozluyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de hayırlı gunler kardesim,
Hamd olsun iyiyim..Ya Siz nasilsiniz ?
Hayirdir insallah..
gaybı ve geleceği sadece Allah bildiğini UNUTMAYIN..

Gelin neşe, huzur, güzel haber ,nasip, kismet ve yaklaşan güzel Günlere yarumlanir Allahu alem..
ruyada gelinlik görmek :evlilik,iyi haber,terfi veya yeni bir olayın başlangıcı olarak yorumlanir..
ayrica; güzel haberler alınacağına; ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.
kardesim bu iliski cocuk oyuncagi degil her KIZDIGINIZ da ayrilirsaniz!!Sevgi de Tehdit degil Anlayis ve guzel bir iletisim gerekli..
Sevginin yapamadigini kavga, tartisma, tehdit, ayrilma hic bir seyi basaramaz..
iki tarafda bot devrilir yani Hayat ve kaybedersiniz..
mademki ayrildiniz biraz daha sabr edin ve kendi kendiniz ile butun bunlarin bu iliskinizin muhasebesini yapin!!
ondan ayrilsaniz bile bir baskasini sevmeye ,baskasi ile beraber olmaya HAZIRMISINIZ ?
ve bunlari iyice dusunup, tasindiktan sonra bir KARAR verirsiniz insallah..

Enes001

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Gelin Görmek

Selamün Aleyküm,

Ben İstanbul'da üniversite öğrencisiyim. 20 yaşındayım, erkeğim.

Rüyamda bir odadayım ve odada 2-3 koltuk var. Koltuklarda annem, başörtülü gelinlik giymiş bir kız ve onun babası oturuyor. Gelinin yanına gidip ona bakıyorum, çok güzel ve genç olduğunu farkediyorum. Daha sonra geline elimi uzatıyorum ve o da bana bakıyor elimi tutuyor, gelini ayağa kaldırıyorum. Elini tutuyorum birbirimize bakıyoruz (O an gerçekten aradığım kızı bulmuş gibi hissettim ve çok mutluydum). Daha sonra annemin yanına gidip bu kız kaç yaşında diyorum, "12 yaşında" diyor, bende sinirlenip ona kızıyorum bu yaştaki kızı bana nasıl buldun diye. Annem " O çocuk değil hem genç kız ve sen mezun olana kadar büyüyecek" diyor.

Bende babasının uzun boylu olduğunu rüyanın başında görmüştüm, benim boyum 1.68 civarıdır. O büyüyünce boyu beni çok geçer evlenemeyiz diye anneme kızıyorum (Bağırmadan) . Daha sonra uyandım.

Yorumunuzu bekliyorum, Allah (c.c) razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Enes kardeş..
Genç ve güzel bir gelin görmek, helal mal ve serveti, meşru kazancı ifade eder..
hayatınızı huzurlu bir şekilde yaşamak için sabretmeyi öğrenmeniz gerektiğinize yorumlanir..

Yaşamımız boyunca belki de her gün ihtiyaç duyacağımız bir şey sabır… Hatta bırakın ihtiyaç duymayı, huzurlu bir şekilde yaşamanın da en büyük anahtarlarındandır..
Sabrı öğrenmenin temelinde durumları gözünüzde çok büyütmemek ve aceleye getirmemek yatıyor.
Sakinlik beraberinde sabrı getireceğinden; telaş da haliyle sabrı bir o kadar uzaklaştırır. O yüzden bir şeyleri hızlandırmaktan bir an önce vazgeçin.

Olabilir; bazı durumlar karşısında elden hiçbir şey gelmez. Bu gibi yapabileceğimiz hiçbir şeyin olmadığı durumlarda tuttuğunuzu bırakabilirsiniz!
O olmazsa bu olur!!dünyanın sonu değil ya...

Madem elinizden bir şey gelmiyor; zihninizi, bedeninizi, sabrınızı, duygularınızı başka bir şeye yönlendirin.
Tutmayı bıraktığınız durumu da vakit kaybı olarak görmeyin; ondan ders aldığınızı ve bu dersin sonraki durumlarda yolunuzu belirleyeceğini kendinize hatırlatın.
Unutmayın; "Sabrın sonu selamete gebedir..!"

içinde bulunduğun ruh hali, korku ,umut ve sevinçlerini bir arada değerlendirerek rüyanın mesajını kendin tespit edebilirsiniz...

fatıma93

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamün aleyküm,
Ben rüyamda bir gelin gördüm. O gelin bizim ailedenmiş. Ablam olabilir.. Vefat eden ablam.. Sonra ablam gelinliğiyle bizim eve geliyordu. Çok güzel olmuştu. ben de ona diyordum ki kocanın yanına git burda durma hem akşama yemek hazırlayacağız o zaman kocanla beraber gel dedim. Sonra akşam için yemek hazırladık. Evimiz çok geniş olmuş ve bizim evin balkonu kocaman olmuştu. Ben balkona masa götürdüm vefa eden annemle ablam gelecek diye yemekleri sofrayı hazırladık. Ablam geldi eşi geldi her şey çok güzeldi. Evimiz bembeyazdı. Ben markete gidiyordum halamla. Markette bir tane sarı şal gördüm ama yazlıktı. Sonra elime aldım ve baktım ki şal kırmızı ve kışlık olmuş. Ben çok beğeniyordum alayım dedim başörtüm olsun dedim. Şalın fiyatı da 25 tlydi. Sonra kız kardeşim geldi kedisine marketten penye alıyordu babamla. Babam kardeşimi ve beni sürekli azarlıyordu. Halamla marketten çıktım halamın evine gittim. Halamın evi de çok geniş ve büyükmüş ve ben ilk kez gidiyordum. Sonra biz ailecek bir eve taşınıyorduk ev de gayet güzeldi. Ama apartmanın en üst katlarındaydı. Çok mutluydum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada gelin görmenin pek çok anlamı vardır.
gelin neşe, huzur, güzel haber ve yaklaşan güzel günler demektir..Genç ve güzel bir gelin görmek, helal mal ve serveti, meşru kazancı ifade eder..
hayatınızı huzurlu bir şekilde yaşamak için sabretmeyi öğrenmeniz gerektiğinize yorumlanir..

Rüyada Ölmüş Birini Gelinlikle Görmek ;
Rüyada gelinlikle görülen kişi eğer ölmüş ise gören kişinin rahata ereceğine ve görenin evlilkte umudunu yitirdiği birisi ile tekrar ortaya çikmasina
ve gelinlik ile görülen ölmüş kimse huzurda ve Allah bilir Cennete olmasina da yorumlanabilir..işarettir.

Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanır.ALLAH 'ım Hakkınızda Hayırlısı Neyse Bize Onu Nasip etsin amin..

duaa..

katre-i Matemm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gelin olmak görmek

Rüyada gelin olmak, rüyada gelin görmek, rüyada gelinlik giymek tabiri.
Selamun aleykum. Allahin rahmeti ve bereketi uzerinize olsun. Hayatimda şuan biri yok. Ve ben rüyamda tesetturlu bir gelinlik giydigimi ve damadi gördüm. Bütün akrabalarim gelmişti. Gelin olmuştum. Beyazlar icinde kapali bir gelindim. Yengem amcamin esi, akrabalara diyordu ki, o güzel gelin olmaz falan. Akrabalarda çok güzel olmuş dediler. Sonra ben içeri girdim ve uyandim. Rüyam bu kadar hayirli günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
rüyada tesettürlü, türbanlı gelinlik giydiğini görmek

Ve Aleykümselam Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi, mağfiret ve hidayeti üzerinize olsun Hayırdır inşallah
Rüyada gelinlik görmek:
daima iyiye yorumlanır. güzel haber nasip kismet ve yaklaşan güzel Günlere,evlilik,iyi haber,terfi veya yeni bir olayın başlangıcı olarak yorumlanir..

Rüyada beyaz gelinlik giydiğini görmek;
tüm genç kızların gördüğü bir ortak rüyadır ve genel olarak yeni, temiz gelinlik mutluluk, pozitif, güzel gelişmeleri işaret ederken, pis veya eski gelinlik bunun tersini ifade eder.

Rüyada tesettürlü, türbanlı Gelinlik Giymek;
Kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günlere işarettir. Hayalini kurduğu saygınlığa yorulur. Bu rüya aynı zamanda duygusal ve islami istikrar ile alakalıdır..
Gelinlik size yakışmışsa olayların seyri iyi yönde olacak demektir...

"Yengem amcamin esi, akrabalara diyordu ki, o güzel gelin olmaz falan"
Başkalarını sizin hakkınızda söylediklerine kafayı takmayı bırakın!!Başkalarının sizin için ne düşündükleri önemli değil, önemli olan sizin kendi hakkınızda ne düşündüklerinizdir..

Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder.selametle..

acilangul1

Ayse57

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm
Rüyada güzel beyaz temiz bir gelinlik vardı,bir de tanımadıgın bir damat ve benim oldugum yerde yanımda duruyordu ve bir bayan lila bir gecelik giymiş ortada gezinip duruyordu .ben gelinliği elime aldım ve o an gelinligin üstünde cok güzel kırmızı güller oldugunu gördüm ve sandalye üstüne koydum bu gelinligi kim giyecek diye sordum ve bir ses bu gelinligi sen giyeceksin iki rekat da namaz kılacaksın dedi.
Cvp icin simdi den teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi, mağfiret ve hidayeti üzerinize olsun Hayırdır inşallah
Rüyada gelinlik görmek:
daima iyiye yorumlanır. güzel haber nasip kismet ve yaklaşan güzel Günlere,evlilik,iyi haber,terfi veya yeni bir olayın başlangıcı olarak yorumlanir..

Rüyada beyaz gelinlik giydiğini görmek;
tüm genç kızların ,bekarlarin,gördüğü bir ortak rüyadır ve genel olarak yeni, temiz gelinlik mutluluk, pozitif, güzel gelişmeleri işaret ederken, pis veya eski gelinlik bunun tersini ifade eder.

Rüyada gelinliğin üstünde kırmızı güller olduğunu görmek;
evlilik konusunda bazı tartışma bazen de aile hayatında yaşanacak sorunlara delalet eder.

Rüyada Kırmızı gül;
aşk, tutku, arzu, kadınlık, birlik, bir araya gelme isteği ve romantizm ,sadakat konularında mesaj verir..

Gördüğünüz rüya sorunların çözümüne ve yakın zamanda yaşanılacak güzel anlara
sevinç ve mutluluk dolu günlerin sizi beklediğini müjdelemektedir..
yeterki oturuşunuza kalkışınıza ve de hal ve hareketlerinize dikkat edin selametle..

Üst Alt