• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gelin olduğunu görmek

esvedu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gelin olduğunu görmek.
Selamın aleykum. Ben ayrildigim sevgilim için dört gündür istihareye yatıyorum her defasında içim rahat uyandim en son rüyamda gelin olduğumu ve yanımda damadı gördüm ama damat sevgilim değildi. Gelinligim beyaz ve kabarikti güzeldi takı töreni yapılıyor altınlar takıliyordu. Ne manaya gelir bu rüya Allah rızası için yorumlayabilir misiniz?Şimdiden teşekkürler. Dua ile..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyanız hayr olsun.
Rüyada gelin olduğunu görmek;
Gelin olduğunu gören bekar ise evlenir,yada beklenmedik nasip ve kısmeti olur..başarı ,yenilik bir değişim olarak yorumlanır

Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutluluğa, yırtık ya da kirliyse sonu belli olmayan evliliğe işarettir.

"damadı gördüm ama damat sevgilim değildi"
Allahu alem evleneceğiniz kimse ayrildiğiniz sevgili olmiyacak....

kendinize, kalbinize biraz zaman verin Ya Hu...
her şeyin bir vakti, zamanı vardır. O zaman geldiğinde, sebepler devreye girer ve istenen durum hasıl olur........

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder..
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun
..

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/36243-kendinize-biraz-zaman-verin.html

esvedu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun yorumunuz için çok teşekkürler :) haklısınız zamana bırakmak gerek lakin onun adına niyet etmiştim hayirliysa bana göster Rabbim diye.. Bakalım Mevlam neyler.. Rabbim yardımcınız olsun Hayırlı günler

Üst Alt