• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gelin ve damat görmek

melekgündüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam ben gecenlerde rüyamda dayimin kizi Nalin i gördüm kendisi yetimdir,ona yiyecek birsey yani cevizli sucuk almak istiyordum.
Birlikte dükkanin yanindan gectik , cevizli sucuk bize uzak oldugu icin elimiz yetismedi almadik, ordan baska bir yere gittik teras katindaydik sanki,ordan asagiya bakiyorduk, orda bir gelin ve damat vardi yüzyüze bakiyorlardi.
Gelin damattan daha uzundu..biraz karisik seyler gördüm..
Yorumlariniz icin Tesekkür ederim Rabbim Yar ve Yardimciniz olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli geceler Hayirdir insallah..
Rüyada gelin görmek veya güveyi görmek, evlilik yolunun açıldığına, iyi ve kazancı bol işlere veya dünya işleriyle çokça meşgul olmaya işarettir.
Rüyada bir damat, damat birini görmek uyanık yaşamınızdaki güçlü bir iddiayı sezgilerinizle birleştirerek çözeceğinizi işaret eder.

Tuğba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gelin, damak ve gökten kalp yağıdığını görmek

Selamünaleyküm ablacığım, hayırlı günler.
Geçenlerde rüyamda bir gelin ve bir damat gördüm. Bir eve giriyorlardı, düğünleri o evde olacakmış. İkisini arabadan inerken gördüm, sonra bir anda babamla (tsunami rüyalarımda olduğu gibi) mutfakta ayaktaydık. Pencereden dışarıya bakıyorduk ama çok mutlu hissediyordum. Gri bulutlar göz hizamızdaydı ve kıpkırmızı kalpler yağıyordu bulutlardan (çıkartmalarda olur ya) şekerleme kıvamındaydı. Bunu görünce hissediyordunuz ama alıp dokunmadım. Sonra yine o gelinle damadın girdiği evin önündeydim heryer bembeyazdı ve kalpler yere düşüyordu. Yağmur gibi kalp yağıyordu, çok hoştu bembeyaz kar üzerine yağan kalpler:tamam:...
Güzel mutlu bir anlamı olduğunu tahmin ediyorum ablacım çok teşekkür ederim :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam kardesim Size de hayırlı günler.
Hayirdir insallah..
Rüyada gelin görmek ;daima iyiye yorumlanır. Gelin kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günler demektir.

Rüyada bir damat, damat birini görmek;yaşamınızdaki güçlü bir iddiayı sezgilerinizle birleştirerek çözeceğinizi işaret eder.
Rüyada gökten kalp yağıdığını görmek ;
Kalp vücudun hayat merkezi olduğu kadar, duygu ve his bakımından en hassas noktasıdır, iyilik, açıklık ve sırların korunduğu ve üretildiği yerdir.
Bundan dolayı da kalp konusunda görülecek rüyalar bütün bu hususlar göz önüne alınarak rüyanın oluşuna göre yorumlanmalıdır.

ama gökten kalp yağıdığını görmek ;Allah-in rahmetti, hikmetti olarak tabir edilir..
Gönül makâmı aşk makâmıdır. Gönül makâmı kalptir ve kalpler Allah’ın elindedir.
"Birini seviyorsanız o'nu Allah'tan isteyin. Kalpler Allah'ın elindedir. "Mevlana
bu kıpkırmızı kalpler sana Allah-in lutfu Onlara iyi bak..

Duygularım şaha kalktı yine
her daim elime yüzüme bulaştırdım sevdayı
bu sefer uzak eyle bana vedayı
en içten yakarışlarım sardı ıssız odamı

RABBİM !
” Ya yükümü hafiflet
Ya da bu aciz kuluna güç lûtfet
Bir inşirah kadar ferahlık bahşet….”

LEYLİİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler.. Rüyamda iki kişilik eski model kadife bir koltukta gelin ve damat oturuyor. Gelinin yüzünde gülümseme varken damat yüzü donuk ve ifadesiz. Ayrıca aralarında siyah birşey daha doğrusu simsiyah takım giyinmiş bir adam var.Yüzü damada yönelik ve ona yakın duruyor.Aralarında paravan gibi duruyor.Gelinle damat birbirine bakmıyor görmüyor..Yorumlarsanız sevinirim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler.. Hayirdir inşallah..
Rüyada gelin görmek ;
daima iyiye yorumlanır. Gelin kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günler demektir.

Rüyada bir damat, damat birini görmek;yaşamınızdaki güçlü bir iddiayı sezgilerinizle birleştirerek çözeceğinizi işaret eder.

"Gelinle damat birbirine bakmıyor görmüyor"
Görmüş olduğunuz rüya, reel yaşamınızda ulaşmayı amaçladığınız hedef veya gerçekleşmesini istediğiniz bir konu hakkında derin kaygılarınız olduğunu, yada halen geçmişiniz bu günüzü olumsuz etkiliyor let it go...
kafanızın ,vicdanınızın karıştığını ancak tüm engelleri aşıp Allahin izni ile amaca ulaşıp, huzura kavuşacağınızı temsil etmektedir.

Bir köyde her gün birbirinin aynı geçmekteymiş.. Köy halk farklılığın ne olduğun bilmezmiş..Konuştukları konular bile hep birbirinin tekrarıymış.Bir gün bu köyün hiç alışık olmadığı bir olay yaşanmış.Köyün meydanında ileri doğru yürüyen üç adam belirmiş.
Her birinin bir önünde bir arkasında taşıdığı iki torbası varmış.Köy halkı buna çok şaşırmış.Bu adamların torbalarında ne taşıdığını merak etmişler.Nihayet içlerinden biri sormaya cesaret etmiş.

Birinci adam şöyle cevap vermiş :"Önümdeki torbada geçmişin acılarını,nefretlerini ve kendime dair kötü düşüncelerimi taşıyorum.
Arkamdaki torbada ise geleceğim,hedeflerim var.yaşamdan istediğim tüm güzellikler de onun içinde.
Ama önümdeki torba o kadar ağır ki ilerleyemiyorum."

İkinci adamsa :"Ben önümdeki torbaya geleceğin umutlarını koydum.Elde etmek istediğim başarıları da ekledim.
Arkamdaki torbada ise keşkelerim,hüzünlerim,gözyaşlarım var.Arkamdaki torba o kadar ağır ki ben ileri gitmek istedikçe,beni hep geriye doğru çekiyor."diye cevap vermiş.

Onların çok önünde giden üçüncüsünün açıklaması ise köy halkını çok etkilemiş."Ben" demiş adam gülümseyerek; "Geçmişin tüm sıkıntısını,kederini arkamdaki torbaya doldurdum.Geleceğimin mutluluğu,başarısı ise önümdeki torbada.Arkadaşlarımın aksine rahatlıkla ve hızlı ileri doğru gidiyorum.
Çünkü benim arkamdaki torba delik.Bu yüzden o kadar hafif ki hiç hissetmiyorum bile!"

Geçmişiniz size ait.Onları değiştiremezsiniz..!! Ama siz geçmişin aynasına bakarak bugününüzü yaşıyorsanız,geçmişiniz bugününüzü çalacaktır.

Yarın yaşayacağınız zaferi belirleyen,bugününüzü nasıl geçirdiğinizdir.Siz bugününüzü geçmişin sıkıntılarıyla harcarsanız, yarını da kaybedersiniz.

Sağlıklı olan ise geçmişi ve geleceği tamamen bir kenara atmak değildir. Geçmişin acı yüklerinden ve geleceğin kaygı dolu düşüncelerinden arındırılmış, geçmişinizin deneyimlerini ve geleceğinizin planlarını yanınıza alarak,bugün de mutlu olabilmektir...

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/34527-let-go.html

Üst Alt