• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada genç kız görmek

ALİCAN

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamınaleyküm. Hayatımın en zor yılını yaşamaktayım. Rüyamda evli olduğum halde elimi tutan benle evlenmek isteyen genç bir kız gördüm. Merdivenlere çıkarken tanımadığım yanımda sessizce ağlayarak yukarı kaçan bir başka kıza neden ağlıyarak yukarı kaçıyosun diye seslendim, bana cevap vermeden kaçtı. Merdivenlerin başında orta yaşlı bir bayan olan bir akrabamı gördüm. Bana ailemle olan sıkıntılarımı söyledi..durumum çok iyidi ekonomik nedenlerden dolayı iflas ettim. Yuvamda bölündü. Allah rızası için bana yardımcı olun. Allah büyüktür uludur. Hepimizin yardımcısı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz Hayirdir insallah...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Rüyada genç kizlar görmek hayir ve menfaat görecegine delalet eder. Genç ve güzel bir kiz görmek, onunla konusmak, gülüsmek, dünyada saadete, büyük rizka, mala ve paraya delalet eder...
lakin unutmayin her ruya kisinin icinde bulundugu ortam ve sartlara gore yorumlanlanir..
burada gordugunuz genç ;kız bir umut, bir cikis KAPISI, bir arayis icinde oldugunuza delalettir..
insanlar boyle en zor durumlar yasadiginda ya Aileler bölünür,,
yada birbirine daha cook kenetlenir..
bunlar hepsi gecici .. ama siz su an ailenizi, toplamaya, kurtarmaya calisin..ondan sonrasi hersey zaten kendiliginden zaman ile toparlanir ins..
Hayirli gunler..

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada başörtülü genç kızlar görmek

Rüyada başörtülü genç kızlar görmek, rüyada genç kız görmek yorumu.
Merhabalar gönül sızım hocam ve merhabalar herkese,
Ben 28 yaşında genç bir kızım. Bunu söylememin sebebi rüyamda gördüklerim. Rüya yorumunun cinsiyete göre değişeceğini tahmin ettiğim için bu açıklamayı yaptım. Rüyamda 9 kat aşağıda olan bana çok tuhaf geldi ama güya diskoya gitmişim. Ama oranın diskoyla pek bir alakası yok gerçi hiç diskoya gitmedim ama burası duvarları yerler çimento beton olan bir yerdi ve küçük de bir pencere vardı ama pencerenin açılmakulpu tahtası filan yoktu. Sonra buraya başörtülü genç kızlardan oluşan bir grup geliyor. Böyle garip bir rüya gördüm. Ben pek bir anlam veremedim. Gönül sızım hocam yorumlarsa çok memnun olacağım. Teşekkürler. Sağlıklı, huzurlu, başarılı günler dilerim:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
rüyada başörtülü genç kızlar görmek;
Temiz, İffetli kızlar ,arkadaş çevresi içinde bulunmanız sizin için daha hayırlıdır..

nerelere ve kimler ile takıldığınıza dikkat edin!!Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar...selametle..

brrvoacilangul1

Üst Alt