• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gercekleri görmek

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Gönül dostlarim,

öncelikle Ramazan-i Serifinizi kutlar hayirlara vesile olmasini cani gönülden niyaz ederim.

Rüyamda eski yakin iki arkadasimi gördüm, öncelikle sunu belirtmeliyimki bu iki arkadasim 3 yil önce nedenini bilmedigim bir sekilde hayatimdan ansizin cikip gittiler ve geride bir enkaz birakarak, o enkazin altinda kalan ben oldum ne yazikki.

Rüyamda ansizin onlarla karsilasiyorum alisveris yerinde, ve birzamanlar en cok samimi oldugum arkadasim beni görünce masumlasiyor ve pismanlik ile bana sariliyor digeri ise daha mesafeli uzak duruyor, sonra evlerine davet ediyorlar beni basimda basörtüm yanlarinda oturuyorum, ikisi yanyana oturuyor, ve ben o bana soguk davranan arkadasima eski esinden bahsediyorum, onu gördügümde yeniden evine döndügünden bahsettigini söylüyorum anlattikca bana olan tepkisi dahada artiyor ve yüz ifadesi dikkatimi cekiyor hemen masanin altina bakiyorum diger arkdasimin ayagina vuruyor beni göstererek bana inanmadigini ifade edercesine, hemen farkedince masadan kalkiyorum size yazik ben sizinle gördügüm rüyayi gercekleri paylasiyorum ama sizin yaptiginiza bakin diyip basörtümü düzelterek odadan ayrilirken o soguk duran arkadasim emel ben daha dün söyledim arkadasima keske emel gelse eskisi gibi diye ve sen bugün ansizin geldin neden herseyi bu kadar hissediyorsun diye bana söyleniyor tepkiyle, bende diyorumki bunda kizacak birsey yoktuki telepati kurmusuz eskisi gibi diyip yanlarindan ayrildim, disarida bekleyen simsiyah bir arabaya bakarak gectim gittim o siyah araba ise bana soguk davranan arkadasimin eski esine aitmis,, rüya karisikti ve uyandigimda rüya olduguna sevindigim bir an yasadim.

ALLAH yar ve yardimciniz olsun kardeslerim eger yorumlayamazsaniz yogunluktan ötürü caniniz sagolsun, kolay gelsin hepinize, selamlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam,Gönül dostum..
Senin de Ramazan-i Serifinizi kutlar hayirlara vesile olmasini cani gönülden niyaz ederim...

Kimya-yı Saadet Kardeşim..gerçek hayatın katlanılmazlığı, kendine ve başkalarına tahammülsüzlük sebebiyle günümüz insanının daha çok başına gelmeye başlayan durum.
artık birey, depresyonda olduğunun dahi farkında değil...
halbuki çağımızın en ciddi hastalıklarından biri. depresyon halinde kişi, gerçek hayatı yaşamayı kaldıramadığından, sürekli uykuya kaçar.
çoğu insan, böyle durumlarda güzel rüyalar görür...ya da geçmişe ait hesaplasmalar..ile kabus ile uyanir...

beyin,kalp ve duygular; bir biçimde kendini iyileştirmeye çalışıyor çünkü...böyle zamanlarda rüyalar bilincalti, vicdandan dogar yani Size Sizi anlatmaya calismaktadir...
rüyada iken gerçek hayatta olmadığınıza ve yaşama eylemini uykuda geçirdiğinize göre, o rüyalar yaşanmıştır zaten...
veya vicdaninizda yaşanmasi gerekli oldugunu inandiginiz icin bu tur rüyalar görülür..

Rahat uyumayı özledim. Yastığa kafam gömüldüğünde, uçup gitmeyi özledim. Özlediğim çok şey var, sanki şu anlarında hayatımın,
cehennemi,kararsizligi cennet ile cehennem arasinda Sırat Köprüsünde gibiyim...
her dakika arası inleyerek sürünen uzun, şekilli sual soruluyor hayattimin muhasebesi yapiliyor gibi gergin bir ortamdayim..

Her daim geçmişle savaştım, gençken daha güzeldi, daha sakindim.. sinirlerim, böyle yıpranmamıştı...
İçimdekini hiç rahatlatamadım, yarın sabah da güneşin doğacağına dair en ufak bir inanç serpemedim içime. Sanki her geçen saniye, uzaklaşıyorum mutluluktan,
hayata daha az tutunuyorum, tutunduğum dalı bırakma isteğiyle kaynıyor ama hayatı oluruna akışına bırakamıyorum...

Hayirdir insallah..
Eğer bu gunlerde kendinizi karar verecek kadar güçlü ve cesaretli hissetmediğiniz konular varsa akışa bırakmanızda fayda var kendinizi gereğinden çok strese sokmayın..
Akışta olmak-Allaha inanmak güvenmek teslim olmak demektir. Ben yapamıyorum Ey Rabbim!!Senden yardım istiyorum Allah a siginmaniz gerektigine yorumlanir...
Akışta olmak Olana razı olmak demektir..
Rabbim hepimize gönlümüzde HAYIRLI olanı yaşama fırsatı versin... amin hayirli gunler..

duaa..

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun kardesim, hamd olsun son günlerde cok daha iyi hissediyorum kendimi, o umutsuz korkulu günlerimden bi nebze uzaklastim, ayrica isimden ayrildim belkide o ortamdan uzaklasmanin verdigi garip huzur adini koyamiyorum henüz, calismayi cok seviyorum ama irkcilik yapilan ortamda nefes almasi oldukca zordu. yorumun icin coook cok tesekkür ederim kardesim, huzur dolu bir Ramazan diliyorum sana ve ailene. RABBIME emanetsiniz kardesim...

Üst Alt