• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada geyik görmek

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm, Hayırlı günler olsun ben uykuya dalmadan önce ALLAHla derteşiyor konuşuyorken uykuya dalıyorum açıkcası sure okuyamadan uyumuş oluyorum. Bu gece sanki ren geyiğimi bilemedim boynuzları vardı sonra yok gibi birden uyanır gibi oldum arandım sonra tekrarında annemle babamı görüyorum ben mutfakta beyaz bir ocak temizliyorum annemide uyarıyorum çamaşırsuyu kullandım diyorum babam kızkardeşime kızıyor annemde sanki evde başka insanlarda vardı kızkardeşim ortamdan uzaklaşıyor evdeki insanlar erkek kalabalığı birden iki tane tanımadığım atletli kişi birine ateş ediyorlar ateş edenlerden iri dönüp yanındaki adımı vuruyor vurulan adam herkese dönüp hiç kimse alkışlamıyor diyor amuda falan kalkıyor birden Hülya Avşar'ı görüyorum ne sebepten orada olduğunu anlamadım benden para istedi sordum kaç para 30TL versen olur idare eder diyor bir 20TL birde 10TL şeklinde veriyorum yanımda sanki oğlum var Hülya Hanımla bir evde oluyoruz yüksekce bir ev balkonu var çiçekler var ve üzerinde beyaz bir gömlek altındada siyah bir etek var içeri giriyor elinde sıcak su var ve onu küvete döküyor küvet beyaz dipi kaydırmaz bir örtü var kırmızıydı sanırım, biri ile görüştü marketti aramış karşıdan ne söylendi bilemedi ama birdaha ordan alışveriş yapmayacakmış dikili bir çiçekmi fidanmı vermişler o da ilgilenemediğinden kurumuşmu ne ( çok uzun oldu biliyorum) şimdiden teşekkür ederim iyi günler baybyybaybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz...
Hayirdir insallah
rüyanızda geçen renk olay yerhis kişiler ve diğer eylemleri bir arada değerlendirerek anlamını tespit edebilirsiniz..

rüyada ünlü birini görmek;çevreniz tarafından beğenilmek – takdir edilmek isteğinizi ifade eder.
gerçekleşmemiş başarılara olan arzuyu gösterir.
Uzun emeller ve hülyalar peşinde koşmak..tan sa bugun gerekeni yapmak ile yolla baslasaniz..belki ins. hayal ve ruyalariniz gercek olabilir...
inanmak gerçektende başarmanın yarısıdır. diğer yarısıda harekete geçip yapman gerekeni yapmaktır.

insan hayal ettiği müddetçe yaşar ' demiştir atalar. ancak bir yandan çalışıp çaba göstermeyi de unutmamıştır.
hayallerden gerçeğe döndüğünüzde gerçek canınızı yakar. mutlu olmak için tekrar hayallere dönersinizbu döngü sonunda hayaller bağımlılık yapar hayallerde yaşamaya başlarsınız...
artik HAYALLERDEN HEDEFLERE HEDEFLERDEN GERÇEĞE gitme zamaniniz gelmedi mi?

Rüyada geyik, dag keçisi, tavsan ve yabani esek gören kimse, mal ve ganimete erisir.
Rüyada silah görmek, güç, kuvvet, düşmanları yenmek, rakipleriyle başa çıkmak, zorlukların üstesinden gelmek anlamına gelir.
Hayirli gunler..

Üst Alt