• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada göğe yükselmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu Aleyküm, hayırlı günler. Bir rüya gördüm ve merak ettim yazmak istedim. Rüyamda yüksek binaların olduğu bir yerdeyim. Yerde çok kalabalık bir insan grubu var. Ben de onların arasındayım. Faakt sonra bir şey oluyor ve göğe yükselmeye başlıyorum. İlk başta kendim yapmıyorum ama daha sonra kendimi yönlendirmeye başlıyorum. Sağa ve sola gidebiliyorum. Alçalıp yükselebiliyorum ama ben yükselmeye devam ediyorum. Sonra kendi isteğim ile havada duruyorum yükselmeyi bırakıyorum. Yaklaşık 9-10 kat yükseldikten sonra duruyorum ve aşağıdaki insanların fotoğraflarını çekmeye başlıyorum. Rüyam burada bitiyor. Yorumlayabilirseniz sevinirim, hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Size de hayırlı günler
Rüyada Göğe Yükselmenin bir cok farkli yorumlari vardir..
Ben yazayim Siz kendi icinizdeki yolculuk ile hangisi olduguna karar verin ins.
Hayirdir insallah..

rüyada göğe Yükselmek;Pozitif ve hayirli rüyalardır.
ibadet eden ve iyi amel sahibi kimseler için Allah-u Teala Hazretlerine c.c. yaklaşmaya yorumlanır.
Bazen de imam ve sultana alime ana babaya eşe efendiye ve arzu ettiği şeye yaklaşmaya yorumlanır.
Rüyada yükselmek gerçek hayattaki büyük başarıları ,imkân, güç ve kudret ve yükselmeyi işaret eder.
günahkâr ve dünyaya düşkün kimseler için kayıp ve hüsrana; dindar kimseler için hayır ve esenliğe işarettir.

"İlk başta kendim yapmıyorum ama daha sonra kendimi yönelndirmeye başlıyorum "
sürekli olarak bazi seyleri anlama ve algilama yeteneginiz artmakta, konulara ve hayata bakis aciniz artiyor ve kendi
yeteneklerinizi simdi daha iyi kullanma firsati buldugunuza yorumlanir..

Rüyada yükseldikten sonra fotoğraf çekmek ;Nefis ve içinde bulunduğunuz ortam ve durumun muhasebesini yapmanız gerekliligini isaret etmektedir..

" Gönlüm uçmak isterken semavi ülkelere ; Ayağım takılıyor yerdeki gölgelere... "
"DİYORLAR, KALSIN ŞİİRDE SÖZDE YERDE,
SEN ARAŞTIR, GÖKLERE ÇIKAN MERDİVEN NERDE?
ÜSTAD Necip Fazıl KISAKÜREK
sanki bugun beni anlatiyor ruyaniz...
Hayirli gunler...

HayalCAH

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Yatış Vaziyetinde Gökyüzüne Doğru Yükselmek, rüyada göğe yükselmek tabiri.
Selâmmünaleyküm Rabbimizin rahmeti ve velilerin himmeti üzerimize olsun.
Rüya:
Bedenim sırtüstü yatıyor vaziyette gözlerim ise göğe bakiyor. Gökyüzü ise bulutlarla kapli karanlık bir vaziyette,zaman ise sabahın aydınlanma vakti veya ilkindi vakti gibi tam zamanki çikaramiyorum.
Bedenin belirttiğim şekilde yatış vaziyetinde çok yüksek bir yükseklikten başlamak üzere göğe doğru kendiliğimden yükseliyorum, göğe yükseldikçe kalbimde biraz korku ve ürperti duygusu oluşuyor.
Bu kadar kisa,kalbinize Rabbim tabirini birakir inş.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
mevlenedansozler.jpg

Ve Aleykümselam Allah'ın rahmeti ,bereketi,
şifası ve velilerin himmeti üzerimize olsun..
Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Yatış Vaziyetinde Gökyüzüne Doğru Yükselmek;
Motivasyon eksikliği ve tembellik olarak Yorumlanır.
sırt üstü yatiıp sadece hayal kurmak ve bir bir kurtarıcı beklemeyin, kurtarıcı kendiniz olun!!
Sırt üstü yatarak maddi,yada manevi başarılı olmak maalesef mümkün değil ...
içinde bulunduğunuz durumu bir an önce değiştirmelisin yoksa biraz korku ve ürperti derken Panik atak yaşadığınızın farkında bile olmayabilirsiniz...

Böyle bir rüya kendinize güveninizin tam olmadığına da yorumlanır ve rüyanız sizi bu konuda uyarıyor, daha güvenli olmanız gerektiğini ...
önünüze çıkan meselelere ve hayata daha geniş bir açıdan ve yüksekten bakmaya başlayın......
hayatında bir şeylerin yanlış gittiğini düşünüyorsan ,Bir yerde fırtına kopuyorsa, bilin ki orada büyük bir boşluk ,eksikli yanlış olan bir şeyler vardır!

" Gönlüm uçmak isterken semavi ülkelere ; Ayağım takılıyor yerdeki gölgelere... "
"DİYORLAR, KALSIN ŞİİRDE SÖZDE YERDE,
SEN ARAŞTIR, GÖKLERE ÇIKAN MERDİVEN NERDE?
ÜSTAD Necip Fazıl KISAKÜREK

serkanank

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yükselmek

3 kuzenimle birlikte geziyorduk ondan sonra bi köpek gördük, ben ilk başta korktum. Kuzenim köpeği sevmeye başladı. Bende köpeği sevecekken birden yükselmeye başladım. Köpek bana şaşkın şaşkın bakıyordu. Ben yere inmeye çalışıyorum inemiyorum bi sağa bi sola göğe doğru çıktım. Ondan sonrada korkudan uyandım. Allah rızası için yorumlayabilirmisiniz?

Üst Alt