• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gökyüzünde arapça Allah yazısı görmek

gülsüm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gökyüzünde arapça Allah yazısı görmek nasıl yorumlanır?
SELAMUN ALEYKÜM..ben rüyamda hava gökyüzü açık ve güneşli iken birdenbire kararıyor ve gece oluyor bu duruma şaşırıyorum tabi daha sonra yarım pencere boyutunda gökyüzüne bakıyorum ve tam o sırada gökyüzünde arapça ALLAH yazıyor..ama o yazı (hat yazılarının çeşitleri gibi) farklı şekillerde oluyor ve çok güzel parlıyordu..parlayan yıldızmıydı değil miydi çözemedim fakat çok güzel parlıyordu..görünce seviniyorum vede bu ne dercesine şaşırıyordum.....NOT: ben o yarım pencere boyutunda gökyüzüne bakarken hava kararıyor..şimdiden çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam ve Rahmetullahi ve Bereketuhü
Hayirdir insallah bu yasta bu iman ve bu guzelik ve ruya ne mutlu size..Elhamdullilah...

Rüyada gökyüzünde Allah yazısı görmek ;
rüyanız sizin Takvaiman olgunluguna erismismanevi huzura ermiş mükemmel bir karaktere sahip özel bir insan olduğunuza delalettir..

İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
(Gençlik çağı nefsin kaynadığı şehvetlerin oynadığı insan ve cin şeytanlarının saldırdığı bir zamandır. Böyle bir çağda yapılan az bir amele pek çok sevap verilir.
Ne Mutlu size insallah basladiginiz gibi butun hayattiniz boyunca Allah yolundan ayrilmazsiniz..
Gecici bir SIKINTIDAN sonra ferahliga delalettir..
Hayirli gunler.

gülsüm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ediyorum RABBİM RAZI olsun inşALLAH ...inşALLAH dediğiniz gibi biri olmayı RABBİM hayırlısıyla nasip eder..ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE ABLAM!

fatmamelih

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Gökyüzünde arapça Allah yazısı görmek

Selamünaleyküm, ben rüyamda erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla saklambaç gibi bişey oynuyorum. Daha sonrasında hep birlikte yürüyoruz. Annem de yanımda oluyor. Kucağımda bir bebekle bi çatıya çıkıyoruz. Daha sonra resim çekilirken birden ay büyüyor. Gökyüzünde Arapça Allah yazıyor ve bazı Arapça harfler bismillah ve bereketü felan yazıyor. Daha sonrasında gök deliniyor. Hortum çıkıyor ama benim kucağımdaki bebek bana huzur veriyor. Rüyamın içinde uyandığımda bebek büyümüş herkes günlük yaşantısında gibi oluyor. Tamamen uyandıktan sonra ağlamaya başladım. Rica etsem yorumlarmısınız.

Cankiz1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben rüyamda çarşıdan evime gelmek için tam arabaya binecek iken yer sallandı ve gökyüzündeki bulutlara hepsi açıldı, arapça Allah yazısı ve bir sürü arapça yazılar oldu. Allah yazısını rüyamda okuyordum ve herkes kıyamet kopuyor deyip etrafa koşarken bende gökyüzündeki yazılara bakıyordum.

Üst Alt