• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gökyüzünden cisimler düşmesi

ORCUN_85

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Kardeşim,

Siteni Rüya tabirleri hakkında bilgi edinirken buldum .Benim için bana vakit ayırdığın için şimididen ALLAH RAZI Olsun senden.Biraz araştırdım çok uzaklardan bize yazıyosun sanırım .Allahın kudreti hep yanında seninle olsun.

Rüyamı paylaşmak istiyorum kardeşim.Yaklaşık 7 aydır evliyim Krediyle çekmiş olduğumuz evde oturmaktayız .Evde babam,ikiz kardeşim ,annem ,annanem ,abim hanımın babanesi var .Bir anda Deprem olmaya başlıyor o kadar şiddetliki bizim oturuduğumuz ev hariç diğer bütün evler yıkılıyor camdan bir bakıyorum .O kadar şiddetli deprem ki taş üstünde taş kalmıyor.İnsanlar sağa sola koşuşturuyor o arada deprem devam etmekte gökyüzü toz bulutuna bürünüyor bir anda insanlar birbirine saldırıyor biz o esnada evden hiçbirimiz çıkmıyoruz gökyüzünden bazı cisimler düşüyor .Dua etmeye başlıyoruz Annanem sandalyede oturmuş kıyamet yaklaştı kimse korkmasın Yaradan Rabbimiz yanımızda bağdaş kurmuş dua etmeye başlıyoruz fakat çok korkuyorum genede o esnada camdan baktığımda dumandan suratı kararmış insanlar sağa sola koşturup duruyor deprem devam ediyor ve sanki bir anda sabah olmuş gibi güneş doğar doğmaz batmaya başlıyor ve güneşin batıdan doğduğunu görüyoruz ve o esnada ananem kıyamet kopacak korkmayın dua etmeye devam edin diyor ve güneşe bakarken güneş bir anda patlıyor gözlerimiz kamaşıyor ve heryer sararıyor atom bombası patlıyormuş gibi etraf birden yok oluyor ve o güneş bizi yakarken dua etmeye devam ediyoruz ve uyanıyorum kardeşim.Yazıda rüyamı anlatırken hata yaptıysam özür dilerim şimdiden.Beni dinlediğin ve vakit ayırdığın için ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gokyuzuveguvercin.jpg

Aleykum selam Cumlemizden Kardesim..
Gönüllere bir olduktan sonra Uzakligin ne manasi kalir ki?
bir Hak Dostu Bana bir gun soyle demisti;Her Yerde Olmak Gibi Bir Duan Varsa, Gönüllere Gir ..Çünkü Sevenler, Sevdiklerini Gönüllerinde Taşırlar...
Siteni demissiniz Sitem degil Ben burada sadece Allah RIZASI icin Hizmet icin bulundurulmaktayim..
bulunana degil buldurana.. gelene degil getirtene Hukm edene Hamd olsun...
Herşey Allah'ın takdiri ve hükmü ile dir... Allahu ekber Kebira!!!

Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada deprem görmek ,kıyametin koptuğunu görmek pek hayra yorulmaz.
Para ve mal kaybına ve sıkıntıya yorulur..
Rüyada deprem görmek İş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar çatışmaları gösterir

belki de bunlarin hic biri olmiyacak! insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..
rüyada depremin oldugunu görmek bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta..
Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..ve Rabbim de icinde bulundugumuz ortamin mekanin durumunu degistirir...

Rabbim Sizi düşmanın serrinden fitne ve hasedcinin şerrinden tabii affetlerden cumlemizi korusun ins.

Hic bir rüya yasanilan ortamdan bagimsiz bir sekilde yorumlanamaz...

ALLAH İNSANLARI ZORLUKLARLA DENEMEKTE, ancak hiç kimseye güç yetirebileceğinden fazlasını yüklememektedir.
ALLAH samimi kullarına bir zorluk verdiği zaman ondan çıkış yolunu da açar;

"İnsanın önünde ve arkasında kendisini ALLAH'ın emrinden koruyan takipçiler ( melekler ) vardır.
Hiçbir toplum KENDİ NEFİSLERİNDE OLANI DEĞİŞTİRMEDİKÇE ALLAH ONLARIN DURUMUNU DEĞİŞTİRMEZ.
Şayet ALLAH bir toplum hakkında bir kötülük isterse artık onu geri çevirecek kimse de yoktur. Onlar için ALLAH'tan başka bir koruyucu da yoktur."
Rad suresi 11 ayet.

Anneanneniz ne Salliha bir insan ondaki tevekkul ve Teslimiyet bizde de olsa cok daha huzurlu olurduk...

Kardesim samimiyettinize inanarak Size bu ruyanizin Size ne anlatmak istedigini uyarisi musaadeniz ile yazmak isterim..
bildiginiz gibi burada hizmet adina ruya yorumu yapmaktayim asil meslegim koruyucu anne ve cocuk ruh sagligi konusunda psikolojik danismanliktir.. O yuzden Sizin ruyaniz Sizin hakkinda avazi ciktigi kadar, avaz avaz bir sey anlatiyor..

Rüyalar kişiye özeldir ama özellikle de sıkıntılı bir duruma işaret eden rüyaların yorumu hemen herkes için aynı olabiliyor.
Bu rüyalar icinde bulundugunuz mevcut ya da yaklaşan bir gerginliği, stresi haber veriyor.

Günlük hayatta stresin birazı normaldir. Ama bazen stres o kadar cok hayatımıza sızar ve yerleşir ki rüyalarımızı etkiler. Akilimizin ve kalbimisin kimyasini bozar...
Rüyalarımızın bize ne anlattığını layıkıyla kavrarsak uyanık olduğumuz saatlerde hayatımızı etkisi altına alan sıkıntılardan kurtulmanın ve huzura kavuşmanın yollarını buluruz.
icinde bulundugunuz sart ve kosullarin gecici olduguna ve bunlarin Size bir imtihan oldugunu inanin.. hic bir seye fazla, asiri uzulmeye, kafaya takmaya TAKINTI yapmaya degmez..
Anneaneniz gibi Sabir, Dua ile Allah a siginin..
kafayi yememek icin Allah a SIGININ..
anca bu sekilde kendinizi ve sevdiklerinizi bu 21, asrin hastali olan Deprasyon ve panik atak, telas, korku musibettinden koruyup Yarin gelecekte Mutlu ve Huzurlu olursunuz...
La havle vela kuvvete illah billah" -
Güç ve kuvvet ancak Allah'a mahsustur.
Hayirli kandiler...

Üst Alt