• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Gökyüzüne Yükselmek

burhan123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
gökyüzüne yükselmek görmekrüya tabiri,rüyada gökyüzüne çıkmak,rüyada gökyüzüne uçmak,rüyada yükselmek,rüyada göge yükselmek

Selamun Aleyküm. Rüyamda Bir Tane Evden Çıkıyorum. Tam Hatırlamıyorum Ya Kendi Evim Yada Çiftlik Evi Gibi Bir Yer Dışarı Çıkınca Heryer Yeşil Otlar Felan. Sonra Birden Gökyüzü Koyu Mavi Bulutlar Oluşuyor. Şimşekler Çarpıyor. Bende Sağa Sola Kaçıyorum Ağaçlardan Uzaklaşmaya Çalışıyorum ki Şimşek Çarpmasın Diye. Sonra Bir Tarla Gibi Yere Gidiyorum. Orda Biri Var, Kim Nasıl Biri Tam Hatırlamıyorum. Ben Öyle Hafif Bir Zıplıyorum Sanki Yerçekimi Sıfır Oluyor, Onun Gibi Hafif Havalanıyorum. Sonra Bir Daha Zıplıyorum. Bana Ne Oluyor Diyorum. Ordaki Kişi Bana Burdaki Hava Pis Gibi Bişey Diyor. Sonra Yavaşça Gökyüzüne Yükseliyorum. Yukarıya Bakıyorum Bulutlar Felan Var Bir Sürü. Bulutlara Yaklaşıyorum. Sonrasını Hatırlamıyorum. Başka Bir Rüya Görüyorum. Bunun Anlamı Nedir? Cevaplarsanız Sevinirim.

Gördüğüm Çiftlik Bir Nevi Buna Benziyor. Traktör Felan Yok. Ama Bulutlar Daha Koyu Ve Daha Çok. Bunun Aynısı Değil..
bulutlar.jpg

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada şimşek çakması; rüya sahibinde şiddetli korku hâsıl olacağına işarettir...ayrica bir haberdir.!Temkin ve tedbiri elden birakmayin!!
Şimşek çakarken hava aydınlanıyorsa rüya sahibinin geleceği güven altındadır.

Rüyada şimşek çaktığını görmek; kazancın artmasına, korkuya kapılmaya, üzüntülerden kurtulmaya da işarettir.
Rüyada korkmak, emniyet ve kurtulusa ve tövbeye isarettir.
suçlu ve günahkar değil iseniz KORKMAYIN..!suçlu ve günahkar iseniz hatanizi telafi edip tövbeye gelin !!O Şimşekler Allah-in gazabi Size Çarpabilir...

Rüyanız, hayatınızda yeni başlangıçlar olduğunu simgelemektedir. Yeni ve değişik bir yaşam dönemine gireceğinizi müjdelemektedir. Bu yeni bir iş, yeni bir ilişki ,yeni bir karar da olabilir.
yıllardır özlemini çektiğini bir hayalinize kavuşacağınızı işaret ederken adımlarınızı dikkatli atmanız, daha dikkatli olmanız gerektiğine işaret etmektedir...
Selametle...

pumao

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda Gökyüzüne yükseldim.

Rüyada gökyüzüne yükselmek.
Selamunaleyküm. Rüyam da cuma namazındayım ama sünneti kaçırmışım galiba farzı kılacağım cemaatle oturuyorum safta. Yerde bozuk paralar var birde yanında kağıt paralar. Yanımdaki adama diyorum ki, kağıt paralar sizin galiba benim cebimde kağıt para yoktu, bozuklar benden düştü diyip bozuk paraları cebime koyuyorum tekrar. Namazı kılıp sonra yanımda 3 kişi ile camiden çıkıyoruz. İkamet ettiğim eve bu 3 kişi ile birlikte gidiyoruz. Ben yolda adamlara sıkıntılarımı anlatıyorum devamlı, sonra odaya geçiyoruz. Biri diyor ki, geldiler bak diyor sonra beni birşey tutuyor göge doğru yükseltmeye başlıyor. Gökyüzüne çıkıyoruz ama o kadar güzel ki mavi bir gökyüzü, kuş sesleri duyuyorum. Sonra birşey geliyor ne olduğunu tanımlamıyorum. İstediklerinin olması için 8 yada 9 adet birşey yapmamı istiyor ama ben bunu hatırlamıyorum şimdi. Sadece hatırladığım hani abdest alırsın ya sıralı gider önce ellerini yıkayacaksın gibi şeyler vardı ama orasını hiç hatırlamıyorum. Sonra indiriyorlar tekrar gökyüzünden beni. Hatta eve benle gelen 3 kişiden biri diyor ki bak falanca kişi o kadar namazında niyazında onu bile yukarı çıkarmadılar, seni aldılar oraya diyor. Ondan sonrada uyanmışım. Şimdiden yorumlar için teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam sünnetleri kaçırsanız da farzı kterk etmeyin !Namaz sizi her türlü Fuhşiyattan ,günahtan,beladan şeytan ve şeytan gibi insanlardan korur..

Rüyaniz hayr olsun,
Rüyada Göğe Yükselmek;
Pozitif ve hayırlı bir rüyalardır. ibadet eden ve iyi amel sahibi kimseler için Allah-u Teala Hazretlerine c.c. yaklaşmaya yorumlanır. Bazen de imam ve sultana alime ana babaya eşe efendiye ve arzu ettiği şeye yaklaşmaya yorumlanır.
Rüyada yükselmek gerçek hayattaki büyük başarıları ,imkân, güç ve kudret ,mddi manevi yükselmeyi işaret eder.

"bak falanca kişi o kadar namazında niyazında onu bile yukarı çıkarmadılar, seni aldılar oraya diyor. '"
Bir haramdan kaçmak,ellerini yıkamak, ellerini çekmek; milyonlarca nafile namaz kılmaktan evladır.
Dinimizde, günahtan kaçınmak, sevap kazanmaktan önce gelir. Her günah, Allahü teâlâya isyan olduğundan, büyüktür; fakat bazısı, bazısına göre küçük görünür. Bir küçük günahı yapmamak bütün cihanın nafile ibadetlerinden daha sevabdır, çünkü nafile ibadet yapmak farz değildir. Günahlardan kaçınmaksa farzdır !Allah'ın bir emridir!!

(Duanızın kabul olması için, helal lokma yiyin! Çok kimsenin yediği ve giydiği haramdır. Sonra ellerini kaldırıp dua ederler. Böyle dua nasıl kabul olunur?

Yapacağımız bir işte 99 fayda ile bir zarar meydana gelecekse, bir zarardan sakınmak için o 99 faydadan vazgeçmek gerekir...selametle..

https://www.islamiforumlar.net/islami-soru-ve-cevaplar/2880-gunahtan-kacmak-sevaptan-once-gelir.html

Üst Alt