• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gönül sızımi görmek

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm :)
Allah allah hayrolsun.
Abla sağlığınız sihhatiniz keyfiniz yerindedir inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Rüyamda güzel bir pastane giriyorum, çeşit çeşit pastalar, çikolatalar ve kurabiyerler var. O pastane size aitmis. Elimde eski bir poşet var ve size ait olan pastaneden aldigim çikolataları geri verecekmişim. Çikolatalar biraz bayatlamis.
Kapıdan ilk giriyorum kasada aynı zamanda pastanenin müdürü beyaz gömlekli bir beyefendiyi görüyorum.
Temkinli biri o beyefendi ama güvenmedim ben o beyefendiye, bana itici geliyor müdürünuz :)
Uzun boylu buğday tenli olgun bir erkek .. poşetin içine bakıyor ve diyorki peki değiştirebilirsiniz cikolatanizi.
Sanki tam emin değilim sizi de görüyorum hesap kitapla ugrasiyordunuz.
Hayrolsun böyle gördüm.

Dün gece biraz kuran okurken sizi düşünmüştüm, birşey gelmişti aklıma bu uveysilik yolunda bana yardımcı olmuştunuz aklıma o geldi bi hüzünlenmistim. Belkide ondan etkilendim.

Allah sizden razı olsun, her konuda bana yardımcı oldugunuz için, ben sızı seviyorum bazen o yüzden sitem ediyorum hakkım olmadan :( Estağfurullah Bu zamana kadar size saygısızlık yaptıysam Özür dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümelam,Hamd Olsun kendimi,öfkemi kontrol edebildikce iyiyim..Estağfurullah ben Gönül dostlarıma sevdiklerime kırılmam..Rüyanız hayr Olsun.
Rüyada gönül sızımi görmek ;
Aşk,hüzün ve mutluluk...Mutluluk ile Hüzün arasında bir Ruh haline..

Herkesin bir gönül sızısı vardır...
Uyuduğunuz zaman ruhunuz bedeninizden ayrılıp, sevdiğinin yanına gider.İşte bu yüzden gönül sızısı olanlar kolay uyuyamaz...

Can içinde cananımdır sevgili Sır-ım-dır ...
konuşmak istesem Sır-ım sırçaya dönüşür dillim kanar kelamlardan... yinede anlatamaz susarım hal içinde... Herkesin bir gönül sızısı vardır...

Herkes birilerini ,bir şeyleri bekler, ama mesele kimi beklediğiniz kadar nasıl beklediğinizde de saklıdır...

“Ben kederimi ve hüznümü (üzüntümü) sadece (ALLAH)'a c.c arz ederim."YÛSUF - 86

Rüyada pastane görmek;

hoşgörü, şehvet, zevk ve memnuniyeti ifade eder.

Rüyada pastaneye gitmek, pastaneye girmek,;
Sizin ,sevdikleriniz ile birlikte hayatın tadını çıkarmayı bildiğinizi gösterir..

Rüyada çikolata görmek;

aşk, kutlama, kendini ödüllendirmek anlamına gelir. Kendinizi başarılı ve mutlu hissettiğinizi gösterir.

"Çikolatalar biraz bayatlamis."
kendinizi, fikir ve cazibenizi,iş konusunda kendinizi yenileyin tazeleyin,değiştirin, geliştirin...

'Temkinli biri o beyefendi ama güvenmedim ben o beyefendiye , bana itici geliyor müdürünuz "
her daim tedbir, temkin YA Hu...selametle..

tozduman

Moderatör
Moderatör
Teşekkür ederim Allah razı olsun.
Olacak çok da güzel olacak :tamam:.
Değişecek çok da güzel değişecek aawwe..

Üst Alt