• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada görünmeyen biri tarafından itilmek

brt95

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
S.a size 1 hafta once gordugum ve etkisinde kaldigim bir ruyayi sormak istiyorum. Ruyamda cemaatle birlikte namaz kilarken birden gorunmeyen biri tarafindan itildim. Etrafa bakarken daha siddetli bir sekilde itildim. Etrafimdaki kisilerle birlikte korkarak ne oluyor derken gorunmeyen kisi tarafindan ses geldi. Git ashabindan birisi öldü dedi. Kim diyince Hz.Ebubekir cevabini verdi. Ruyam bu kadar yorumlarsaniz sevinirim.

brt955

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada görünmeyen bir şey tarafından itildim

Selamün aleyküm, daha öncede paylaştım fakat yazım yanlışından dolayı cevabını alamadım. Kuralları bilmeyip kısaltma yaptığım için özür diliyor ve rüyamı tekrar sormak istiyorum. Ben rüyamda cemaatle birlikte namaz kılarken görünmeyen bir şey tarafından itildim. İlk önce bunun ne olduğunu anlamadım. Daha sonra namazıma devam ederken daha şiddetli bir şekilde tekrar itildim diğer kişilerle birlikte savrulurcasına. Herkes birden korkarak ne oluyor derken görünmeyen şeyden ses geldi. Bana ashabından birisi öldü dedi. Kim deyince Hz.Ebubekir dedi. Bunun anlamanı çok merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim. vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada görünmeyen bir şey tarafından itilmek;
içinizdeki vesvese,evham ve huzursuzluğa alamettir...

"Bana ashabından birisi öldü dedi. Kim deyince Hz.Ebubekir dedi"
içinizde ölen güven duygusu ..Zamanla içimizde bir takım şeyleri öldürüyoruz.Sizin içinizde ölen şey ne idi ? selametle
..

Üst Alt