• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada güvercin ve kavun görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül Sızım SelamünAleyküm,

Rüyamda bir tarla var, 2 tane hırsız tarlanın yanından gizlice kavun çalıyorlar, çuval gibi bir şeyin içine koyuyorlar. Derken -eski filmlerder atlara elbise gibi ayaklarına kadar uzun şeyler giydirirler ya- öyle bir at geçiyor ordan atın altına doğru çuvalı ustaca atıyorlar ve çuvalı saklıyorlar. Bende içimden vay be ne kadar ustaca yapıyorlar işlerini diye geçiriyorum.

Sonra galiba sağ yanımda bir güvercin var, baya hoşuma gidiyor hayvan ama gagalıyor, ağzını itiyorum falan ama yok bende elimle belki biraz sertçe gagasını iyice yukarı doğru ittiriyorum.
Birde aynı rüyada bisiklet sürdüğümü gördüm.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan..

Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada görülen beyaz güvercin emin sadik bir dost Baht açıklığı sevgi ve Rizk ,nasip kismet dir..
ibn-i sirin'in (r.a.) güvercin görmek uzaktan gelecek bir habere isaret eder dedigi rivayet edilmistir.
bazi tabirciler rüyada güvercin gören kimsenin bütün isteklerini Allah (c. c.) yerine getirir dediler.
lakin Siz "hayvan ama gagalıyor diye elinizin tersi ile itiyorsunuz "

Evlilik, sosyal iliski, bag, Dostluk nedir biliyormusunuz..?
Tamamlanmamış üzerinde çalışmasi gerekli, emek, SABIR,fedakarlik,zahmet ,iletisim, sinirlerinize Hakim olmayi bilerek tamamlanacak olan, ulvi bir birlik ve beraberliktir...
Yani anliyacaginiz Zahmetsiz Rahmet..Rahmette de zahmetsiz, cilesiz, emeksiz ve uzerinde Maddi, manevi yatirim yapmadan elde edemezsiniz...
evlilik,ticaret, dostluk bunlarin hepsinin ciragi olmadan ustasi ve Sahibi olamazsiniz!!!

Rüyada hırsız görmek bazı düşmanlarınız olduğuna işarettir...
Hırsızlığa şahit olmak; bir gönül macerası yaşayacağınıza…ama SIR lar ne kadar ustalikla da gizlense de ;
gerçek eninde sonunda ortaya çıkar, herşey eninde sonunda anlaşılır...

Rüyada bisiklet görmek rahatlamak, sıkıntıların bitmesi anlamını taşır...yeter ki Siz doğruluk dürüstlük ve adaletten ayrilmayin..
Hayirli gunler...

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim.

Ya kavun, bilerek mi yorumlamadınız acaba? Hayır olur inşaallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bir sey degil bildiginizi sanmistim..dfgtn

Felek Kimine Kavun Yedirir Kimine Kelek...
Dünya nimetlerinden herkes farklı farklı pay alır.
Dünya nimetlerinden herkesin yaptığı çalışmaya göre pay alması gerektigini dusunuyorsaniz Bunalima, buhrana girersiniz...
cok sukur RIZK taksimini insanlar yapmiyor!!

kimileri bir başkasıyla aynı hatta daha çok çaba harcadığı, daha çok çalıştığı halde, benzerlerinden daha az pay alır.
Elde olmayan sonuçlar olduğu için talih diye adlandırılır. Benzerlerinden daha talihsiz kabul edilir.

Oysa sözü edilen pay, yalnız yapılan çalışmaya göre alınmayabilir, insanın karşısma çıkan fırsatlar ve yaşanan çevrenin sunduğu imkanlar da bu payın oluşmasında etkili olur...
ama bu pay-in Sebep ve Hikmettiini de anca Rabbim bilir!!
Rabbimin hikmettine Sual olunmaz...

Herşey nasiptir.Nsipten öteye geçilemez. Çok kazanıp az çalışmak, az kazanıp çok çalışmak belki de bizim nasibimizdir.
Allah cc. bizi böyle de deniyor ,imtihan ediyor olabilir.
Genede herşeyin başı ,ortası ve sonu...Şükür...
Haram ve hirsizlik ile kazanilan paradan insanin hem dunya hem ahirettini mahv eder...
Kavunun ve kendinizin olgunlasmasini, idrak edip SABIR ile bekliyebilirseniz tatli, hos kokulu bir kavun yersiniz yoksa kisa yoldan isteklerime
ne sekilde olursa olsun yeter ki ulasayim derseniz kelek yersiniz...sırıtık.:,

Peygamber Efendimiz (S.A.V) şöyle buyurmuştur:
"Bir kimse kendisi için istediği bir şeyi, mümin kardeşi için de istemedikçe, hakiki mümin sayılamaz." (Ebu Davud)

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbim nurlandırsın sizi, teşekkürler.

Üst Alt