• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hamile olmak neye işarettir?

• Konuyu başlatan Sema Keleş
  • Başlangıç tarihi
S

Sema Keleş

Kayıtsız
Misafir
Günaydın, merhabalar,
Rüyamda hamile kalmışım ve doğum yaptım hem de normal doğum ikinci kez yine hamile kalmışım yine normal doğum yapacakmısım, iki gün doğum yapamadım ama sonunda ikinci dogumu yapıp yapmağımı görmedim, hatırlamıyorum ya da. Rüyada kendi kendime söylüyorum hem kızım hem oğlu olucak falan diye.

İki haftaya kadar nişanlanıcam fakat ailevi sıkıntılarım var.

İstanbul'dan Sema KELEŞ, bekar, özel bir firmada mali işler sorumlusu

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz kardesim..
Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Ruyada doğum yaptığını görmek üzüntüden ,SIKINTILARDAN kurtulmaya...işarettir..
Doğum görmek yeniden doğuştur ve rüya gören için yeni bir başlangıçtır. Genellikle doğum gelecek için ümit vaat eder..

"ikinci kez yine hamile kalmışım yine normal doğum yapacakmısım iki gün doğum yapamadım ama sonunda ikinci dogumu yapıp yapmağımı görmedim "
tekrar gecmiste yasadiginiz bazi zorluk ve SIKINTILAR icinde oldugunuzu ama bu sefer bu SIKINTILARIN gecip, gecmiyecegi konusundaki endiseleriniz ile yorumlanir..

Beşer olarak şu imtihan dünyasında önümüzde var olan engelleri aşabilmek için Allah’ın rahmet ve inayetine çok muhtacız. Hayatımızda attığımız adımların,
yaptığımız işlerin, niyet ve beklentilerimizin Allah’ın rızasına uygun olması elbette akıbetimiz açısından çok yararlı olacaktır.

Allah’ın rızasını kazandıracak bir hedefe ulaşabilmek için her işin
hayırlısını Allah’tan arzulamalıyız ki, sıkıntıları aşabilelim.
Her seyin Hayirlisini dileyin..
Hayirli gunler Kardesim..

aşkıderun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada hamile olmak

Selamun Aleyküm ben 16 yaşındayım ve bekar bir kızım ancak rüyamda hamileydim bebeği hissettim, karnıma dokununca kollarını bacaklarını hissedebiliyordum. Annemle doktora gidiyorduk bebek annemle üvey babamın bebeğiymiş her yer kapkaranlıktı çok sıkıntılı bir rüyaydı çok etkisinde kaldım acaba manası nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam aşkıderun kardeşim,Rüyaniz Hayr olsun..
rüyada hamile olmak ;
sizin şu an hamilelikle ilgisi olmayan 16 yaşında ve bekar bir kız olarak rüyanızda hamile olduğunuzu görmeniz, gereğinden fazla endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir.
Lütfen biraz rahatlatın kendinizi! Biz kul olarak elimizden gelen gayreti gösterir, yapabileceklerimiz yapar, sonrasını Allah c.c nün taktirine bırakırız.
Olayları ve sonuçları değiştiremeyiz. Allah c.c nün bizim için hayırlısını ve iyi olanı vermesini umut ederiz.En doğrusunu Allah c.c bilir.

Rüyada karanlık görmek;
hayra yorulmayan rüyalardan biri de karanlıktır.
Karanlık sıkıntı, güçlük, tatsızlık, korku, üzüntü,stress anlamına gelir.

Dünyanın geçici bir imtihan yeri olduğunu sakın unutmayın Hiç düşündün mü? Hz. Yakup neden Hz. Yusuf ile imtihan edilmişti?
Çünkü Hz. Yakup en çok Hz. Yusuf'u sevmişti!! kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilir..selametle.

Üst Alt