• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hamur yoğurmak

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
EsSelamu aleykum,

Hocam, eger yogun degilseniz, 2 gun once gordugum bir ruyami paylasmak istiyordum,

Ruyada bir evdeyiz, annem guya yemek daveti gibi bir hazirligin icinde, bircok yemek yapiyor. Neler hazirladigini hatirlamiyorum fakat, bir legenin icinde hamur yogurmus ve dinlenmeye birakmis. Legen cok buyuk degil, egzina kadar hamur var. Benim uzerimde beyaz uzun bir elbise var. Ben bu hamuru niye bilmiyorum oturup yogurmaya basliyorum. Babam da odada bana kizim yogurma diyor. Yogurursan icindeki sut/kaymak gibi biseyler uzerinde toplanir diyor. Ben bir muddet daha yoguruyorum gercekten de yogurdukca beyaz sut veya kaymak benzeri birsey hamurun uzerinde toplanmaya basliyor. Sonra uyandim. (Baska biseyler daha vardi ama bu kadarini hatirliyorum)

Allah (c.c) RAZI olsun, Yar ve yardimciniz olsun insAllah.
Selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Kardesim Hosgeldiniz..
Kişinin rüyada hamur görmesi kolay işlere yakın bir gelecekte rahat ve huzura kavuşmaya delâlet eder.
İbn-i Sirin: Hamur yoğurmak inancın doğruluğuna işarettir.
Hamur Yogurmak.. gecici bir SIKINTI..kardesim Siz masallah cok becerikli ve elinizden ne gelirse daha fazlasini yapmaya calisan durust
bir insan olmaniza isarettir...
yaniniza almiyacaginiz kisiyi karsiniza da almayin..
simdilik sabr edin..ve Hayattin Sizi kendi imtihani ile yogurup olgunlastirmasini bekleyin...

Bir kimsenin rüyada bir şeyi giydiğini görmesi rüya sahibinin iş ve durumuna delâlet eder...beyazlik ak temiz pak saflik anlaminda yorumlanir ..
Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir.
Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ.. ALLAH CC. yAR VE YARDIMCINIZ OLSUN KARDESIM
Hayirli Gunler..

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ve Aleykum Selam,

Rabbimizden baska siginacak kimsemiz yok, Rabbim cumlemizin yar ve yardimcisi olsun...amin!

"Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ şerîke leh lehülmülkü ve lehülhamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr"
[Allah’tan başka ilah yoktur. İbadete layık yalnız Allah’tır, O birdir, ortağı yoktur, kâinat Onun mülküdür, hamd Ona mahsustur, O her şeye kadirdir.]

Gonlunuze saglik, Allah (c.c) sizden RAZI olsun.

Hayirli gunler.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım bu sabah bir rüya gördüm tamamını hatırlayamıyorum. Hayırdır inşallah...

Rüyamda kız kardeşlerim mutfaktalar bende yanlarına gidip bakıyorum; büyük kız kardeşim bir leğenin içerisinde hamur yoğururken gördüm. Tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, rüyaniz hayr olsun
Rüyada Hamur Görmek;
rüyada görülen hamur genel olarak olumlu tabir edilir. Elde edilmek istenen bir şeyin sembolüdür.
Olmasi istenen işlerin olacağına ,günlük yaşamın maddi yönleri, kolay geçime, evde berekete, ferahlığa işaret eder.

Rüyada Hamur Yoğurmak;
Kişinin büyük çabalar ve fedakarlıklar sonucunda elde ettiği helal kazanca yorulur.selametle..

Üst Alt