• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada hasta olmak

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleykum hocam,
gönlümün daralmis oldugu dün gece bir rûya górdüm.rüyamda arkadaslarmla bir yerdeyiz ve gónlüm yine ayni dertten muzdaripken ve bunu kimseyle paylaşmayan ben birden düsüp bayıliyorum ve kendimi hastanede bir sedyede buluyorum.sonra doktor gelip bakıyor ve benim mide kanaması gecirdgimi sóylüyor,beni kücük bir ameliyat yapıyor ama orasını pek hatrlamıyorum.sonra neyin stresi seni bu hale getirdi diye soruyorlar ve ben paylaşmak istemediğim icin skıntımı, bu mide rahatsızlıgı ailemde de vardı, bana da irsi olarak gecmis diyerek gecistiriyorum.ebeveynime haber verilmesin durumum istiyor ve sadece abime haber ueriyorum.rüyamın sonuna dogru ameliyatli halimin daha iyi oldugunu hatırlıyorum, kalkip geziniyordum ama hayirlara gelsin insaallah, karnımı tutar vaziyette uyandım.dogrusunu yüce mevlam bilir elbet ancak sizin de degerli yorumunuzu merakla bekliyorum.
Selametle hocam...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada görülen hastalık İbn-i Sina için pek hayırlı ve olumlu bir şekilde yorumlanmaz.

Dâra düştüm Ey Rab bana bir inşirah..
Ah-u efgânımı bir dinleyiver, bu gece çok karanlık…
katran karası olmuş göğsümü bir açıver…
Daraldım…Bir bakıver..
“Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?”
(inşirah/1)

Ben" dedi, "sıkıntımı, keder ve hüznümü sadece Allah'a arz
ediyorum. .."
Selametle Huzura erin...

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbimin rahmetinden ümit kesmiyor, rüyamın tabirine bakarak meyus olmuyorum, rabbim hayırlara çıkarır inşaallah hocam ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rabbimin rahmetinden ümit kesmiyor, rüyamın tabirine bakarak meyus olmuyorum, rabbim hayırlara çıkarır inşaallah hocam ...

Rabbimin rahmetinden ümit kesmek biz Muminlere yakismaz!!Rüyalar insanin o an içinde bulunduğu ruh halliyesini de yansitir.
Gün doğmadan neler doğar demişler. Dili tut, başı eğ, güzelce sabret! Gün doğmadan neler doğar ...

Günün birinde zalim bir padişah ülkenin en iyi marangozunu yanına çağırttırır ve kendisine dünyada eşi ve benzeri olmayan bir taht ister,
buna zaman olarakta 30 gün verir.
Bu süre sonunda tahtım hazır olmazsa veya begenmezsem kellen gider'diye tehdit eder.

Günler geçmektedir, marangoz ne kadar uğraşsa da bu kısa sürede bunu yetiştiremeyeceğini biliyordur, buna rağmen karısı:
Üzülme gün doğmadan neler doğar diyerek' onu teselli etmeye şalışıyordu.

Zaman azaldıkça artık teselliler fayda etmiyor aksine tartışmalar başlıyordu;
Hatun ya, sen beni sevmiyor musun, ölmemi mi istiyorsun?
Hayır kocacıgim, gün doğmadan neler doğar üzülme, demeye devam ediyordu.

Ve son gün geldi taht hazır değildi marangoz artık dua etmeye başladı ve padişahın askerlerini beklemeye başladı.
Karısı hala gün doğmadan neler doğar demeye devam ediyordu ama sadece saatler kalmıştı ve taht yoktu.

Gün doğdu ve padişahın askerleri geldi, marangoz korkuyordu askerler çabuk güzel bir tabut yap dediler, padişah ölmüştü,
marangoz şaşkınlık içinde karısına sarılarak;
Haklıymışsın, gün dogmadan neler dogar ve ölürmüs, dedi.

acilangul1

Üst Alt